Linket tudnál adni?Én értettem elsőre is. Mindezt a Russia 1 kezdte terjeszteni, a levegőből elohuzva, meg 2014ben, a választások előtt, egy alaptalan kamu maradt azóta is...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Linket tudnál adni?Én értettem elsőre is. Mindezt a Russia 1 kezdte terjeszteni, a levegőből elohuzva, meg 2014ben, a választások előtt, egy alaptalan kamu maradt azóta is...
A halacha szerint valóban a nőági származás számít, a közvélemény megítélése szempontjából viszont bármelyik oldali leszármazás.Porosenko titkolja a múltját. Állítólag az apja felvette a Porosenko nevet a felesége után, hogy könnyebb legyen az élete. Anyja Lipeckben született és orosz származású. Tehát Porosenko nem zsidó. (Zsidóknál az anyjuk után zsidó valaki)
De én nem is írtam azt, hogy Petro Porosenko zsidó. Nagyapjáról írtam.
Igen, szerintem is maximum a legszűkebb elitre lehet ez igaz, a többieknek pedig jó szórakozást.Kína csak a menekülő fehérembernek lesz jó
Ott van az előző kommentben a Forward cikke, de amugy minden online talalat is arra az orosz hiradora hivatkozott kizárólag...Linket tudnál adni?
Ez sem kis probléma, de még ennél is nagyobb, hogy már műtrágya gyár is állt le náluk, márpedig nitrogén műtrágya használat nélkül/csökkenő használat mellett súlyos termés kiesés várható jövőre. Mondjuk ebben Európa is érintett - mármint a műtrágya hiányban - , itt sem túl rózsás a helyzet. Sajnos jelentős élelmiszer ár emelkedés várható jövőre. Bocs ha OFF volt.UKRAJNÁBAN VÁLSÁGHELYZETBEN A CUKORGYÁRTÁS
Az ágazatban válságos helyzetet idézett elő a gáz árának emelése. Ha eddig 11 ezer hrivnyát fizettek ezer köbméter gázért, mostantól már 28 000 hrivnyát kénytelenek fizetni ugyanazért a mennyiségért. Ez annak fényében rettenetes, hogy az ukrajnai cukorgyárak a cukorrépa feldolgozása során legkevesebb 300 millió köbméter gázt fogyasztanak. Ekkora terhet a cukorgyárak jelentős része képtelen elviselni, és kénytelen lesz leállni a termeléssel. A többiek pedig óriási veszteséggel kénytelenek számolni.
https://karpathir.com/2021/10/10/ukrajnaban-valsaghelyzetben-a-cukorgyartas/
Ezen mekkorát fognak az oroszok kaszálni az épp felfutott gabona exportjukkal!Ez sem kis probléma, de még ennél is nagyobb, hogy már műtrágya gyár is állt le náluk, márpedig nitrogén műtrágya használat nélkül/csökkenő használat mellett súlyos termés kiesés várható jövőre. Mondjuk ebben Európa is érintett - mármint a műtrágya hiányban - , itt sem túl rózsás a helyzet. Sajnos jelentős élelmiszer ár emelkedés várható jövőre. Bocs ha OFF volt.
Szóval, nem lehet lopni?https://karpathir.com/2021/10/11/gaz-nelkul-maradhat-ukrajna-egy-resze/
"BAJ VAN: GÁZ NÉLKÜL MARADHAT UKRAJNA EGY RÉSZE
Az ukrajnai tranzitszállítás leállása miatt gázszolgáltatás nélkül maradhatnak Ukrajna keleti és déli megyéi, írja a slovoidilo.ua.
A szolgáltatás leállása épp a fűtési idény kellős közepén történhet meg, állítja Szerhij Djacsenko energetikai szakértő. Elmondása szerint az ukrajnai gázszállító rendszer úgy van megépítve, hogy a tranzit szállítás leállása miatt nem juthat gáz a keleti és a déli régiók vezetékeibe. A nagy tározók, amelyeket feltöltik a tranzit vezetékből a nyugati régióban vannak és a kompresszoraik kelet-nyugat irányba képesek továbbítani az energiahordozót. Fordított irányba azonban nem üzemelnek. Ameddig üzemelt a tranzit szállítás, a vezetékből a keleti végeken emelték ki a gázt az ottani és a déli felhasználók számára.
A szakember szerint a probléma megoldása az úgynevezett reversz (visszafordított) szállítás beindítása volna.
A portál megjegyzi, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólította az orosz gázszállító monopóliumot, hogy a továbbiakban a szerződésnek megfelelően folytassa az Ukrajnán át történő gázszállítást."
De. A tározókból még lehet.Szóval, nem lehet lopni?
Ha jól értem inkább ment grúz börtönbe, mint elszámolni otthon az asszony előtt a fiatal szeretővel.Egy kis könnyed bulvár estére:
Szaakasvili a politikai szélhámos életművész kalandos élete
Szaakasvili otthagyta a családját, bejelentette a kapcsolatát egy fiatal ukrán nővel, majd hazatért Grúziába, a börtönbe
Immár két éve politikai válságban őrlődik Grúzia, és ez csak egyvalakinek lehet jó.index.hu
Mentségére legyen mondva, hogy ezért a nőért lehet én is elhagynám az asszonyt
Jól látom, hogy Putyin elvtárs kezében egy ásó van? Az álmoskönyv szerint ha KGB-sek ásóval mennek tárgyalni valakiről, az bizony a legtöbb esetben jelöletlen sírhantot jelent a delikvensnek...