Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Két hónapja a kollégám is abban halt meg.Akkor még élhetett volna, mert az kezelhető. Meg is lepődtem, mert emlékeztem, hogy nemrég Szíriából tudósított, de ami talán még meglepőbb, hogy természetes halált halt, mert amilyen helyeken járt, az nem volt épp egy életbíztosítás.
Az a szívás, hogy hamar elvisz, de ha tudnak róla, akkor megfelelő kezeléssel és életvitell relatív kockázatmentesen ki tudnak kezelni.Két hónapja a kollégám is abban halt meg.
A fenti kiáltvány több okból sem értelmezhető behívásnak. Először is az a magyar néphez szól, nem pedig a Szovjetunióhoz. Másodszor, egyetlen mondat sincs benne ami a szovjetek behívására utalna. Harmadszor, ez a kiáltvány a bevonulás után lett kiadva, bevonulás után már nem lehet behívni valakit mert már benn van. A helyi szovjet erők október 24.-én vonultak be Budapestre, a külső bevonulásról október 31.-én döntöttek Moszkvában. Amikor ezt a kiáltványt kiadták már itt voltak.
Ezek miatt ezt a kiáltványt nem lehet behívásnak tekinteni. Én maradok annál, hogy nem volt behívás, se hivatalos, se nem hivatalos, amíg nem látok egy tényleges behívásra utaló dokumentumot, ez a kiáltvány biztosan nem az.
Tudtak róla, csak elindult a vérrög, gondolom a verhigitotol.Az a szívás, hogy hamar elvisz, de ha tudnak róla, akkor megfelelő kezeléssel és életvitell relatív kockázatmentesen ki tudnak kezelni.
Az a szívás, hogy hamar elvisz, de ha tudnak róla, akkor megfelelő kezeléssel és életvitell relatív kockázatmentesen ki tudnak kezelni.
Vörösbor (sok) és koleszterin szegény életmód, meg sok foghagyma.. Én ezt szedem megelőzősként...
Hülyeség ez a koleszterinesdi, ugyanazt a kaját esszük otthon a felesegemmel, neki 3,6 , nekem még 7-es a koleszterin szintem. Mégis hogyan? Igaz azért én többet eszek de duplájával nem. Ettől függetlenül persze mindig elmondja a doki hogy gyógyszer, testmozgás, saláta. Jóval több fizikai munkát végzek mint sok unalombol kondizgatos.Vörösbor (sok) és koleszterin szegény életmód, meg sok foghagyma.. Én ezt szedem megelőzősként...
Hülyeség ez a koleszterinesdi, ugyanazt a kaját esszük otthon a felesegemmel, neki 3,6 , nekem még 7-es a koleszterin szintem. Mégis hogyan? Igaz azért én többet eszek de duplájával nem. Ettől függetlenül persze mindig elmondja a doki hogy gyógyszer, testmozgás, saláta. Jóval több fizikai munkát végzek mint sok unalombol kondizgatos.
Mi folyik itt,mint vének a kocsmában![]()
Mindenkinek el szoktam mondani, ha ez előjön, hogy a koleszterin a tesztoszteron előalapanyaga. Az meg egy manusnak jól jön. Lehet folyamatosan alacsonyan tartani, de én nem is akaromHülyeség ez a koleszterinesdi, ugyanazt a kaját esszük otthon a felesegemmel, neki 3,6 , nekem még 7-es a koleszterin szintem. Mégis hogyan? Igaz azért én többet eszek de duplájával nem. Ettől függetlenül persze mindig elmondja a doki hogy gyógyszer, testmozgás, saláta. Jóval több fizikai munkát végzek mint sok unalombol kondizgatos.
Mondjuk ez érdekes mert a 45kg-os unokahugomnak is magas, valami 6,2 koruli.Mindenkinek el szoktam mondani, ha ez előjön, hogy a koleszterin a tesztoszteron előalapanyaga. Az meg egy manusnak jól jön. Lehet folyamatosan alacsonyan tartani, de én nem is akarom!
Nem lesz feltétlenül mindből tesztoszteron, de ha nincs, akkor az baj. Az unokahugod ettől még simán lehet nőies, csinos.Mondjuk ez érdekes mert a 45kg-os unokahugomnak is magas, valami 6,2 koruli.
Ja. Annyira jo a cikk , hogy sikerult a szezont nem a fazonnal, hanem a lofas$zal osszekeverniuk.
Mint azt a kodja mutatja a project 10510 NEM hadihajo, mint a cikkbe belinkelt Lider, hanem ez.
https://www.globalsecurity.org/military/world/russia/lk-100ya-pics.htm
Vegulis ki varja el egy szakujsagirotol hohy meg tudjin kulonboztetni ranezesre egy jegtorot egy raketas cirkalotol plane ha mindketto nuklaris meghajtasu.?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..