Borisz valami Nato akciocsoportot emlitett Oroszorszaggal kapcsolatban, pontosan nem ertettem.neutronbagoly
hendrick
kétkedő
Ha most az volt a célotok, hogy megnyugtassatok, akkor jelzem, nem sikerült.
Ha igazatok van, akkor a helyzet még rosszabb.
Ráadásul tényleg itt az ideje, hogy befejezzem a geopolt, ami most zajlik nem láttam ebben a formában előre és ráadásul egy csomó aspektusát már nem is értem.
Azt viszont látom, hogy Oroszország nem dollárért ad el kőolajat és épp a kanyarban van Szaúd-Arábia is ebben a témában, ráadásul olvastam olyat is, hogy a rubel mögé rövidesen fizikai aranyfedezet lesz bepakolva.
Na, pont ilyenekért támadták meg Líbiát és 2003-ban Irakot is, tehát az új háborús célpont Oroszország.
El kell ismernem, ez pont az, ami valóban mozgósíthatja az oroszok egészét, ami relatíve "jó hír", a kevésébé jó hír viszont az, hogy ez minimum egy jópofa kis világháborút jelent.
Még egyszer köszi a válaszokat, a hátralévő időben pedig eldönthetem, hogy mit is higgyek, a sz@rt vagy a még sz@rabbat.
Kinat kozben folyamatosan nyomas ala helyezik. Ezzel fugg ossze szerintem az orosz felszereles/fegyver tema, ami szerintem nem igaz, csak fenyegetik elore Kinat. Keresik a fogast es puhatoljak meddig hajlando Kina ellent mondani, elmenni. Konkret szankciokat meg nem hoztak, de szerintem fognak.