Nem akarom elvinni a topicot más irányba, de mitől natúr egy francia? Tehát mi van ha nem natúr? Én ehhez hülye vagyok OK tudom h mi az a francia..NF (szerintem): NatúrFrancia. Ami ebben az esetben minimum adómentességet jelentett volna.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem akarom elvinni a topicot más irányba, de mitől natúr egy francia? Tehát mi van ha nem natúr? Én ehhez hülye vagyok OK tudom h mi az a francia..NF (szerintem): NatúrFrancia. Ami ebben az esetben minimum adómentességet jelentett volna.
ja hát az kinek kell??????Amikor nem natúr, az az, ha úgy szopnak le valakit, hogy óvszert visel
Ja,az oroszok annyira bénák,hogy katonailag,mármint fegyver kérdésben,és gazdaságilag leültették a nyugatot. Az meg,hogy eljön-e az orosz
Záhonyig,nem igazán érdekes,mert ennek a mutatványnak a végén orosz dominancia lesz Ukrajnában,tehát nagyjából mindegy.
Tudtam, hogy igazi inyenc vagy!ja hát az kinek kell??????
Egyre növekvő támogatás? A cseh kettőt nézed? Naponta tízszer mantrázzák,hogy már csak a töredékét tudják adni. A lakosság fanatizálásáról meg majd akkor beszéljünk,amikor a szociális kiadásokat nem fogják tudni fizetni,ahogy Smygal a napokban ilyen okból kifolyólag siránkozott. Az EU nem fog tudni olyan biankó csekket adni,mint az USA,mert az eurót nem tudják olyan formában nyomtatni,mint a dollárt. Az ukrán semlegesség meg pont az a formula,ami sehogy nem jó a nyugatnak,mert így csak kidobtak mindent az ablakon eddig. A nép propagandizálását meg hétfőtől megnézhetjük a németeknél. A GDP töredéke épp elég volt arra,hogy a németeknél nem tudták összerakni a 2024-es költségvetést.Leültették, mert a GDP-je töredék százalékát Ukrajnára költi?
Megmondom mi van, az EU megszenvedi kissé, de a nép propagandizálva van, hogy ezt az árat el kell viselni, a jóemberségnek ára van, akár a migricekről van szó, akár a klímáról, akár az ukrikról. Ezek kifizetik.
Az USA meg csak nyer rajta.
Nem fog az menni ilyen fanatizált lakossággal. Max. egy finn-szovjet típusú kiegyezésre lenne esély (Ukrajna semlegességével és a területi veszteségbe való beletörődésével). De ehhez is meg kell szűnnie az ukránok egyre növekvő nyugati támogatásának, vagy minimálisra kell csökkennie.
Kérdés mi lesz az USA-ban. Ha Trumpot nem tiltják el az indulástól és nem is lövik le, és a választást sem tudják elcsalni, és visszatér, akkor sem biztos, hogy ki tudja erőszakolni a mélyállammal szemben, hogy "hagyják magára" az ukrikat.
A másik lehetőség, hogy Trumppal elbánnak, és a DS jelöltje, Nikki Haley lesz az elnök repub színekben (vagy DeSantis, de már Haley a kedvencük velük szemben), akkor pedig nem lesz változás, sőt még héjább irányvonal jön Washingtonban.
Èrdekes, hogy további 60 mrd EUR hiányzik, mert rádöbbentek, hogy 2030-ig 50 (!) új gázerömüvet kellene épitsenek, hogy egyensúlyozzák az idöjárâstól függö nap és szélerömüveket. Mert különben nem tudnak a barnaszén felhasználásából kiszálni.Egyre növekvő támogatás? A cseh kettőt nézed? Naponta tízszer mantrázzák,hogy már csak a töredékét tudják adni. A lakosság fanatizálásáról meg majd akkor beszéljünk,amikor a szociális kiadásokat nem fogják tudni fizetni,ahogy Smygal a napokban ilyen okból kifolyólag siránkozott. Az EU nem fog tudni olyan biankó csekket adni,mint az USA,mert az eurót nem tudják olyan formában nyomtatni,mint a dollárt. Az ukrán semlegesség meg pont az a formula,ami sehogy nem jó a nyugatnak,mert így csak kidobtak mindent az ablakon eddig. A nép propagandizálását meg hétfőtől megnézhetjük a németeknél. A GDP töredéke épp elég volt arra,hogy a németeknél nem tudták összerakni a 2024-es költségvetést.
Úgy tűnik, csak neked tetszett....Tetszik, hogy volt szexuális felvilágosítás is!
A dollárt azért fogadta el annak idején mindenki mert az előnyeit látták. Volt egy egységes mérce (mint korábban az arany), bárkivel lehetett kereskedni elszámolási problémák nélkül.20 ország mond búcsút az amerikai dollárnak 2024-ben
Premier plánban nézhetjük végig a dedollarizáció folyamatát, ahogy egyre több ország dönt amellett, hogy végleg búcsút int a dollárnak.www.bitcoinbazis.hu
Gyenge, szar BRICS.
A szabadságnak ebben az esetben is ára van.A dollárt azért fogadta el annak idején mindenki mert az előnyeit látták. Volt egy egységes mérce (mint korábban az arany), bárkivel lehetett kereskedni elszámolási problémák nélkül.
Tehát hajtóereje volt a globalista kereskedelem felfutásának.
Idővel aztán a hátrányai is kiderültek, az USA (vissza)élt a lehetőségeivel.
A dollár hanyatlása ennek megfelelően a globális kereskedelem (egyik) korlátja lesz. A résztvevők tisztában vannak ezzel, de úgy gondolják többet nyernek mint veszítenek a dedollarizációval.
Nekünk is tisztában kell lennünk azzal, hogy a dollártól elfordulás nem csak előnyökkel jár.
A balti törpék megint alkottak a németekkel együtt:
Annyira nem szeretik az oroszokat, hogy minden erejükkel kereskednek velünk
Németország 2023-ban megőrizte státuszát Oroszország legnagyobb sörszállítójaként, de most Litvánia és Lettország követi, Belgiumot és Csehországot elmozdítva innen.
És megint figyelmen kívül hagytunk egy másik finanszírozási forrást a russzofób országok számára, amelyek sörét a szankciók valamiért megkerülték. Minél jobban utálják a baltiak az oroszokat, annál több sört adnak el nekünk, igaz?
Oroszok Az Igazság Oldalán
Annyira nem szeretik az oroszokat, hogy minden erejükkel kereskednek velünk Németország 2023-ban megőrizte státuszát Oroszország legnagyobb sörszállítójaként, de most Litvánia és Lettország követi, Belgiumot és Csehországot elmozdítva innen. És megint figyelmen kívül hagytunk egy másik...t.me
Az oroszok veszik meg, de érdekes nektek nincs problémátok velük kereskedni....Hát, ha megveszitek...
Az oroszok veszik meg, de érdekes nektek nincs problémátok velük kereskedni....
Ez egy furcsa "háború". Mindenesetre kb semmilyen kereskedelem nem állt le, csak extra kerülőkön keresztül ér be európába és az usába.Az idézetre válaszoltam. Mindenesetre az oroszok sem kellene, hogy az ellenségeik zsebét tömjék. De hát biztos a balti sör nélkül nincs élet.