Há mi volt kilenc hónapja? Áramszünet? Amúgy ez sok. Ennyi nem lehet. Egy év alatt egész Moszkva megszületne.Ma(2018.október 20) Moszkvában 22 240(!) gyermek született, ami az elmúlt 50 év rekordja.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Há mi volt kilenc hónapja? Áramszünet? Amúgy ez sok. Ennyi nem lehet. Egy év alatt egész Moszkva megszületne.Ma(2018.október 20) Moszkvában 22 240(!) gyermek született, ami az elmúlt 50 év rekordja.
Az is 800E lenne egy évben.Szerintem(is) a fenti forrásban elírhattak egy 0-át.
Simán lehet igaz.Szép kis ukrán propaganda.
Az iskolai lövöldözések amerikában gyakoriak, onnan veszik a példát az agyilag labilis, pszihopata egyének . Minden rossz amerikából terjed egyébként.
Oroszországban az óriási gabonamennyiség a rendelkezésre álló nagy területtel magyarázható, ugyanis az átlaghozamok 3 tonna alatt vannak búzából és 4 tonna alatt kukoricából.Oroszország búzaexportőrként a világ élvonalában.
https://www.vg.hu/vallalatok/mezoga...portoreve-notte-ki-magat-oroszorszag-1165145/
Szerintem mindegy már, hogy mivel magyarázzuk, annyi jön le az egészből, hogy a szankciók előtt gabonából behozatal volt, most a szankciók alatt meg önellátóak és kivitel is lett. Most már érdektelen, hogy a kivitelt előállító többletet (hasamra ütök) 10000 hektáron tudják előállítani vagy csak 5000-en.Oroszországban az óriási gabonamennyiség a rendelkezésre álló nagy területtel magyarázható, ugyanis az átlaghozamok 3 tonna alatt vannak búzából és 4 tonna alatt kukoricából.
Nehogymá a XXI. században gondot okozzon a navigáció, vagy a rádiózás.Ilyen a fordítás:
"Ma az Air Force két légijármű Tu-142 repülőgépe és az Északi Flotta légi védelme a repülőgépeken tervezett repülést hajtott végre, hogy információt szerezzen a Barents-tenger és a Jeges-óceán jéghelyzetéről. Ezt a flotta sajtószolgálatában jelentették.
A pilóták átrepültek a Barents, a Kara-tengerek és a Laptev-tenger felett, a jégmezők légi felderítésével. A kapott adatok nagymértékben megkönnyítik az útvonalak és a hajózás építését az Északi-sarkvidéken, beleértve a polgári hajókat is.
A sarkvidéki régiók repülőterei a nemzetközi légtérre vonatkozó előírások szerint vannak tervezve. A repülési feladatok végrehajtása során a légi jármű személyzete javítja az adott túrára való hajózási készségeket egy nem tájolt terepen, a légi navigáció földi rádiótechnikai eszközeinek hiányában. A repülés előtt a legénységek nehéz helyzetben tartózkodtak a navigációs képzésben, figyelembe véve földrajzi helyzetüket.
Kísérletezik funkciók a magas sarkvidéken közelség Föld mágneses pólusai, és ennek következtében nagy mennyiségű mágneses elhajlás, a jelenléte a mágneses anomáliák és a mágneses viharok, amelynek során a rádióhullámok terjedési instabillá válik, ami rontja, és korlátozza a rádió fedélzeti rádiókészülékek.
Az Északi-sarkon való repülés komplikálja az instabil meteorológiai körülményeket, a terep monotónia kis számú vizuális és elektronikus tereptárgyakat. Az ilyen járatok során a pilóták jelentősen növelik repülési képzésük szintjét."
https://tvzvezda.ru/news/forces/content/201810271452-qtxy.htm
PakFa csillagokkal!? valaki!?? Azt tudom,hogy valamiben való részvétet és azok számát jelöli de miben bevetésben
Mit hagyjak? Komolyan kérdeztem mi lehet az. Én se gondolom hogy éles bevetés lenne azt hittem ez lejött.Hagyd már,még belső fegyvertere sincs....
Szíria, tenoristák likvidálása. Valahol boki írt róla pár gondolatot.PakFa csillagokkal!? valaki!?? Azt tudom,hogy valamiben való részvétet és azok számát jelöli de miben bevetésben
Pl. éles és sikeres rakétaindítások száma a fegyverzeti teszteken.PakFa csillagokkal!? valaki!?? Azt tudom,hogy valamiben való részvétet és azok számát jelöli de miben bevetésben