Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tapogatóznak. Ez még messze van bármitől ami működőnek tekinthető. Ötletelnek. A Ka-52 és a Mi-28N is bőséges lemaradásban van fegyverzet és elektronika terén a nyugati típusoktól.Új orosz támadó helikopter
A nyers repülési tulajdonságaik hiába kiválóak, ha a háttér még sok kívánnivalót hagy maga után
Sosem volt ez másként mindenkinek vannak gyenge pontjai a lényeg,hogy felismerje és stratégiailag kompenzálni tudja. Pl. a légierő hiányosságát a légvédelem fejlesztésével.Ugyan ez mondható el a Pakfa gépről sajnos
stílusosan beköhögte magát az öreg vas...Volt meglepi.
Az angolok elteázták a lehetőséget.Két Tu-160 is oda látogatott a napokban. Két korvett, a Bojkij és a Szoobrazityelnij pedig ott gyakorol a közelben.
Végül is, ezekről nekem nincsenek komoly műszaki adataim.Sosem volt ez másként mindenkinek vannak gyenge pontjai a lényeg,hogy felismerje és stratégiailag kompenzálni tudja. Pl. a légierő hiányosságát a légvédelem fejlesztésével.
Hát én sem vagyok egy rep technikai szaki az biztos.Végül is, ezekről nekem nincsenek komoly műszaki adataim.
Azoknak, akik leszólják, biztos kimerítő tapasztalataik vannak a gépekről és más hasonló gépekről is, így megoszthatnák velünk.
Én magam, csak sötétben tapogatózom.
Ha beraknád az adatokat, keresnék rá vevőt és feleznénk.![]()
Én ennyit ide rakok aztán kussolok mert dádá leszA szovjet utódállamok egyikében zajló eseményekkel kapcsolatosan jött egy információ "valakitől", ami szerint :
Az ebesz drón felvételeken látszani kell a dátumnak, idő és a GPS helye.
Ha ez nincs rajta akkor nem az ebesz gépe volt. Ha le van takarva a sárga felirat, akkor meg ukrán felderítő gép. Az ebesz-en kék színű a felirat.
A "valaki" üzent még mást is "valakinek", de ha azt is továbbítom, engem IS kitiltanak...![]()
huh a németek már így nyomulnak?Én ennyit ide rakok aztán kussolok mert dádá lesz
Moszkvában tárgyalt a kubai elnök.
https://hu.news-front.info/2018/11/...O2M57noOY_6e7LHUvx-OGTw#.W92ZkfQKZ3g.facebook
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..