Hydro? A szomszédságban van, én hengerműves vagyok

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hydro? A szomszédságban van, én hengerműves vagyok
Hát a kutya simán melléd harapna éjszaka ! LOLVan miből, a legyilkolt olihargák vagyonából
A Videáról töltsd le: íme...Tudja valaki hogy lehet ezt a filmet letölteni, akár innen, akár máshonnan?
![]()
A Donbassz Gyermekei - teljes film (magyar felirattal) - Orosz Hírek
Ismerd meg a Donbassz több mint 8 éve tartó tragédiáját az ott élő gyerekek szemével. Elkészült a Donbassz Gyermekei című dokumentumfilm magyar feliratozása.oroszhirek.hu
Tudja valaki hogy lehet ezt a filmet letölteni, akár innen, akár máshonnan?
![]()
Ismerd meg a Donbassz több mint 8 éve tartó tragédiáját az ott élő gyerekek szemével. Elkészült a Donbassz Gyermekei című dokumentumfilm magyar feliratozása.oroszhirek.hu
Tudja valaki hogy lehet ezt a filmet letölteni, akár innen, akár máshonnan?
![]()
Egyikért se volt kár. Vihetne innen is.Van miből, a legyilkolt olihargák vagyonából
OlihargaHát a kutya simán melléd harapna éjszaka ! LOL
Köszönöm, lejött.A Videáról töltsd le: íme...
![]()
A Donbassz Gyermekei - teljes film - magyar felirattal
A Donbassz Gyermekei - teljes film - magyar felirattalvidea.hu
- Ha megtaláltad a videót a videa.hu oldalon amit szeretnél letölteni, másold ki a video url címét.
- Nyisd meg ezt az oldalt: Videa letöltés
- Az oldalon található fenti mezőbe illeszd be a videa videó linkjét vagyis az URL-t amit másoltál.
- Ezután megjelenik a videó, és megjelenik több minőségnek a letöltés gombja, fontos, hog ne a megszokott módon kattints a letöltés linkre, hanem a jobb egér gombbal és válaszd a mentés másként opciót. Ha Véletlenül mégis csak rákattintottál, el fog indulni a videó, de itt is letöltheted, menj a böngésződ Fájl menüpontjára és válaszd az oldal mentése opciót.
Tippek
- Az oldalt számítógépeden és mobil telefonodon is tudod használni, kivéve IOS rendszerekkel, mert ezeknél nem megengedett a letöltés. Ebben a megoldásban az a szuper, hogy nincs szükség programok telepítésére vagy böngésző kiegészítők letöltésére, csak egyszerűen a ctrl+c és ctrl+v kell használnunk az stb.hu segítségével
Videa videót letölteni – Hogyankell.hu
www.hogyankell.hu
Ez nem engedte a letöltést, de köszi.![]()
A Donbassz Gyermekei
Egy háború emlékirati című film is lehetne, de nem az mert jelen pillanatban is zajlik.odysee.com
Ez letölthetős.
Külön van neki letöltője. A három pontban. Bár én nem próbáltam. Ez az az oldal, ahol azok vannak, amit a jútub letiltott. Gondolom Putyinék tulajdona.Köszönöm, lejött.
Ez nem engedte a letöltést, de köszi.
Oligarcha az a gdag ember, akit nem szeretünk.Oliharga
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..