Jó, de szerencsére nem pártos /jobbikos/ töritanárm volt, aki nem akart minket poltikailag befolyásolni.
Ok. Mit tapasztaltál Napóleon háborúiból? Semmit? - Akkor csak megtanultad! Ezzel én is így vagyok.
A tőkéseket csak a pénz érdekli, tehát ezeket az adott országoknak kell szabályozniuk. És ha ez a tőkésnek nem tetszik, majd viszi máshová a pénzét.
Környezetszennyezésről meg érdeklődj a drága ruszkijaidnál - és a kínaiaknál.
Talált, süllyedt! - És nem is vágyom rá. Apám járt a Szu-ban és mondta: "Ott még a benzin is xarszagú"!
De Hévízen már láttam ruszkikat. Beképzelt, szörnyű nyelven hvartyogó népség. Szüleimnek még azt az iszonyú nyelvet KELLETT tanulniuk. Eredmény: Ma már 1 szót sem tudnak.
Végezetül az "orbitálisoknak": Ma már kevés lengyel él , aki tapasztalta a ruszkik rémtetteit. De legalább - néhány magyarral ellentétben - tudják a törit!
Mégis be vagy folyásolva, de elsősorban beoltva. Mégpedig józanság és tárgyilagosság ellen. Az, hogy valaki jobbikos nem jelent politikai befolyásolást ....
Nem tapasztaltam a 2 vh-ból se semmit, mégis hat az életünkre, a tiédre is, a szüleidére is.
Egyébként a <b>saját</b> tapasztalataid a döntőek, nem másé. Úgyhogy inkább ezirányba tájékozódj, ne azon lamentálj "apám mit mondott a 80-as évek Szovjetúniójáról" mert a mai Oroszországot <b>te sem és ő sem</b> ismeri, ennélfogva teljesen irreleváns a témában a megszólalásod.
A környzetszennyezésben pont annyiban ludas Amerika is, akik ugyanúgy nem írták alá az erre vonatkozó egyezményeket, mint India, Kína, Oo. .. Ha ezt a tényt is nézzük.
Nagyszerűek az általánosításaid, ismét egy "itt és itt láttam már" címmel, kíváncsi vagyok ilyen megállapításokat hozol-e mondjuk a német, osztrák, román, szlovák vagy bármiféle nációval összefüggésben. Bár a fentiek alapján neked a román nyelv lenne a kedvenced, annyira szép és legalább nem ruszki, mint a fő szempontod.
))) Szívesen visszateleportálnálak Ceausescu birodalmába, hogy bőrödön érezd milyen "kellemes" is volt az az ország .. mert hát ő is utálta a ruszkikat
)))
Ha magyarnak vallod magad, és esetleg "történelemtudónak" akkor megint nem mondanál ilyen sületlenségeket, a népünk elleni kegyetlenkedésekben csúcsmagasan vezetnek a drága szomszédaink, az osztrákok, szerbek, románok, tótok, csehek ... és az ún. "magyarok", a mi honfitársaink ...