Győzni fognak az oroszok, de nem azért mert jobbak és főleg nem azért mert jók, hanem azért, mert nincs realitása annak, hogy egy alig 40 milliós ország legyőzzön egy 130-140 milliós országot.
De azért fognak győzni, mert jobbak.
Izrael is legyőzte az arab koalíciót, rosszabb arányokkal mint a 40 vs 140 millió.
Az ukránok meg nem jobbak mint az oroszok még úgy sem, hogy a komplett nyugat tolja őket pénzzel, nem halálos fegyverekkel kezdtük és vérrel, gyógyszerrel, kajával, aggregátorral, meleg ruhával, mellénnyel, sisakkal, nvg-vel, üzemanyaggal, de aztán jöttek szépen sorban:
Stingerrel, Mistrallal, Starstreakkel, Javelinnel, Faust3 al, Milannal,
aztán az ex szu vontatott és önjáró tüzérséggel 2S1, 2S3, hozzá lőszerrel, T72 tankokkal, BMP, BTR el, Mig29/Szu25/Sz300 al
majd később Nasamsal, IrisT vel, HARM, Stormshadowal, Asterrel, Patriottal, Himarsal, M270-el, Bradleyvel, Ceasarral, M777, PZh2000, AS-el, Leo2A4/6, Chally2-val, Strykerrel, Mrappal, Bayraktarral,
minden hírszerzési kapacitással; műholddal, GlonalHawkal, AWACS és E-8 al, Musk rendszerével etc.
Most épp az F16 és az Atacms fog jönni. Abrams év végén.
Gyakorlatilag ami ismert korszerű konvencionális fegyverrendszer nyugaton, olyan alig maradt ami nem légierő, s ne lenne az ukránoknak! Harckocsik, lövészpáncélosok, MRAP, tüzérség, légvédelem, páncélelhárítás?!! Minden high end nyugati rendszer ott van!!!
MIND!!!
S jobbak az oroszok...
Olvasd végig, tuti valamit kihagytam, s még így is jobbak az amúgy nem jó oroszok, ez a nekünk - az EU-nak - a cinkes!!!
Ezt úgy hozzák le, hogy nem otthon védekeznek, hanem ők vannak idegenben, kb. létszám paritásban, vagy hátrányban, évi kb. 50 milliárdot eddig költő haderővel!
Lehet innentől megítélni az oroszok teljesítményét szerintem, az ukrán "tavaszi" offenzívát követően!
Itt aki szarul teljesít a nagy képet tekintve, az szerintem nem Oroszország.