Oroszország ENSZ-vizsgálatot kért az ukrajnai biológiai laboratóriumokról
Forrás: https://kuruc.info/r/4/250594/
Forrás: https://kuruc.info/r/4/250594/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hat, ez meg a 20. szazad legbenabb magyarazkodasa ahelyett, hogy elismerne valaki, mekkora csod az orosz-azsiai diktatura-modell tobbszaz eve, es hogy erovel kellett roghoz kotni az oroszokat, sot, kell most is (lasd nem engedik ki a besorozottaka), olyan borzalmasan elmaradott volt az eletszinvonaluk Europahoz meg Amerikahoz kepest...Ha választhatnál egy átlag magyar és egy átlag osztrák életszínvonala közt, melyiket választanád?
.
.
.
Ez a 20. század egyik legidiótább dogmája lett: az “életszínvonal”, mint mérhető mutató prezentálása, referencialapnak tekintése. Embereknek 1000+1 okuk van arra, hogy ott éljenek, ahol. Az “életszínvonal” ezek közül egy, ráadásul az egyik legmateriálisabb. Csakhogy az embereket végső soron sokkal jobban kötik az immateriális javak a lakóhelyükhöz, mint az, hogy mennyi az egy főre jutó GDP (és mennyi a Föld túlsó felén).
Írtam már korábban is, van rokonságom az oroszoknál, és élnek mint hal a vízben (most is). Nem gazdagok, szó szerint kispolgári életük van. De nem szenvednek hiányt semmiben.
Benézték ! 2014-ben az oroszok haladtak előre szakik által de aztán kijev békéről kezdetett el tárgyalni mert vesztésre állt ! Na akkor megálltak az oroszok !Hááááát... Az oroszok még annál is jobban megvannak szorulva, mint gondoltam.
Putyin bejelentette: készen áll a háború lezárását célzó tárgyalásokra
Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön kijelentette, hogy Moszkva készen áll az ukrajnai konfliktus lezárását célzó tárgyalásokra, de szerinte Kijev nem hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni.www.portfolio.hu
Nem látom az összefüggést a fradi és az ukránpártiság között. Az edző nemzetiségének szerintem semmi jelentősége nincs. Én - bár nem kedvelem az ukránokat, a háború vonatkozásában egyértelműen az ő pártjukon állok, de nem érdekel orosz vagy ukrán az edző. A Fradi sikerének nagyon örülök (ahogy bármelyik magyar csapat sikerének), elvégre mégis csak az én adóforintjaim is benne vannak a csapatban. Most látszik, hogy végre van is eredménye a belepumpált csillagászati összegeknek.Az ukránpártiaknak azért fájó lehet a Fradi menetelése és csoportelsősége. Az meg pláne, hogy Rebrov már a múlt.
Angolszászok nem akarnak békét, akik az ukránokat irányítják.Benézték ! 2014-ben az oroszok haladtak előre szakik által de aztán kijev békéről kezdetett el tárgyalni mert vesztésre állt ! Na akkor megálltak az oroszok !
Most moszkva áll vesztésre! Vajon az ukránok is békét akarnak ? Alig ha hiszem !Moszkváig meg nem állnak !!
Roni!Benézték ! 2014-ben az oroszok haladtak előre szakik által de aztán kijev békéről kezdetett el tárgyalni mert vesztésre állt ! Na akkor megálltak az oroszok !
Most moszkva áll vesztésre! Vajon az ukránok is békét akarnak ? Alig ha hiszem !Moszkváig meg nem állnak !!
Attól függ, mi a tárgyalás alapja.Hááááát... Az oroszok még annál is jobban megvannak szorulva, mint gondoltam.
Putyin bejelentette: készen áll a háború lezárását célzó tárgyalásokra
Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön kijelentette, hogy Moszkva készen áll az ukrajnai konfliktus lezárását célzó tárgyalásokra, de szerinte Kijev nem hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni.www.portfolio.hu
Az összefüggés annyi, hogy az ukránok és persze a magyar ellenzék is többször nyilvánosan követelték Csercseszov menesztését!Nem látom az összefüggést a fradi és az ukránpártiság között. Az edző nemzetiségének szerintem semmi jelentősége nincs. Én - bár nem kedvelem az ukránokat, a háború vonatkozásában egyértelműen az ő pártjukon állok, de nem érdekel orosz vagy ukrán az edző. A Fradi sikerének nagyon örülök (ahogy bármelyik magyar csapat sikerének), elvégre mégis csak az én adóforintjaim is benne vannak a csapatban. Most látszik, hogy végre van is eredménye a belepumpált csillagászati összegeknek.
Ez nem megint csak a szokásos f.o.s. félremagyarázás? Fél füllel hallgattam Putyin beszédét, de nem az jött le, hogy tárgyalni akarna. Csak azt mondta, hogy minden eshetőségre készülnek tervekkel, közte akár a tárgyalásra is.Attól függ, mi a tárgyalás alapja.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a most annektált megyékre azt mondja Putyin, hogy nem is kell neki.
Azt is nehezen tudom elképzelni, hogy az ukránok lemondanának az annektált részekről.
És, tádám, lehet is ujjal mutogatni a nácifattya ukránokra, hogy nem akarnak békét...
pontosítsunk a demokratákat írányító angolszász családok!Angolszászok nem akarnak békét, akik az ukránokat irányítják.
Amikor az oroszok Ogyesszát alapították, az már 250-300 éve ott állt török városként.Ez nem megint csak a szokásos f.o.s. félremagyarázás? Fél füllel hallgattam Putyin beszédét, de nem az jött le, hogy tárgyalni akarna. Csak azt mondta, hogy minden eshetőségre készülnek tervekkel, közte akár a tárgyalásra is.
Megjegyzem Stier kérdésére adott válaszát azzal kezdte, hogy Odessza egy nagyon szép, orosz alapítású város... Nekem ebből nem az jön le, hogy meg akarna állni.
Ezt majd a görögökkel lebokszolják.Amikor az oroszok Ogyesszát alapították, az már 250-300 éve ott állt török városként.
Egy tüzér tudjon is fejben számolni