Az elnöki Kamaz megnyitotta a kercsi szoros hídját!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Zseniális húzás.Az elnöki Kamaz megnyitotta a kercsi szoros hídját!
Eurázsia Gazdasági Únió csúcstalálkozója után Szocsiban
Támogatom . Szerintem a fehér hattyú jól áll mindenkinek!A mi kedves vezetőnk is megtanulhatna billencset vezetni,meg stratégiai bombázót...
Még szinte alig lett átadva, van aki már le is bombáztatná az ukrikkal a Kercsi-szoroson épült hidat...
Félelmetes mekkora ökrök vannak....
WASHINGTON EXAMINER UKRAJNÁNAK: ROBBANTSA FEL AZ ÚJ KRÍM-HIDAT!
https://magyaridok.hu/kulfold/washington-examiner-ukrajnanak-robbantsa-fel-az-uj-krim-hidat-3106666/
https://www.washingtonexaminer.com/opinion/ukraine-should-blow-up-putins-crimea-bridge
De azért van egy nagyon fontos szempont részükről: lehetőleg mások vére folyjon, ne a sajátjuk!!Oda lennne a mosolydiplomácia Vova részéről egyből,nem ökrök ők,csak nekik semmi sem drága,csak folyon a vér.
Ezzel szerintem annyit érnének el az ukránok, hogy utána 2 napon belül lenne szárazföldi összeköttetés a HÍD nélkül is Szevasztopol és Moszkva közt. Nem jó buli lenne az az ukránoknak.Még szinte alig lett átadva, van aki már le is bombáztatná az ukrikkal a Kercsi-szoroson épült hidat...
Félelmetes mekkora ökrök vannak....
WASHINGTON EXAMINER UKRAJNÁNAK: ROBBANTSA FEL AZ ÚJ KRÍM-HIDAT!
https://magyaridok.hu/kulfold/washington-examiner-ukrajnanak-robbantsa-fel-az-uj-krim-hidat-3106666/
https://www.washingtonexaminer.com/opinion/ukraine-should-blow-up-putins-crimea-bridge
Az eredeti cikk szerint Putyin nem tenne semmit az elkövetkezendő hónapokban a VB miatt, nehogy megszankciózzák, viszont az ukik komolyan felhívnák a figyelmét ezzel a támadással, hogy nem nyugszanak bele a Krím elcsatolásába. Meg Putyinnak különben is nem célja ukrajna lerohanása, hanem csak lassan szeretné azt annektálni. Szerinte az ukik képesek lennének végrehajtani a támadást, sőt még amerikai segítséget is kaphatnának hozzá....Ezzel szerintem annyit érnének el az ukránok, hogy utána 2 napon belül lenne szárazföldi összeköttetés a HÍD nélkül is Szevasztopol és Moszkva közt. Nem jó buli lenne az az ukránoknak.
Én is olvastam, kemény igen. Ehhez nagyon hülyének kell lenni hogy valaki ilyet írjon.Az eredeti cikk szerint Putyin nem tenne semmit az elkövetkezendő hónapokban a VB miatt, nehogy megszankciózzák, viszont az ukik komolyan felhívnák a figyelmét ezzel a támadással, hogy nem nyugszanak bele a Krím elcsatolásába. Meg Putyinnak különben is nem célja ukrajna lerohanása, hanem csak lassan szeretné azt annektálni. Szerinte az ukik képesek lennének végrehajtani a támadást, sőt még amerikai segítséget is kaphatnának hozzá....
Az utolsó mondatok a legütősebbek:
"Erkölcsileg mindenképpen indokolt lenne lépnie az ukiknak, ugyanis ha egy állam tétlenül nézi, hogy egy másik elcsatolja a területének egy részét és azt a "tolvaj állam" elkezdje magához kötni, akkor a "meglopott állam" egy lépéssel közelebb kerül a megszűnéshez."
Nem tudom mit szív a haver, de valami durva szintetikus cucc lehet....
A válasz egyszerű: Nem hülyék hanem Sátánisták.Én is olvastam, kemény igen. Ehhez nagyon hülyének kell lenni hogy valaki ilyet írjon.