[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 881
32 315
113

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 438
86 583
113
@reich_und_roll
Nem tudom. Leírtam már erről a támadásról a véleményem, azt tartom azóta is.

@joker
Igen bár ők ennek elenére is egy állapotos tetű tempójában haladnak a Donbaszban.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 438
86 583
113
@grigorij3

Most tényleg az a kérdésd, hogy mit kell akkor csinálni, ha nincs meg a támadáshoz kellő erőfölényed?
Roppant egyszerű a válasz: sehoy. De ez józan paraszti ész nem bármlyik katonai tömb doktrinja.

Egyébként el vagy tévedve, vagy elkepesztően tudatlan vagy.
A támadashoz kellő légi, tüzérségi stb fölény nem NATO hóbort, hanem általános alapelv minden (igen az orosz hadseregben is) hadseregben.

Értem én, hogy a totális tudatlanságot l faragatlansággal és vakbuzgó hittel/elfogultsággal takargatod, de az azért már tényleg a legalja, ha szerinted NATO hóbort erőfölényben támadni.

grigorij3

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 654
23 472
113
@grigorij3

Most tényleg az a kérdésd, hogy mit kell akkor csinálni, ha nincs meg a támadáshoz kellő erőfölényed?
Roppant egyszerű a válasz: sehoy. De ez józan paraszti ész nem bármlyik katonai tömb doktrinja.

Egyébként el vagy tévedve, vagy elkepesztően tudatlan vagy.
A támadashoz kellő légi, tüzérségi stb fölény nem NATO hóbort, hanem általános alapelv minden (igen az orosz hadseregben is) hadseregben.

Értem én, hogy a totális tudatlanságot l faragatlansággal és vakbuzgó hittel/elfogultsággal takargatod, de az azért már tényleg a legalja, ha szerinted NATO hóbort erőfölényben támadni.
Csak szólok, hogy topicot tévesztettél...
De ha már itt jössz a válasszal legyen: nem a NATO hóbort érdekel, hanem az, hogy ha ez ennyire kőbe vésett elv, akkor hogy lehet, hogy az ukránokat belehajtottátok ebben az elletámadósdiba? Illetve komolyan érdekelne, hogy a légi és tüzérségi fölény hiánya esetén mi a megoldás? Az lenne, amit most az általatok kiképzett ukránok csinálnak? :D

GI83

Well-Known Member
2022. március 13.
1 999
15 888
113
Csak szólok, hogy topicot tévesztettél...
De ha már itt jössz a válasszal legyen: nem a NATO hóbort érdekel, hanem az, hogy ha ez ennyire kőbe vésett elv, akkor hogy lehet, hogy az ukránokat belehajtottátok ebben az elletámadósdiba? Illetve komolyan érdekelne, hogy a légi és tüzérségi fölény hiánya esetén mi a megoldás? Az lenne, amit most az általatok kiképzett ukránok csinálnak? :D

két opció közül lehet választani:

• mert fogalmuk sincs a helyzetképről. Vakon vannak. Ennyit ér a nato technika.
  • a nato irányítás teljesen dilettánsokból áll és olyanokkal nincsenek tisztában, amivel Dudi igen

más opció nem igen van.
A topikból való kihordás azonnali 2 hónapos eltiltással jár.. bár már egyszer így is megúsztad Dudi

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 853
37 675
113
Ukránok örvendeznek, sikeres szabotázsakciónak tűnik. Esetleg mégis dróntámadás? Mit gyártottak ebben az üzemben? A hatóságok magyarázata, hogy megsértették a munkabiztonsági előírásokat. De egy optikai és mechanikai üzemről van szó, nem robbanóanyaggyárról.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 405
27 349
113
Ukránok örvendeznek, sikeres szabotázsakciónak tűnik. Esetleg mégis dróntámadás? Mit gyártottak ebben az üzemben? A hatóságok magyarázata, hogy megsértették a munkabiztonsági előírásokat. De egy optikai és mechanikai üzemről van szó, nem robbanóanyaggyárról.
A választ megtalálod itt.

• Tetszik
Reactions: enzo

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 022
13 259
113
A topikból való kihordás azonnali 2 hónapos eltiltással jár.. bár már egyszer így is megúsztad Dudi
OFF: 6 hónap topikbanra cseréltem a 2 hónap teljes letiltást. Ezt most dudi megkapta. Az ukrán topik szabályzatának változása jön a következő napokban/héten,jelentősen enyhítve lesz a 2 óra....

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 047
99 561
113
És akkor majd mégis szállítunk fegyvert Ukrajnának?
Rekordmegrendelést adtunk le, először a magyar igény, utána külföldre. Mivel minden európai állam megcsapolta a saját készleteit, elég lesz azt kiszolgálni. Így sztem közvetlenül az ukránoknak nem is kell szállítani.

• Tetszik
Reactions: enzo

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 742
26 359
113
OFF: 6 hónap topikbanra cseréltem a 2 hónap teljes letiltást. Ezt most dudi megkapta. Az ukrán topik szabályzatának változása jön a következő napokban/héten,jelentősen enyhítve lesz a 2 óra....

Nem dudit mentegetve vagy vedve, de azert jelentosen van kulonbseg a topicbol valo kihordasok kozott. Jelen esetben sem a kreten propaganda szart o omlesztette at folyamatosan, hanem 2 hsz-re probalt valaszolgatni.
Ertem a szabaly az szabaly dolgot, de szerintem merlegelni kellene es ilyen esetekben a szabaly megsertesenek merteketol fuggoen peldaul felezni vagy harmadolni a 6 honapot.

Ps. Termeszetesen kiveve @dudi esetet! :D

GI83

Well-Known Member
2022. március 13.
1 999
15 888
113
off: A 6 hónap szerintem is erős. Egy esetet kivéve, ha pl múltkor már figyelmeztetve volt és most ebbe totál belesz@rva, annak ellenére kihordta.

bár tudjátok.. jobban belegondolva.. igazából a multkori esetben is tudta mit csinál.. szóval telibesz@rta az egészet, az meg, ha eddig is két hónap volt másnak (Wilson) -> akkor ezt azért megcsinálta magának, rászolgált