<blockquote rel="joker"><blockquote rel="szuvorov"><blockquote rel="boki">Pedig " Ponta" 2018-ban egyesíteni akarja Moldovát Romániával, legalábbis benne a kampányában az elnoki posztért....
Az akkor háborút jelent Oroszországgal, mert biztos hogy nem fogja hagyni az egyesülést! Ha a románok támadnak, akkor még a NATO sem védi meg őket, az USA meg majd hangosan fog kiabálni, de tenni semmit nem fog.
Lehet hogy Erdély visszatér?
</blockquote>
A Románia hogy Oroszországot nem támadja meg az 100%. Egyszerűen nincs amivel, a gazdaságuk nagyságrenddel nagyobb, lakosság is, fegyverkultúra is, tűzerő meg kb százszoros ha a konvencionálisakat nézzük, a nukikkal nincs is amiért számolni. A NATO vagy megvédné Romániát vagy nem egy orosz támadás ellen, de ha házhoz megy a pofonért, akkor marad a nyiltkozatháború.
Erdély miatt nem kell aggódni, magyar politikus az elmult 70 évben nem hogy nem kért vissza területet, de ha felajánlották, akkor sem fogadta el. Az egész kb így nézne ki, a blitzkrieg után:
VP: Viktor b*meg hoztam ajándékot.
OV: Mi mi mi mivan? (akkor ébredt)
VP: Mondom hoztam ajándékot.
OV: Nekem?
VP: Látsz itt másik Viktort?
OV: Nem, nem látok semmit a csipától.
VP: Na itt a papír, kapituláltak, aláírták, véssed alá s tietek Erdély.
OV: Erdély? Minek? Tele van románnal.
VP: 100 éve tele volt magyarral, mégsem szarták össze magukat tőle.
OV: áááá nem, köszi Vlad, de mit kezdenék vele, nyomhatnám bele a feljlesztési pénzeket, meg tudod a szomszédok érzékenysége, stb stb.... bla bla bla
VP: Mondom Erdély b*meg, ez lenne az anti-trianon.
OV: Az EU nem helyeselné. És megromlana a kapcsolat velük, pedig milyen jó volt, ugyanúgy, mint a szlovákokkal meg a szerbekkel.
VP: a *&^%$#$%^&&^ #$%^R&%# %^ *&^%$ anyád</blockquote>
Szerintem Orbán reálpolitikus. Ha az oroszok eddig elmennek, akkor már ő is tisztában lesz azzal, hogy mit engedhet meg magának az EU-val, Nato-val szemben.
Akár még a monarchia is felvetődhet.
)))</blockquote>
Végül tényleg megkoronázzák szerinted?