[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

@reich_und_roll
Nem tudom. Leírtam már erről a támadásról a véleményem, azt tartom azóta is.

@joker
Igen bár ők ennek elenére is egy állapotos tetű tempójában haladnak a Donbaszban.

@grigorij3

Most tényleg az a kérdésd, hogy mit kell akkor csinálni, ha nincs meg a támadáshoz kellő erőfölényed?
Roppant egyszerű a válasz: sehoy. De ez józan paraszti ész nem bármlyik katonai tömb doktrinja.

Egyébként el vagy tévedve, vagy elkepesztően tudatlan vagy.
A támadashoz kellő légi, tüzérségi stb fölény nem NATO hóbort, hanem általános alapelv minden (igen az orosz hadseregben is) hadseregben.

Értem én, hogy a totális tudatlanságot l faragatlansággal és vakbuzgó hittel/elfogultsággal takargatod, de az azért már tényleg a legalja, ha szerinted NATO hóbort erőfölényben támadni.

@grigorij3

Most tényleg az a kérdésd, hogy mit kell akkor csinálni, ha nincs meg a támadáshoz kellő erőfölényed?
Roppant egyszerű a válasz: sehoy. De ez józan paraszti ész nem bármlyik katonai tömb doktrinja.

Egyébként el vagy tévedve, vagy elkepesztően tudatlan vagy.
A támadashoz kellő légi, tüzérségi stb fölény nem NATO hóbort, hanem általános alapelv minden (igen az orosz hadseregben is) hadseregben.

Értem én, hogy a totális tudatlanságot l faragatlansággal és vakbuzgó hittel/elfogultsággal takargatod, de az azért már tényleg a legalja, ha szerinted NATO hóbort erőfölényben támadni.
Csak szólok, hogy topicot tévesztettél...
De ha már itt jössz a válasszal legyen: nem a NATO hóbort érdekel, hanem az, hogy ha ez ennyire kőbe vésett elv, akkor hogy lehet, hogy az ukránokat belehajtottátok ebben az elletámadósdiba? Illetve komolyan érdekelne, hogy a légi és tüzérségi fölény hiánya esetén mi a megoldás? Az lenne, amit most az általatok kiképzett ukránok csinálnak? :D

Csak szólok, hogy topicot tévesztettél...
De ha már itt jössz a válasszal legyen: nem a NATO hóbort érdekel, hanem az, hogy ha ez ennyire kőbe vésett elv, akkor hogy lehet, hogy az ukránokat belehajtottátok ebben az elletámadósdiba? Illetve komolyan érdekelne, hogy a légi és tüzérségi fölény hiánya esetén mi a megoldás? Az lenne, amit most az általatok kiképzett ukránok csinálnak? :D

két opció közül lehet választani:

• mert fogalmuk sincs a helyzetképről. Vakon vannak. Ennyit ér a nato technika.
  • a nato irányítás teljesen dilettánsokból áll és olyanokkal nincsenek tisztában, amivel Dudi igen

más opció nem igen van.
A topikból való kihordás azonnali 2 hónapos eltiltással jár.. bár már egyszer így is megúsztad Dudi

Ukránok örvendeznek, sikeres szabotázsakciónak tűnik. Esetleg mégis dróntámadás? Mit gyártottak ebben az üzemben? A hatóságok magyarázata, hogy megsértették a munkabiztonsági előírásokat. De egy optikai és mechanikai üzemről van szó, nem robbanóanyaggyárról.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ukránok örvendeznek, sikeres szabotázsakciónak tűnik. Esetleg mégis dróntámadás? Mit gyártottak ebben az üzemben? A hatóságok magyarázata, hogy megsértették a munkabiztonsági előírásokat. De egy optikai és mechanikai üzemről van szó, nem robbanóanyaggyárról.
A választ megtalálod itt.

• Tetszik
Reactions: enzo
A topikból való kihordás azonnali 2 hónapos eltiltással jár.. bár már egyszer így is megúsztad Dudi
OFF: 6 hónap topikbanra cseréltem a 2 hónap teljes letiltást. Ezt most dudi megkapta. Az ukrán topik szabályzatának változása jön a következő napokban/héten,jelentősen enyhítve lesz a 2 óra....

És akkor majd mégis szállítunk fegyvert Ukrajnának?
Rekordmegrendelést adtunk le, először a magyar igény, utána külföldre. Mivel minden európai állam megcsapolta a saját készleteit, elég lesz azt kiszolgálni. Így sztem közvetlenül az ukránoknak nem is kell szállítani.

• Tetszik
Reactions: enzo
OFF: 6 hónap topikbanra cseréltem a 2 hónap teljes letiltást. Ezt most dudi megkapta. Az ukrán topik szabályzatának változása jön a következő napokban/héten,jelentősen enyhítve lesz a 2 óra....

Nem dudit mentegetve vagy vedve, de azert jelentosen van kulonbseg a topicbol valo kihordasok kozott. Jelen esetben sem a kreten propaganda szart o omlesztette at folyamatosan, hanem 2 hsz-re probalt valaszolgatni.
Ertem a szabaly az szabaly dolgot, de szerintem merlegelni kellene es ilyen esetekben a szabaly megsertesenek merteketol fuggoen peldaul felezni vagy harmadolni a 6 honapot.

Ps. Termeszetesen kiveve @dudi esetet! :D

off: A 6 hónap szerintem is erős. Egy esetet kivéve, ha pl múltkor már figyelmeztetve volt és most ebbe totál belesz@rva, annak ellenére kihordta.

bár tudjátok.. jobban belegondolva.. igazából a multkori esetben is tudta mit csinál.. szóval telibesz@rta az egészet, az meg, ha eddig is két hónap volt másnak (Wilson) -> akkor ezt azért megcsinálta magának, rászolgált

Kísért a múlt...

Nekem az szokott eszembe jutni, hogy a nyugat pontosan úgy működik, mint amit példaként beállít.. a szovjetúnió elcseszett dolgai.
Kezdhetnénk az ezt kiszolgáló sajtóval, aki ezeket a harmatgyenge propaganda cikkeket lehozza.