Ez egy korábbi felvétel, ahol mocsárba esett (2. világháború idején)T-34-et húznak ki
VK | VK
vk.com
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kell a frontra.Ez egy korábbi felvétel, ahol mocsárba esett (2. világháború idején)T-34-et húznak ki
VK | VK
vk.com
Több éves videó, azóta múzeumban van.Kell a frontra.
Az ősi bölcsesség szerint, a brit férfiak buzik, a brit nők pedig lófejűek.Ilyen a brit seregben szolgáló nőkkel soha nem történhet meg, mert úgy néznek ki, hogy a magas feszültség se b*szná meg őket.
Igen, az nekem is külön tetszett
A het faszsaga ladies and gentlemen 25:45-tol.
Nem tudom eldönteni, hogy a "two retards fighting" vagy ez a mém lenne megfelelő reprezentációja annak, hogy mennyire idióták ezek kettenIgen, az nekem is külön tetszett
Ha valaki nem hallgatná meg ezt a részt (sem): Dr Adam Something Osintocka és lézermalac szerint az oroszok eddig azért nem vetettek be nukleáris fegyvereket (holott számtalanszor megígérték), mert valószínűleg nincs olyan nekik, legalábbis bevethető állapotban.
Perfekt! 5*Látom leakadtatok az amerikai GDP-nél, ami nem jólétet hanem fogyasztást mér.
Ha 100 ember évi 100 dollárt keres de egy ember 1 milliót, akkor a GDP rohadt magas, és papíron amcsi szemléletben rohadt nagy a jólét.
Ha 100 ember évi 5,000 dollárt keres és egy meg 100,000 dollárt akkor a GDP alacsonyabb, és állítólag szarabbul élnek, mint az előző országban, hiszen kisebb a GDP. 1,01 millió össz GDP vs. 0.6 millió össz GDP 101 főre...
Micsoda mutatószám.
A jólétet nem GDP-ben hanem HDI-ben, emberi fejlettségi mutatóban mérik
Human Development Index | Human Development Reports
hdr.undp.org
Magyarul:
(A wiki cikk nem pontos, amikor én tanultam ennél azért kicsit több számot néztek, pl. közbiztonság, ivóvíz ellátottság, villamositottság stb... bár lehet azóta egyszerűsödött a módszertan)Emberi fejlettségi index – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Ez meg egy aktuálisabb lista:
List of countries by Human Development Index - Wikipedia
en.wikipedia.org
Nem lőttél mellé igazán, más irányokban, szigeteknél is áll a zászló valamihez. Pl nem véletlen van a török határ mellett a görög oldalon usa bázis...Ha valakinek van egy felesleges foldgombje vagy atlasza kerem kuldje el nekem. Ugy tunik szuksegem van ra!
2 évente lesz megrendezve és a következő így 24-ben esedékesElmarad a Tank Biathlon?