Átült a Linke-be, vagy mi? Áááá, nem komcsik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Átült a Linke-be, vagy mi? Áááá, nem komcsik.
Erről írtam hogy gyermeteg elképzelés amiben a magyar elit tagjai ringatták /ringatják? magukat hogy majd itt teli lesznek a tárolók és lehet dőzsölni míg a környéken máshol nem lesz...
Miért? Mert ez a szánalmas kis fasz a saját kreténségét erővel akarja helyettesíteni?Erről írtam hogy gyermeteg elképzelés amiben a magyar elit tagjai ringatták /ringatják? magukat hogy majd itt teli lesznek a tárolók és lehet dőzsölni míg a környéken máshol nem lesz...
#25 645
A mostani kormánypartok mellett még ott vannak a kommunisták. Na őket kellett volna "Putyin nagy ellenfelének", aki kb egy Vihar Bertalan szint volt egyben legyőznie. Ahogy anno Vihar mondta a Fekabarbienak egy ajtó kapcsán: Mission Impossible!Interjú egy Németországban élő orosz ellenzékivel:
![]()
„Oroszországnak most jót tenne a vereség!” | #moszkvater
Alekszej Greszko egy jekatyerinburgi kávézó tulajdonosaként lett Alekszej Navalnij irodavezetője Oroszország negyedik legnagyobb városában. Meglehetősen kalandos módon sikerült Németországba kerülnie, ahol folytatja az orosz ellenzék körében végzett tevékenységét. A #Moszkvatér részére az orosz...moszkvater.com
Ezeknél a részeknél azért erősen felhúztam a szemöldököm:
" Olyan jöjjön, aki tiszteletben tartja Ukrajna szuverenitását és területi egységét, és visszaállítja a 2014 előtti állapotokat, beleértve a Krím visszaadását is."
"Én ma például Frankfurt am Mainban voltam, ahol ellenzéki, CDU-s politikusokkal beszélgettem a helyzetről. Követeltük a szankciók bővítését, és nehézfegyverzet szállítását."
Nem csoda, hogy ezek után labdába sem tudnak rúgni az orosz belpolitikában...
A saját momentumosaik.Interjú egy Németországban élő orosz ellenzékivel:
![]()
„Oroszországnak most jót tenne a vereség!” | #moszkvater
Alekszej Greszko egy jekatyerinburgi kávézó tulajdonosaként lett Alekszej Navalnij irodavezetője Oroszország negyedik legnagyobb városában. Meglehetősen kalandos módon sikerült Németországba kerülnie, ahol folytatja az orosz ellenzék körében végzett tevékenységét. A #Moszkvatér részére az orosz...moszkvater.com
Ezeknél a részeknél azért erősen felhúztam a szemöldököm:
" Olyan jöjjön, aki tiszteletben tartja Ukrajna szuverenitását és területi egységét, és visszaállítja a 2014 előtti állapotokat, beleértve a Krím visszaadását is."
"Én ma például Frankfurt am Mainban voltam, ahol ellenzéki, CDU-s politikusokkal beszélgettem a helyzetről. Követeltük a szankciók bővítését, és nehézfegyverzet szállítását."
Nem csoda, hogy ezek után labdába sem tudnak rúgni az orosz belpolitikában...
Miért is? Mi fogja kötelezni Magyarországot - a puszta humánumon kívül - hogy a saját gázkészletéből a saját gáztározóiból más országoknak is adjon? Mert Manfred Weber így gondolja? Ha valaki hülye és elbassza a pénzét, majd az év végével ott áll letolt gatyával miért kéne nekem kisegíteni őt? Csak mert szerinte így igazságos? Szerintem meg pont, hogy állati pofátlan, vérlázító, proli hozzáállás.Erről írtam hogy gyermeteg elképzelés amiben a magyar elit tagjai ringatták /ringatják? magukat hogy majd itt teli lesznek a tárolók és lehet dőzsölni míg a környéken máshol nem lesz...
#25 645
Manfred Weber eljön igazságosan elosztani a magyar gázt, 2022, fekete-fehér kép:Miért is? Mi fogja kötelezni Magyarországot - a puszta humánumon kívül - hogy a saját gázkészletéből a saját gáztározóiból más országoknak is adjon? Mert Manfred Weber így gondolja? Ha valaki hülye és elbassza a pénzét, majd az év végével ott áll letolt gatyával miért kéne nekem kisegíteni őt? Csak mert szerinte így igazságos? Szerintem meg pont, hogy állati pofátlan, vérlázító, proli hozzáállás.
Azért mert a német politikusokra rájött a degeneráció és az elembaj azt egyék meg szépen ők és kezeljék az elmebajukat, és most mondom jelenleg nincs semmi az ég egy adta világon - semmilyen egyezmény vagy EU-s jogszabály - ami arra kötelezné Magyarországot, hogy a saját gázkészleteit más országoknak oda adja.
A kép csak illusztráció.Manfred Weber eljön igazságosan elosztani a magyar gázt, 2022, fekete-fehér kép:
![]()
Oroszország hatalmas olajlelőhelyet talált az Északi-sarkvidéken
![]()
Oroszország hatalmas olajlelőhelyet talált az Északi-sarkvidéken - Orosz Hírek
A mezőt a Medinszko-Varandejszkij térségben végzett fúrásoknak köszönhetően fedezték fel. "A tesztek során napi 220 köbméter maximális áramlási sebességgeloroszhirek.hu
"A tesztek során napi 220 köbméter maximális áramlási sebességgel szabad olajáramlást sikerült elérni”Napi 220 köbméter,az picsafüst,6 nyerges,tartálykocsi,elrítak valamit.
A jó öreg Manfred nem eljön, hanem elmegy a sunyiba.Manfred Weber eljön igazságosan elosztani a magyar gázt, 2022, fekete-fehér kép:
![]()
Alighanem igazad lészen.Napi 220 köbméter,az picsafüst,6 nyerges,tartálykocsi,elrítak valamit.
Az áramlási sebesség mértékegysége mennyiség per idő!"A tesztek során napi 220 köbméter maximális áramlási sebességgel szabad olajáramlást sikerült elérni”
Nagyjából mit jelent,mert ehhez kuka vagyok.Az áramlási sebesség mértékegysége mennyiség per idő!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..