K
Kopi2000
Guest
Csak Kijevig voltam Ukrajnában... De szerintem Boki sem volt ott többet és messzebb....Azt hittem, kelet-ukrajnából van tapasztalat...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak Kijevig voltam Ukrajnában... De szerintem Boki sem volt ott többet és messzebb....Azt hittem, kelet-ukrajnából van tapasztalat...
Nekem van infóm másodkézből, olyantól, aki volt messzebb (EBESZ megfigyelő)... pár hónapja jött haza, és ő is mesélt cifrákat.Csak Kijevig voltam Ukrajnában... De szerintem Boki sem volt ott többet és messzebb....
..alapvetően civil vagyok. Az ottlétemkor is a foglalkozásom űztem... A barátnőm nem mert velem jönni, mert veszélyes Ukrajna. Mondtam is neki, egy hónapja, talán egy életre kimaradt neki Ukrajna, mégha nem is a keleti területeken volt az ember... De ez legalább egy igaz történet, nem úgy, mint Boki oroszos, pénzért terjesztett álhírei...Azt hittem, kelet-ukrajnából van tapasztalat...
Megteszed, hogy rámutatsz ezekre az álhírekre? Úgy értem, valamilyen bizonyítékfélét mellékelve, csak hogy én is okosabb lehessek.De ez legalább egy igaz történet, nem úgy, mint Boki oroszos, pénzért terjesztett álhírei...
Szerintem az előző két személyes bejegyzésem is cáfolat. Nem ették azt a kását sem olyan forrón Ukrajnában. Az emberek békében akartak élni egymással, és amit tapasztaltam, ott tudtak is, mert akartak. Legyenek bármilyen nációnak a képviselői... Pld. Boki állandóan neonácizik. Én sokat jártam akkoriban Kijevig. Korrupt hivatalnokkal 1000-rel találkoztam, de neonácival nem....Megteszed, hogy rámutatsz ezekre az álhírekre? Úgy értem, valamilyen bizonyítékfélét mellékelve, csak hogy én is okosabb lehessek.
Nekem volt szerencsém Nagyszőlőshöz, Nevetlenhez, és még jópár Kárpátaljai településhez. Igaz én a Ferences Missziót mentem meglátogatni, és az ő álltaluk pasztorált területeken segíteni az ottani atyáknak, és Antal atyának az ottani püspöknek. Maradjunk annyiban, hogy én nem ferrarikat meg x5-ösöket láttam, hanem szakadt ladákat, meg egyéb olcsó nyugati és keleti romokat. És azért nem annyira a nagy szeretetet a magyar és ruszin kisebbség felé. Még 2006-hoz képest is sokat romlott a helyzet, pedig akkoriban is volt már egy nagyobb ugrás lefele.Szerintem az előző két személyes bejegyzésem is cáfolat. Nem ették azt a kását sem olyan forrón Ukrajnában. Az emberek békében akartak élni egymással, és amit tapasztaltam, ott tudtak is, mert akartak. Legyenek bármilyen nációnak a képviselői... Pld. Boki állandóan neonácizik. Én sokat jártam akkoriban Kijevig. Korrupt hivatalnokkal 1000-rel találkoztam, de neonácival nem....
Én neked is hiszek, de azt hiszem, nekem is hinned kell, bár egy más szeletét láttuk Ukrajnának. Sok személyes élményből áll össze az egész, de én csak a saját dolgaim, tapasztalataim alapján tudok igaz történetet mesélni.... A tapasztalatom csak annyi volt, hogy a buta, csinovnyik gyűlölködik, mert a globalizált világban mellékes a nemzetiség, a szaktudás az, ami elsősorban számít, főleg szomszédos nációknál...Nekem volt szerencsém Nagyszőlőshöz, Nevetlenhez, és még jópár Kárpátaljai településhez. Igaz én a Ferences Missziót mentem meglátogatni, és az ő álltaluk pasztorált területeken segíteni az ottani atyáknak, és Antal atyának az ottani püspöknek. Maradjunk annyiban, hogy én nem ferrarikat meg x5-ösöket láttam, hanem szakadt ladákat, meg egyéb olcsó nyugati és keleti romokat. És azért nem annyira a nagy szeretetet a magyar és ruszin kisebbség felé. Még 2006-hoz képest is sokat romlott a helyzet, pedig akkoriban is volt már egy nagyobb ugrás lefele.
Az említett neonácik az ukrán nemzeti gárda oszlopos tagjai (Aydar, Azov, stb). Velük is találkoztál?Szerintem az előző két személyes bejegyzésem is cáfolat. Nem ették azt a kását sem olyan forrón Ukrajnában. Az emberek békében akartak élni egymással, és amit tapasztaltam, ott tudtak is, mert akartak. Legyenek bármilyen nációnak a képviselői... Pld. Boki állandóan neonácizik. Én sokat jártam akkoriban Kijevig. Korrupt hivatalnokkal 1000-rel találkoztam, de neonácival nem....
Ehhez:A tapasztalatom csak annyi volt, hogy a buta, csinovnyik gyűlölködik, mert a globalizált világban mellékes a nemzetiség, a szaktudás az, ami elsősorban számít, főleg szomszédos nációknál...
Gondolom tudod, kitől származik a második idézet.Az orosz (+Kína) meg ezzel szempontból csak annyit mond, hogy be kell pisálnod, WC nélkül. Persze ezt megteszed, amikor az AK ott van a bordáid között. Az orosz csak erőszakot ad életszínvonal nélkül, az USA+Nyugat pedig az elvárásai mellett ad egy magasabb életszínvonalat is, legalább Európában....
Na és akkor mi van???..alapvetően civil vagyok. Az ottlétemkor is a foglalkozásom űztem... A barátnőm nem mert velem jönni, mert veszélyes Ukrajna. Mondtam is neki, egy hónapja, talán egy életre kimaradt neki Ukrajna, mégha nem is a keleti területeken volt az ember... De ez legalább egy igaz történet, nem úgy, mint Boki oroszos, pénzért terjesztett álhírei...
Miamiban él vsz.Zelenszky úgy fog járni mint a Venezuela "megváltására" kitalált Guaido. Az is csúnyán besült, aztán dobták, mintha nem is lett volna. Pedig, emlékezetek, hogy micsoda cirkuszt rendezett a fejlett nyugat? Országok tagadták meg a választások hitelességének elismerését. Azóta hallott valaki Guaidoról? Mert én nem.
Sajnálom, hogy nem érted a valóságnak ez egy szelete és nem az a sárdobálás, ami itt (virtuálisan) megy mindenki ellen, aki nem szereti Putyint.... Először a románok ellen, majd a szlovákok ellen, majd az ukránok ellen és már a lengyelek ellen is. (Ők is más az USA Se..nyalói lettek, sok itteni hozzászólás alapján, bár kb. két hónapja még együtt vertünk éket az EU birodalmába.) Nem írtam, hogy amit ott láttam, az az általános, de azt láttam, ha van akarat, és nincs politikai megosztás, akkor kijön egymással a gazdag és a szegény, meg a sok nemzetiség. És ez volt a történetemben a leglényegesebb.... És igenis, ez egy igaz emberi tapasztalat olt, nem titkosszolgálatok információs háborúja által felnagyíott ellenszenv... Ha nem érted, sajnállak.... Itt meg képesek vagytok a lengyel barátainkat is leárulózni, ahelyett, hogy megértenétek a történelmi félelmeiket... Ezért leszünk mi magyarok kiszolgáltatva a gonosznak....Na és akkor mi van???
Belecsöppentél az ukrán milliárdosok világába és azt gondolod, hogy ott mindenki így él?
Nem is értem, miért vándoroltak milliók el abból a csodálatos országból még a háború előtt...
Túlzottan leegyszerűsített képlet azt feltételezni, hogy aki ebben a helyzetben az oroszok narratíváját fogadja el, az csak OV-t ajnározó fideszes lehet.Sajnálom, hogy nem érted a valóságnak ez egy szelete és nem az a sárdobálás, ami itt (virtuálisan) megy mindenki ellen, aki nem szereti Putyint.... Először a románok ellen, majd a szlovákok ellen, majd az ukránok ellen és már a lengyelek ellen is. (Ők is más az USA Se..nyalói lettek, sok itteni hozzászólás alapján, bár kb. két hónapja még együtt vertünk éket az EU birodalmába.) Nem írtam, hogy amit ott láttam, az az általános, de azt láttam, ha van akarat, és nincs politikai megosztás, akkor kijön egymással a gazdag és a szegény, meg a sok nemzetiség. És ez volt a történetemben a leglényegesebb.... És igenis, ez egy igaz emberi tapasztalat olt, nem titkosszolgálatok információs háborúja által felnagyíott ellenszenv... Ha nem érted, sajnállak.... Itt meg képesek vagytok a lengyel barátainkat is leárulózni, ahelyett, hogy megértenétek a történelmi félelmeiket... Ezért leszünk mi magyarok kiszolgáltatva a gonosznak....
Óriási hisztit csaptak le Trianonnál, hogy nekik a fél Felvidék kell. Gondolom vissza akarták csak adni...Egyébként, ha már annyira barátaink, kérd meg már őket, hogy adják vissza azt a 12 falut és területüket, amit nekik Trianonba adtak...
Volt itt korábban egy magyar-lengyel tag, aki azt mondta, hogy csak megőrzés céljából csatolták el a 12 falut, hogy ne jussanak a csehek birtokába, de ha majd eljön az alkalom, akkor majd udvariasan visszaadják...Óriási hisztit csaptak le Trianonnál, hogy nekik a fél Felvidék kell. Gondolom vissza akarták csak adni...
Sajnálom, hogy nem érted a valóságnak ez egy szelete és nem az a sárdobálás, ami itt (virtuálisan) megy mindenki ellen, aki nem szereti Putyint.... Először a románok ellen, majd a szlovákok ellen, majd az ukránok ellen és már a lengyelek ellen is. (Ők is más az USA Se..nyalói lettek, sok itteni hozzászólás alapján, bár kb. két hónapja még együtt vertünk éket az EU birodalmába.) Nem írtam, hogy amit ott láttam, az az általános, de azt láttam, ha van akarat, és nincs politikai megosztás, akkor kijön egymással a gazdag és a szegény, meg a sok nemzetiség. És ez volt a történetemben a leglényegesebb.... És igenis, ez egy igaz emberi tapasztalat olt, nem titkosszolgálatok információs háborúja által felnagyíott ellenszenv... Ha nem érted, sajnállak.... Itt meg képesek vagytok a lengyel barátainkat is leárulózni, ahelyett, hogy megértenétek a történelmi félelmeiket... Ezért leszünk mi magyarok kiszolgáltatva a gonosznak....
Egyetértek azzal amit ír.Sajnálom, hogy nem érted a valóságnak ez egy szelete és nem az a sárdobálás, ami itt (virtuálisan) megy mindenki ellen, aki nem szereti Putyint.... Először a románok ellen, majd a szlovákok ellen, majd az ukránok ellen és már a lengyelek ellen is. (Ők is más az USA Se..nyalói lettek, sok itteni hozzászólás alapján, bár kb. két hónapja még együtt vertünk éket az EU birodalmába.) Nem írtam, hogy amit ott láttam, az az általános, de azt láttam, ha van akarat, és nincs politikai megosztás, akkor kijön egymással a gazdag és a szegény, meg a sok nemzetiség. És ez volt a történetemben a leglényegesebb.... És igenis, ez egy igaz emberi tapasztalat olt, nem titkosszolgálatok információs háborúja által felnagyíott ellenszenv... Ha nem érted, sajnállak.... Itt meg képesek vagytok a lengyel barátainkat is leárulózni, ahelyett, hogy megértenétek a történelmi félelmeiket... Ezért leszünk mi magyarok kiszolgáltatva a gonosznak....
Igen, köszi, hogy ezt írtad. Kiegészítetted azt, amit én is így továbbgondolhatok....De, nyugodtan tegezz, biztos én vagyok az idősebb....Egyetértek azzal amit ír.
Magyarországot is aki a baranya megyei ormánság alapján akarja megítélni...
Tehát itt is van ormánság meg borsod megye bizonyos részei meg hévíz meg kilátás a budai várból.
Összkép talán ez a kulcsszó.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..