<blockquote rel="zsolti">A magánvéleményedet meg természetesen tiszteletben tartom. Az Ansaldó gyakorlatilag meg sem tudta sebezni a T-34-est, nagyjából sehonnan, semmilyen távolságból sem. Merész vélemény, de a tied, és én elfogadom
Esetleg valami hozzászólás bővebben ahhoz, hogy TE hogy látod bővebben, a ki fenyeget kit, és ki építi körbe a másikat bázisokkal dolgot, RUS vs Ti viszonylatban?
Csak nezd meg milyen kulonbsegek voltak a genraciok kozott es ez mit jelentett a harcban.
MIG-15 vs MIG-21/23
MIG-21/23 vs MIG-29
MIG-29 vs F-22
MArpedig akarmennyire reszelgetik is a SZU-27 et ( mert a SZU-35 is az ) akkor is egy 4 GEN gep marad a maga korlataival amit nem bir atlepni egy 5 GEN geppel szemben.
Annyigan igazat adok neked hogy az Ansaldo T-34 kozott valoban nem egy generacios kulonbseg volt.
</blockquote>
Ez tény, hogy generációk közt piszok nagy különbségek voltak.
Mig-15 vs Mig-23, azért olyan dolgok vannak itt különbségben, mint 2x max sebesség, lokátor van vagy nincs, meg egyáltalán a BVR képesség létezik e, vagy sem.
A Mig-29 9.12 verziója, alap radarral, kormozó hajtóművel, R-60-al, alap R-27 el, gyanúsan ugyan az lenne az F-22-nek, 1983 ból mondjuk, mint az Ansaldo a T-34/85 -nek akár igen.
Amivel én nem értek egyet, az az, hogy idekeverjük azt a Szu-35 öt, amely miben is rosszabb mint a mostani 5 genek? Mert dogfigtban gyanúsan nem. Állítólag combos radar van rajta, keverhető BVR képes infrás, SARH, és ARH rakétákkal, amelyekbők nem 6 ot, hanem inkább 12 db ot szokott szállítani, de legyen inkább csak 10, és akkor már oda számoltam a két törővégi zavarókonténert is. Ha egy Stealth szeretne ilyen fegyverzetet hordozni, az már belső konténerben NEM MEGY. Harci sugár, hatótávolság, őrjáratozási idő, én úgy tudom, papíron nagyon jól hangzik a szupercirkálás az F-22nél, csak éppen 1.5-1.6 mach nál utánégető nélkül is úgy zabál a hajtómű, mint ha utánégetővel menne szinte. Nem én állítom, angolszász forrásokban olvastam ilyet. Ahogy olyat is, hogy nagy magasságban, F-22 nél a kinematikai előny, közepes alacsonynál nem Szu-35 nél. Akkor most hol is tartunk? Ott, hogy nagyon jó az F-22, én megadom egyértelműen neki hogy jelenleg a TOP 1 vadászgép a világon, mert gyanúsan AZ, csak azért egy szupermanőverezésre képes, olyan vadászgép, ami agilis eléggé, 3 féle BVR irányítási rendszerrel szerelt rakétából tud vinni 10-12 db-ot, rohadt sok keróval megtöltve, így van neki is ideje harcolni, HA még esetleg lát is téged, vagy ECM konténerrel nem engedi, hogy mindig lelődd, 40km + indítási távolságról, vicces lehet akár.
Szerintem nagyon nem ugyan az ez a gép már, mint a T-10 volt... Kb. olyan különbségre tippelek, mint a legelső F/A-18A hornet, meg a mostani Super Hornetek közt van.
Ja, és ez a Szu-35 hozza ezt állítólag cirka 65 millió dolláros áron, a raptor meg szerintem alsó hangon a 3-4x árat képviseli.