Oroszország felfüggesztette az Egyesült Államokba irányuló urán exportot - Orosz Hírek
Szeptemberben Vlagyimir Putyin azt javasolta, hogy korlátozzák bizonyos stratégiailag fontos nyersanyagok, köztük az urán világpiacra történő kivitelét,

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Füst? Áramszünet? Hideg?Egy könnyü találós kérdés: Mi található minden egyes orosz városban?
Orosz ember?Egy könnyü találós kérdés: Mi található minden egyes orosz városban?
Nem ukrán városokról van szó.Füst? Áramszünet? Hideg?
pártiroda?Egy könnyü találós kérdés: Mi található minden egyes orosz városban?
Egy könnyü találós kérdés: Mi található minden egyes orosz városban?
Jaj, ukrán városra válaszoltam.Füst? Áramszünet? Hideg?
A helyes válasz: Lenin szobor.
Csodálatos. Mintha minden izraeli városban Hitler sobor lenne.A helyes válasz: Lenin szobor.
Még szovjet örökség... Oroszok nem rombolnak le emlékmüveket, ellemtétben a banderista állammal. Pedig Leninnek köszönhetik, hogy létrehozta z Ukrán SZSZK-t és orosz területeket csatlakoztatott hozzá(Novorosszia).Mondjuk azokat már pont elengedhetnék végre,volt pár nagy koponya tudomámyos,meg irodalmi téren azért a cccp-ben, meg előtte is,lenne kiknek emléket állítani.
Pontosan így van! Nyilván lehet itt köpködni hogy kommunista meg minden meg tömeggyilkos komcsik stb, de az Orosz nép nem felejti el, hogy kvázi a mostani állam kinek köszönhető, és a mostani valóban jólét! Beszélgetek kiköltözött magyarokkal...nem is értem...van aki csaj miatt van aki csak úgy ment ki, de mindegyik azt mondja laza-fasza...átlag melóval... Érdekes mondjuk hogy még most is imádják Sztálint...mondjuk ott a szememben is van sok ellentmondás...ott ugye max nekem annyi hogy kiverte a németeket...(sajnos...mármint az akkori töriben jajjj...faszom ebbe a skizofréniábaMég szovjet örökség... Oroszok nem rombolnak le emlékmüveket, ellemtétben a banderista állammal. Pedig Leninnek köszönhetik, hogy létrehozta z Ukrán SZSZK-t és orosz területeket csatlakoztatott hozzá(Novorosszia).
Nem is értem, miért nem mentél az ismerőseid után, ha az ott a valódi jólét.Pontosan így van! Nyilván lehet itt köpködni hogy kommunista meg minden meg tömeggyilkos komcsik stb, de az Orosz nép nem felejti el, hogy kvázi a mostani állam kinek köszönhető, és a mostani valóban jólét! Beszélgetek kiköltözött magyarokkal...nem is értem...van aki csaj miatt van aki csak úgy ment ki, de mindegyik azt mondja laza-fasza...átlag melóval... Érdekes mondjuk hogy még most is imádják Sztálint...mondjuk ott a szememben is van sok ellentmondás...ott ugye max nekem annyi hogy kiverte a németeket...(sajnos...mármint az akkori töriben jajjj...faszom ebbe a skizofréniába)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..