Én elfogadom, hogy Oroszország nem birodalom.
Oroszország egy magát nagyobbnak hazudó impotens senki.
Ukrajnával se bír, pedig Ukrajna csak egy kis hősies harcos bátor ország.
Én elfogadom a konok lengyel haverom véleményét is, hogy Oroszország egy bullshit, Lengyelország már rég legyőzte volna...
...ha nem volnának meg azok a kurva atomtölteteik.
Na igen.
Merthogy a senki kis sippantó impotens ruszkiknak, akik nyomorultabbak, mint Dánia, vagy Olaszország, azért csak vannak atomfegyvereik.
Saját jogon, saját fejlesztés, saját arzenál, saját hordozó eszközállomány.
Én is jóval erősebb lennék a két méter magas 120 kilós erőemelő-karatemester-cselgáncs olimpikon-ketrecharcosnál...
... ha nem volna két méter magas 120 kilós erőemelő-karatemester-cselgáncs olimpikon-ketrecharcos.
De az.
Én megértem, hogy mindenáron megpróbáljuk valahogy zárójelbe tenni az oroszokat csak azért, hogy valahogy el tudjuk vitatni tőlük a jogot saját önrendelkezésükre.
Bemegyek az erdőbe, ott áll a medve, aki erre jól pofán vág, leszakad a fél fejem és én közlöm vele, hogy ez nem ér, ezt nem lehet, mert neked medve erre nincs jogod, mert én egy ember vagyok, te meg csak egy koszos, szaros, büdös medve!
Nem fogja érdekelni. Ő a medve és neki joga van engem pofon vágni. Vagy nincs joga, de azért nőtt ekkorára, hogy legalább a képessége meglegyen hozzá.
Az orosznak azért van atomfegyvere, hogy képes legyen magát megvédeni.
Az erdőben a medve azért nőtt akkorára, hogy engem pofán tudjon vágni. És akkor majd ebből értek és figyelembe fogom venni.
Az oroszt is figyelembe kellett volna idejében venni, csak egyes nációk ezt elmulasztották és a kooperáció helyett a konfrontációban láttak több fantáziát.
Most aztán örülhetnek.