akkor hamarosan lesz valami esemény egy angolszász országban is csak a véletlennek köszönhetően.Ennyit találtam róla.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
akkor hamarosan lesz valami esemény egy angolszász országban is csak a véletlennek köszönhetően.Ennyit találtam róla.
Igen, pont ez az egyik “hiteles” híroldal, amit én is találtamEnnyit találtam róla.
Sehol nem olvasni róla, csak gyanús híroldalakon… még az erőművet se találtam meg. Valaki?
A tűz ténye igaz, csak a hülye CHPP elnevezés zavart meg. Na meg persze a nagy lánggal egő videó kamu. A moszkvai TEC-16 egyik terme gyulladt ki, de egy óra alatt eloltották a lángokatAz erőmű megvan.
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Aztán ne csodálkozzunk hogy Algéria átváltott kínai tüzérségre és dronokraTudom, Portfolio, de nem mellékes téma:
Ritka beismerést tett Oroszország: évtizedekre lemaradtak a Nyugattól, és ez súlyos következményekkel jár
Az orosz Ria Novosztyi hírportálon jelent meg egy egészen őszinte elemzés az orosz tüzérség állapotáról, amely magában foglalja a kíméletlen kritikát és annak felismerését, hogy a nyugati fegyverek egész egyszerűen jobbnak találtattak.www.portfolio.hu
Ahhoz neki semmi köze!Esetleg iderakhatjuk az ukrán Liszenkót,akinek elévülhetetlen érdemei voltak a 30-as évek ukrajnai éhinségében.
Szerinted.Ahhoz neki semmi köze!
The Sun? Most komolyan?Putin jails hypersonic scientist over HIGH TREASON for 'leaking secrets to West'
VLADIMIR Putin has jailed one of the world’s top hypersonic missile scientists for high treason after he was accused of leaking Russian secrets to the West. Professor Anatoly Gubanov, 66, is…www.thesun.co.uk
Volt erről szó orosz forrásból is. Nincs amúgy ebben semmi meglepő, nem tudom, mit akarnak sugallni az atlantisták. Az ilyen szivárogtatók, főleg stratégiai fegyverek esetén semmi mást nem érdemelnek, mint börtönt.The Sun? Most komolyan?
Lehet igaz a történet, de inkább a stílus amitől hányok a The Sun-nál meg társainál. "Putyin bebörtönöztette" és társai.Volt erről szó orosz forrásból is. Nincs amúgy ebben semmi meglepő, nem tudom, mit akarnak sugallni az atlantisták. Az ilyen szivárogtatók, főleg stratégiai fegyverek esetén semmi mást nem érdemelnek, mint börtönt.
Lehet igaz a történet, de inkább a stílus amitől hányok a The Sun-nál meg társainál. "Putyin bebörtönöztette" és társai.
A The Sun már 5x halottnak nyilvánította Putyint-ilyen színvonalon van.Lehet igaz a történet, de inkább a stílus amitől hányok a The Sun-nál meg társainál. "Putyin bebörtönöztette" és társai.
Most őszintén… aki a Kindzsal minősített adatait átadja egy ellenséges országnak, az lenne a minimum, hogy Putyin beipponozza a cellába, leköpi, és rázárjaLehet a személyesen nyomta rá a lakatot és dobta bele a kulcsot az óceánba.
Eközben a palesztin-izraeli konfliktus elérte Oroszország határait.
Az izraeli Tel-Avivból érkezett járat a dagesztáni Mahacskala repülőterére, és a helyi lakosok hatalmas tömege gyűlt össze, hogy üdvözölje az ukrán különleges szolgálatok dagesztáninak álcázott Tg csatornáinak publikációit.
A helyi biztonsági erők teljes beleegyezésével a tömeg rohamozni kezdte a repülőteret, és elkezdte „ellenőrizni” az utasok útleveleit zsidókat keresve. Még egyet is sikerült találniuk, ami kis híján erőszak alkalmazását eredményezte ellene.
VK | VK
vk.com
VK | VK
vk.com
Nagyon beindultak a csecsenek.Eközben a palesztin-izraeli konfliktus elérte Oroszország határait.
Az izraeli Tel-Avivból érkezett járat a dagesztáni Mahacskala repülőterére, és a helyi lakosok hatalmas tömege gyűlt össze, hogy üdvözölje az ukrán különleges szolgálatok dagesztáninak álcázott Tg csatornáinak publikációit.
A helyi biztonsági erők teljes beleegyezésével a tömeg rohamozni kezdte a repülőteret, és elkezdte „ellenőrizni” az utasok útleveleit zsidókat keresve. Még egyet is sikerült találniuk, ami kis híján erőszak alkalmazását eredményezte ellene.
VK | VK
vk.com
VK | VK
vk.com
A dagesztáni részen zsidókra vadásznak.Nagyon beindultak a csecsenek.