K
Kopi2000
Guest
Csak semmi pánik, nincs probléma, de sejtem, mire megy ki nálad a játék, hiszen állandóan az intergalaktikus háttérhatalom (na jó, elégedjünk meg az USA-val) által kiprovokált dolgokról posztolsz. Szerintem pedig kivülről nem lehet forradalmat csinálni (ez amolyan bolsevik ideológiai trükk), főleg akkor, ha az illető ország lakossága nem elégedetlenkedik...A SZU USA--beli felorgató akciói is talajtalan volt... Reagan pedig az egyik legnagyobb amerikai elnök volt, aki egy puskalövés nélkül vitte csődbe a gonosz birodalmát.... Remélem bemutatkozásként ennyi is elég....Viszont apám bátyja 56-os nemzetőr volt...Te vagy akinél robbanok, igaz csak diplomatikusan.
Kérlek fejtsd ki nekem mi volt 56-ban.
Mikor kezdődött?
Mi köze a dologhoz a Mozgalomnak?
Miért vonultak 23.án
Milyen feladattal érkeztek az első orosz tankok a fővárosba?
Kik lőttek, kit?
Hol voltak, és meddig harcok Budapesten?
Milyen napiparancs szerint küldték be az orosz csapatokat november 4.en?
De nincsenek illúzióim, annyit tudsz az egészről, hogy 23.án fellázadtunk az oroszok ellen, akik annyira nem akartak ide jönni, hogy a szuezi csatornát keresték, és a Corvin közben a pesti srácok molotovkoktéloztak...
Amivel csak annyi a baj, hogy egy nagyon fontos esemény szörnyen eltorzított zsigeri oroszgyűlöletre nevelő interpretációja, ami nem segít se a megértésben, se a továbblépésben.