Legfőbb ideje. Amúgy nem olyan sok. Kb 1/3a van meg a szükségesnek. Saját becslés.
Szerinted mire kell még nekik 2x ennyi?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Legfőbb ideje. Amúgy nem olyan sok. Kb 1/3a van meg a szükségesnek. Saját becslés.
Én úgy tudom hogy már rég nincs, a kettő elszakadt egymástól sok sok évvel ezelőtt. JFK kb. ezért is halhatott meg.Pedig a dodó mögött is van arany....
Hogy szükség esetén a rubelt aranyfedezetűre váltsák. A világháborúban ez volt a Cservonyec.Szerinted mire kell még nekik 2x ennyi?
1973ban "ideiglenesen felfüggesztették" az aranyfedezetet. Azóta az amerikai gazdaság a tízszeresére nőtt. Arany meg nem lett több.Én úgy tudom hogy már rég nincs, a kettő elszakadt egymástól sok sok évvel ezelőtt. JFK kb. ezért is halhatott meg.
Erről beszélek.1973ban "ideiglenesen felfüggesztették" az aranyfedezetet. Azóta az amerikai gazdaság a tízszeresére nőtt. Arany meg nem lett több.
Ezek már mindentől rettegnek...
Aggasztó mértékben halmozza az aranyat Oroszország
Az orosz állam ugyan évek óta bővíti aranytartalékait, de a legfrissebb hírek szerint ez már olyan nagyságrendben folytatódik, ami már aggodalmat kelt néhány nyugati országban.
https://nepszava.hu/3037577_aggaszto-mertekben-halmozza-az-aranyat-oroszorszag
csak éppen feketePedig a dodó mögött is van arany....
A $ mögött az US Navy áll.csak éppen fekete
Én úgy tudom hogy már rég nincs, a kettő elszakadt egymástól sok sok évvel ezelőtt. JFK kb. ezért is halhatott meg.
Hogy szükség esetén a rubelt aranyfedezetűre váltsák. A világháborúban ez volt a Cservonyec.
Ha komolyan meg akarnak ölni, megölnek akkor mikor kiszállsz a zárt páncélautóból. RFK is le lett lőve, nem kellett hozzá cabriós parádé. Neki hogy mi volt az oka leginkább a halálának, sosem tudjuk meg biztosan, de a deep state/szolgálatok és a hadsereg felső vezetése sem rajongott érte állítólag.Ő egy elnöki rendelet miatt lett buksin lődözve,meg mert f@szkalap módon ott szerepelt nyitott kocsiban,pedig minden szakszolgálat óva intette ettől,de keménykedett,meg akarta mutatni a népnek,hogy nincs veszélyben/nem fél,rossz döntés volt.
Volt Magyarországon egy jó kis rádió, a Radio Cefé. Annak volt egy műsora: Mit lopott apu a gyárból?
https://www.rt.com/news/461250-new-york-times-corrects-skripal-novichok/
New York Times korrekciót tett közzé Skripal ügyben. Elismerik, hogy a fotók amire anno hivatkoztak-nem léteznek. Nahát.
Csak mert nemrég pont ment a vita rajta.
Az Egyesült Államokhoz képest ezek pitiáner versenyzők.Bezony,valami fatális véletlen folytán Kína sincs szűkében az aranynak.
Ez már csak egy kis terelés. Az alaphír ez esetben igaz volt. Az oroszok elbaszott akciója.Hihetetlen és döbbenetes!!! Már a New York Times is putyini álhírgyár lett