A konfliktus elején még egyértelműen a rend és az oroszok pártján voltam, de már kezd árnyalódni a helyzet. Tudtuk itt sokan, hogy ez lesz a vége (vége?...a-a) de valahogy mikor megláttam tegnap, hogy 26 halottat gyártottak, az mégis megrázott, pont ahogyan ma megláttam az első AK-s tömegbelövést. Szerintem is likvidálni kell a különböző elemeket, de ez még kissé mélyen érintett...
Valaki itt elkezdett írni valamit a "nemzeti oldalról" vagy hogy fogalmazott.
Mégis miféle alakulata van a "nemzeti oldalnak"? Megmondom: SEMMI!
Ha hinni lehet a rossz nyelveknek, Vukovárnál harcolt a Magyar Nemzeti Arcvonal kb. 260fővel (10 körüli veszteség) ÁLLÍTÓLAG. Ők talán most is tudnák produkálni a létszámot, de nem fognak a jobbik-magyargárda-hvim vonalba beállni. Azoknak pedig semmi ereje nincs. Márpedig Dér Zsolt a jobbikban dolgozik. Nekem volt szerencsém találkozni vele, s nem hiszem, hogy a betyárokon kívül (na róluk inkább ne beszéljünk.....) szoros kapcsolatai lennének. Nemhogy vezetője legyen valami csoportnak. Bár ki tudja....
Szóval: Jobb nem rugózni azon, hogy az ún. szélsőjobbtól mi várható. Ha lesz is valami, azt az MNA titkolózását ismerve nem fogjuk megtudni majd csak évekkel később. (Kaptam már levelet, hogy tag vagyok-e valahol: NEM.)
Eddig sajnos minden előrejelzésünk bejött, kedves fórumtársak.
-a tüntetések elszabadultak pipa
-Amerika kotyvaszt pipa
-szakadni kívánó területek pipa
-tömegbelövések pipa
-rejtélyes mesterlövészek pipa
-szíriai forgatókönyv pipa ?
Ha továbbra is ilyen eredményesen jósolunk, akkor tudjuk mi következik. Aztán majd sírhatunk Kárpátalja után. Megint a magyart fogják előre küldeni, és megint magyar fogja lelőni?
Itt van a szomszédban. Ez már NEM SZÍRIA.
Ma Ukrajna. Holnap mi?
Ja, amúgy láttam ma egy Mi-2-est.