Nem neked írtam, látom a hozza szolasaidat csak helyeseltem neked.Akkor keversz valakivel. Szerintem is most csengettek ki a dollárnak. Azért raktam be az árfolyamot, hogy innen indulunk.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem neked írtam, látom a hozza szolasaidat csak helyeseltem neked.Akkor keversz valakivel. Szerintem is most csengettek ki a dollárnak. Azért raktam be az árfolyamot, hogy innen indulunk.
Most fogják megtiltani az orosz gáz és olaj importját, hogy ne erősítsék a rubelt. Most láthatjuk saját szemünkkel milyen bátor ember Orbán, mer e vétózni!Akkor keversz valakivel. Szerintem is most csengettek ki a dollárnak. Azért raktam be az árfolyamot, hogy innen indulunk.
Eléggé kényszerpálya . Ezt kibeszélni a Magyarország topikban lehetne . Oda viszont a lelki békém miatt nem megyek, csak majd valamikor a választások után.Most fogják megtiltani az orosz gáz és olaj importját, hogy ne erősítsék a rubelt. Most láthatjuk saját szemünkkel milyen bátor ember Orbán, mer e vétózni!
Miért gondolkozol te az oroszok fejével már előre. Várd meg a végét. Különben szerintem logikus húzás végre a részükről.Nem. Mit csinálnának az oroszok a Forinttal! Szankciókat hoztunk ellenük, egy csavaralátétet nem fognak tőlünk vásárolni amíg szankcionáljuk őket. Ha kiugranánk a szankciókból és deklarálnánk a szabadkereskedelmet velük, akkor csinálhatnánk egy Forint-Rubel elszámolást akár, de így nem.
Logikus, mert menteniük kell a Rubel árfolyamát.Miért gondolkozol te az oroszok fejével már előre. Várd meg a végét. Különben szerintem logikus húzás végre a részükről.
afrikába próbálok meg jelzés értékűen válaszolni.Most fogják megtiltani az orosz gáz és olaj importját, hogy ne erősítsék a rubelt. Most láthatjuk saját szemünkkel milyen bátor ember Orbán, mer e vétózni!
Nem, de 48 miatt legjobban az osztrákokat kell utálni, az oroszokat is ők hívták be, 56-ban meg az ukránok is ugyanannyira benne voltak, mint az oroszok.De az orosz sz***s az indokolt 1848-49 és 1956 után vagy mi? Nem akarok offolni de jól láthatólag a moderátorok már nem nagyon tudják kézben tartani a dolgokat...
Azt nem bírom, ha hazudoznak, ha kettős mércét alkalmaznak, és a képmutatást. Hogy nem ért valaki velem egyet az szíve joga, de itt egyáltalán nem erről van szó.nem bírod ha vissza szólnak és ha nem teszi mindenki magáévá a Te álláspontodat? nyugizz......
De ha a baloldal szavazta volna meg azokat a szankciókat most örülnél vagy ha Orbán nem akkor meg azon kárognál. A fene se tudja mi a jó nektek.De nem vesznek, mert amíg szankcionáljuk őket, addig ők is minket.
De nem kereskednek velünk. Nagylelkűen megengedik, hogy vásároljunk tőlük. Így jártunk, mert Orbán lelkesen megszavazta a szankciókat.
Exportálnak szerződés szerint nyersanyagokat amiért devizát kapnak amihez nem férnek hozzá.Szerződésellenesen. Praktikusan ingyen szállitanak. Erre a válaszlépés, hogy rubelben kell fizetni. Logikus.Logikus, mert menteniük kell a Rubel árfolyamát.
Ez nem ideológiai háború, hanem nettó nemzetbiztonsági kérdéseket kell eldönteni, minél hosszabb időre. Olvasd el, hallgasd meg, hogyan hitegette az USA Gorbacsovot meg Jelcint azzal, hogy nem fogja bővíteni a NATOt. Azt a szervezetet, amelyet deklaráltan a SZU ellen hoztak létre, és bővítik azóta is rendületlenül.Érdemes végigolvasni az eredeti cikket is, abban vannak egészen komoly indokok, miért próbálhatott lemondani, én inkább arra tippelnék, hogy igaz.
Többek között érezheti úgy, hogy az elmúlt kilenc év munkáját semmibe vették, mert amit nehezen felépített, azt most egy számára értelmetlen háborúval teljesen lerombolják.
Bármennyire is utálom a nyugati szenzációhajhász újságírást, arra azért fogadni mernék, hogy az orosz felsővezetés nem érzi most túl jól magát. Tolnak egy ideológiai háborút, ami minden más szempontot semmibe vesz, minden eddigi eredményt szétver.
Lehet azon vitatkozni, hogy megalapozott-e a háború, azon is lehet, hogy Oroszország jól jön-e majd ki belőle. Az biztos, hogy az a probléma kupac, amelyet most magukra húztak senkinek sem hiányzott. Főleg nem annak, akinek mondjuk kiadják parancsba, mekkora legyen az infláció, utána pedig folyamatosan vágják alatta a fát.
Kijátszottak egy lapot a ruszkik is a petrodollár ellen.Exportálnak szerződés szerint nyersanyagokat amiért devizát kapnak amihez nem férnek hozzá.Szerződésellenesen. Praktikusan ingyen szállitanak. Erre a válaszlépés, hogy rubelben kell fizetni. Logikus.
Nem szabadna meglepetés legyen a szankciózó országok részére.
"56-ban meg az ukránok is ugyanannyira benne voltak, mint az oroszok." Miért is?Nem, de 48 miatt legjobban az osztrákokat kell utálni, az oroszokat is ők hívták be, 56-ban meg az ukránok is ugyanannyira benne voltak, mint az oroszok.
Mert két közeli és népességében nagy országról van szó. Nem Vladivosztokból vezényeltek át csapatokat."56-ban meg az ukránok is ugyanannyira benne voltak, mint az oroszok." Miért is?Ennyi erővel a grúzok, azeriek, örmények, belaruszok, stb. is benne voltak... xd
Hruscsov aki valójában ukrén vólt attól fügetlenül hogy 3 km re született az ukrán határtól egy echte ukrán lakosu csoro faluban nem véletlen lett ukrán komunistapárt első titkára majd a szovjetunio 1. titkára majd adta át a krimet az ukránoknak. 56 ba ő döntött..."56-ban meg az ukránok is ugyanannyira benne voltak, mint az oroszok." Miért is?Ennyi erővel a grúzok, azeriek, örmények, belaruszok, stb. is benne voltak... xd
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..