Egy másik dolog amiről nem mindenki tud!
Prigozsin hosszú évek óta az orosz hadsereg ételbeszállítója évi több milliárd Rubelért. Illetve volt,mert Sojgu nem írta alá a hosszabbítást,ezért is támadhatta Prigozsin Sojgut. Sojgu lányának cége szintén beszállító az orosz hadseregnek , sőt a katonai kiállítások szervezésében is részt vesz tehát van pénz luxusra. Az orosz hadsereg felső vezetésében egy polipszerü korrupciós rendszer alakult ki az évek során. Aranybánya volt a Sojgu család és más magasrangú katonák számára. Sojgu nem katona nem sokat ért a szakmához, de az építészethez meg versenyek szervezéséhez(lánya által) igen. Geraszimov pedig a konfliktus elején elvesztette az egyetlen fiát, aki szintén katona volt.
Sojgu úgy tudom, hogy építész. Plusz vagy 25 évig volt katasztrófavédelmi miniszter, már a Jelcin-érától kezdve. Sorkatonai múltja úgy tudom, hogy van. Harckocsizó volt. Annyit viszont a javára írnék, hogy védelmi miniszterként elzavarta azokat a ruházati beszállítókat a sereg környékéről, akik rossz minőségű ruházattal látták el a katonákat. Geraszimov szerintem elméleti-hadtudományi szinten nagyon profi volt. Rengeteg mindent zseniálisan levezényelt, kezdve a Krím visszacsatolásának katonai vonatkozásaitól. Viszont ezt a konfliktust nagyon benézte, nagyon alulkalkulátak mindent. Úgy álltak az egészhez, mintha az ukrán haderőn nem hagyott volna nyomot a 8 évnyi náci agymosás és kb a bérpapírok felmutatásának hatására tízezrével állnának át az orosz hadsereghez a katonák, mint annak idején a Krímben.