Lehet tudni mennyi Armata van legyártva? És milyen arányban vannak a csapatoknál T-90 és T-72B3M?
24 T-14, 350 T-90, 1000 T-72B3, 150 T-72B3M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet tudni mennyi Armata van legyártva? És milyen arányban vannak a csapatoknál T-90 és T-72B3M?
350db T-90?
24 ugye eddig (köszönjük Boki) akár a száz is meg lehet.....térjünk erre vissza pár év múlvaMondanám hogy igazad van de az rt is hasonló címmel hozta le:
https://www.google.hu/amp/s/www.rt.com/news/434635-armata-high-cost-army/amp/
Amúgy meg úgy volt hogy csak 2020 ig100 db t14 állítanak szolgálatba utána pedig jönnek sorban a csapatszállító, tüzérségi, légvédelmi variánsok. Szépen be is mutatták őket 15 ben a parádén. (Asszem az egyik t14 le is robbant )
Csak hát most már látszik hogy nem lessz ebből semmi. Gyártanak majd egy tucatot valszeg aztán tesztelgetik évtizedekig.
Ha ezt megteszik,szerintem már akkor megszankciózzák őket valamivel.(Nem mintha az orosz vezetésre ez olyan nagy hatásal lett volna.)Nem voltak egy kategória, hamar meg is mutatták. Szakácsvilit sem értem miért hagyták életben vagy szabadlábon, egy orosz bíróság elé simán elvihették volna ami lecsukja örökre.
Ehhez képest a grúzok milyen veszteségeket szenvedtek?Kevésbé ismert a tengeri harc 2008. augusztus 10-én az orosz FT flotta és a grúz flotta hajó között. Szakácsvili úgy gondolta elsüllyeszti az orosz hajókat ezzel megölve 500 TGY-st.
Nem voltak egy kategória, hamar meg is mutatták. Szakácsvilit sem értem miért hagyták életben vagy szabadlábon, egy orosz bíróság elé simán elvihették volna ami lecsukja örökre.
Ehhez képest a grúzok milyen veszteségeket szenvedtek?
Az orosz vezetés tagjai-Putyin és Medvegyev közül-kik voltak ott a pekingi olimpia megnyitó ünnepségén?Mert én anno mintha azt olvastam valahol,hogy a grúzok direkt ezért időzítették a támadást arra a napra,mondván,hogy ha a két fontos ember nem lesz a helyén,akkor az orosz sereg csak lassan tud majd reagálni.Hát alaposan rábasztak.Elakarták fogni, a GRU-sok civilben már Tbilisziben voltak, a harckocsik is megindultak Tbiliszi felé, de végül Medvegyev leállította az egész akciót. Megijedt vagy inkább megfenyegették a jenkik valamivel.
Az orosz vezetés tagjai-Putyin és Medvegyev közül-kik voltak ott a pekingi olimpia megnyitó ünnepségén?Mert én anno mintha azt olvastam valahol,hogy a grúzok direkt ezért időzítették a támadást arra a napra,mondván,hogy ha a két fontos ember nem lesz a helyén,akkor az orosz sereg csak lassan tud majd reagálni.Hát alaposan rábasztak.
Éppelméjű ember ilyenre rémálmában sem gondol.... és megölik az orosz békefenntartókat....
Mert nem ez volt az egész célja. A cél az Oroszországot elkerülő gázvezeték lebombázása volt. Ez sikerült is. Azóta sem üzemel. Hogy közben még jobban összeugrasztották az úzokat a grúzokkal, meg le van szarva.Elakarták fogni, a GRU-sok civilben már Tbilisziben voltak, a harckocsik is megindultak Tbiliszi felé, de végül Medvegyev leállította az egész akciót. Megijedt vagy inkább megfenyegették a jenkik valamivel.