[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

aamen

Well-Known Member
2015. november 28.
1 218
5 304
113
A Radánál is megemlékeznek a tömeggyilkos Banderáról.
Ez az ukrán állam erkölcsileg egy gyalázat, ‘24-ben nem tudom, hogy ki sajnálná, ha nem lennének rajta a térképen.
érdekes megfigyelni a posztokat
tömegesen reagálnak lengyelek
még érdekesebb hogy ha így reagálnak - láthatóan nem felejtették el ki is az a bandera - akkor mégis hogy kerültek ebben a háborúban ukrán oldalra...
 

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
4 683
9 959
113

K-perny-k-p-2023-01-01-233341.jpg

dec 29
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
14 912
41 042
113
Az osztály nélküli társadalom igazságosságának illúziója már a szovjetek előtt százötven évvel is megvolt és egy jó nagy természet- és életidegen vágyálom.
Mert ahol egyenlőség van, ott nincs szabadság, de ahol szabadság van, ott nincs egyenlőség.
A legtöbb osztályegyenlőséget hirdető izmus ezen bukik el.Meg a nyomdagép használati engedély hiányán....:D
 

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
4 683
9 959
113
 
 • Vicces
Reactions: Nagy Csaba