P
Pogány
Guest
Új videóval próbálja a Kreml a frontra csábítani az orosz férfiakat
Forrás: https://kuruc.info/r/6/257960/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó lett!Új videóval próbálja a Kreml a frontra csábítani az orosz férfiakat
Érdekes a vége, ami szerint a havi bérek 204 ezer rubeltől indulnak. Utóbbi forintra átszámolva jelenlegi árfolyamon kb 865 ezer. Gondolom persze bruttó összeg ez, de még ha a kellően magas magyar adóterhekkel is számolunk (kedvezmények nélkül) akkor is 580 jön ki nettóra. Összehasonlításképp 2023 januárjában 63 ezer rubel volt az orosz átlagkereset, szóval a VM masszívan föléje lőttNa. Végre egy jól összerakott, profi, nem máshonnan lopott hátterű cucc
Lövésem sincs miről beszélszÉrdekes a vége, ami szerint a havi bérek 204 ezer rubeltől indulnak. Utóbbi forintra átszámolva jelenlegi árfolyamon kb 865 ezer. Gondolom persze bruttó összeg ez, de még ha a kellően magas magyar adóterhekkel is számolunk (kedvezmények nélkül) akkor is 580 jön ki nettóra. Összehasonlításképp 2023 januárjában 63 ezer rubel volt az orosz átlagkereset, szóval a VM masszívan föléje lőtt
Справочная информация: "Среднемесячная заработная плата в целом по Российской Федерации" (Материал подготовлен специалистами КонсультантПлюс по данным Росстата) \ КонсультантПлюс
СРЕДНЕМЕСЯЧНАЯ ЗАРАБОТНАЯ ПЛАТА В ЦЕЛОМ ПО РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ Справочная информация содержит официальные данные Росстата о среднемесячной номинальной начисленной заработной плате в целом по экономике РФ за текущий календарный год, а также...www.consultant.ru
A végén felvillantották a zsoldot is (az lenne a 204e rubel), erről beszél.Lövésem sincs miről beszélszÉn magára a videóra értettem csak.
Azt felfogtam, az ilyen meg olyan orosz adóterhekre írtam, h lövésem sincs.A végén felvillantották a zsoldot is (az lenne a 204e rubel), erről beszél.
Arról nekem sincs, azért számoltam a magyar 33 százalékos ökölszabállyal az adóterhek terénAzt felfogtam, az ilyen meg olyan orosz adóterhekre írtam, h lövésem sincs.
Még azt a fáradtságot sem veszik, hogy egy kép hátterét ellenőrizzék. Sem a dijkiosztó, se a hirt lehozó újságok. Igy volt Sziriában is.Nyert a kamukép:
![]()
Az ukrajnai háború adta a World Press Photo idei nyertes képét
Az idei sajtófotó-pályázaton 127 ország 3752 fotósának 60 448 képe volt versenyben, most kiderült, kik lettek a díjazottak.index.hu
Ja, csak nem fizetik ki.Érdekes a vége, ami szerint a havi bérek 204 ezer rubeltől indulnak. Utóbbi forintra átszámolva jelenlegi árfolyamon kb 865 ezer. Gondolom persze bruttó összeg ez, de még ha a kellően magas magyar adóterhekkel is számolunk (kedvezmények nélkül) akkor is 580 jön ki nettóra. Összehasonlításképp 2023 januárjában 63 ezer rubel volt az orosz átlagkereset, szóval a VM masszívan föléje lőtt
Справочная информация: "Среднемесячная заработная плата в целом по Российской Федерации" (Материал подготовлен специалистами КонсультантПлюс по данным Росстата) \ КонсультантПлюс
СРЕДНЕМЕСЯЧНАЯ ЗАРАБОТНАЯ ПЛАТА В ЦЕЛОМ ПО РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ Справочная информация содержит официальные данные Росстата о среднемесячной номинальной начисленной заработной плате в целом по экономике РФ за текущий календарный год, а также...www.consultant.ru
Új videóval próbálja a Kreml a frontra csábítani az orosz férfiakat
Az nagyon becsapós orosz viszonylatban, mert az átlagban benne van Dagesztán, aminek a teljes összfizetése az a 2000 rubel amit a katonák elhagynak, meg Moszkva, ahol azért ez nem egy kiugró fizuÖsszehasonlításképp 2023 januárjában 63 ezer rubel volt az orosz átlagkereset
Az Armytól csak ezt lophatták volna, azt meg minek, ettől Sojgu is inkább leszerelne.Na. Végre egy jól összerakott, profi, nem máshonnan lopott hátterű cucc
Mé' nem mennek tovább??!
Ez mehetett volna a Humorba is.
Álmodik a nyomor...
Elképesztő, hogy ilyen hülyeségekkel szórakoztatják magukat a bombatölcsérben ...Álmodik a nyomor...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..