Van nekik S300 ? Sok cuccuk volt, de talán vissza kellett adni amit a hadseregtől kaptak.
Kb az van nekik, ami az adott feladat megoldásához kell,nem lennék pilóta felettük....
Van nekik S300 ? Sok cuccuk volt, de talán vissza kellett adni amit a hadseregtől kaptak.
Csak szólok, hogy topicot tévesztettél...@grigorij3
Most tényleg az a kérdésd, hogy mit kell akkor csinálni, ha nincs meg a támadáshoz kellő erőfölényed?
Roppant egyszerű a válasz: sehoy. De ez józan paraszti ész nem bármlyik katonai tömb doktrinja.
Egyébként el vagy tévedve, vagy elkepesztően tudatlan vagy.
A támadashoz kellő légi, tüzérségi stb fölény nem NATO hóbort, hanem általános alapelv minden (igen az orosz hadseregben is) hadseregben.
Értem én, hogy a totális tudatlanságot l faragatlansággal és vakbuzgó hittel/elfogultsággal takargatod, de az azért már tényleg a legalja, ha szerinted NATO hóbort erőfölényben támadni.

Csak szólok, hogy topicot tévesztettél...
De ha már itt jössz a válasszal legyen: nem a NATO hóbort érdekel, hanem az, hogy ha ez ennyire kőbe vésett elv, akkor hogy lehet, hogy az ukránokat belehajtottátok ebben az elletámadósdiba? Illetve komolyan érdekelne, hogy a légi és tüzérségi fölény hiánya esetén mi a megoldás? Az lenne, amit most az általatok kiképzett ukránok csinálnak?![]()
Lehet Moszkvában elveszi KGBéla.
Nálunk épít az RM új lőszergyárat. Jövő év végén kezd termelni.
agitprop:
![]()
Űrrakéta indítása miatt evakuálnak egy teljes falut Oroszországban
Hasonlóra legutóbb még a szovjet időkben volt példa.m.hvg.hu
A választ megtalálod itt.Ukránok örvendeznek, sikeres szabotázsakciónak tűnik. Esetleg mégis dróntámadás? Mit gyártottak ebben az üzemben? A hatóságok magyarázata, hogy megsértették a munkabiztonsági előírásokat. De egy optikai és mechanikai üzemről van szó, nem robbanóanyaggyárról.
OFF: 6 hónap topikbanra cseréltem a 2 hónap teljes letiltást. Ezt most dudi megkapta. Az ukrán topik szabályzatának változása jön a következő napokban/héten,jelentősen enyhítve lesz a 2 óra....A topikból való kihordás azonnali 2 hónapos eltiltással jár.. bár már egyszer így is megúsztad Dudi
Rekordmegrendelést adtunk le, először a magyar igény, utána külföldre. Mivel minden európai állam megcsapolta a saját készleteit, elég lesz azt kiszolgálni. Így sztem közvetlenül az ukránoknak nem is kell szállítani.És akkor majd mégis szállítunk fegyvert Ukrajnának?
OFF: 6 hónap topikbanra cseréltem a 2 hónap teljes letiltást. Ezt most dudi megkapta. Az ukrán topik szabályzatának változása jön a következő napokban/héten,jelentősen enyhítve lesz a 2 óra....

Nekem az szokott eszembe jutni, hogy a nyugat pontosan úgy működik, mint amit példaként beállít.. a szovjetúnió elcseszett dolgai.Kísért a múlt...
![]()
Ritka Åszinte beszámoló a frontvonalról: Ãgy születnek a legendás orosz gyÅzelmi jelentések
A âCsuvalov ezredesâ orosz Telegram-csatorna egy hosszú posztban számolt be arról, hogyan működik az orosz gyÅzelmi jelentések rendszere, és hogy ez miként kényszerÃti a fronton harcoló alakulatokat a valóság jobb szÃnben történÅ feltüntetésére.www.portfolio.hu
Nem az a gáz, hogy propagandacikkeket iratnak, hanem, hogy elhiszik a saját propagandájukat.Nekem az szokott eszembe jutni, hogy a nyugat pontosan úgy működik, mint amit példaként beállít.. a szovjetúnió elcseszett dolgai.
Kezdhetnénk az ezt kiszolgáló sajtóval, aki ezeket a harmatgyenge propaganda cikkeket lehozza.
De még jó, hogy szerencsére itt vagytok nekünk Ti, akik a ruszki ̶a̶g̶i̶t̶p̶r̶o̶p̶o̶n̶ , bocsánat:Nem az a gáz, hogy propagandacikkeket iratnak, hanem, hogy elhiszik a saját propagandájukat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..