[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 568
18 422
113
Erre csak azt tudom mondani, hogy próbálja ki ő, hogy szorongatott helyzetben mihez kezdene az életével... Baromi könnyű ám ilyen hazafias lózungokat a levegőbe pufogtatni és hazafiságról és önfeláldozásról dumálni miközben nap mint nap hazamegy a kényelmes lakásába, házába majd a következő nap besétál szépen, békésen a munkahelyére......
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 090
82 736
113
Az itt imádott, sztárol, bár általam semmire sem tartott R. Castelnél másabb, szerintem jobb elemzés az ukrán-orosz háború fejleményeiről... Castel még tegnap is nyomta a ruszki propit, de hát ezért tartják...

Gyarmati az egyik legnagyobb ruszofób szagértő. Nem tud objektív elemzést letenni az asztalra.
 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 690
14 653
113
Roni, már megbocsáss, de Te olyan sötét vagy, hogy még a fekete kávé is világít benned. Egyáltalán tudsz a beböfögésen kívül valami értelmeset leírni.
Az azért megvan, hogy az ukránok a saját haditechnikájukat már javarészt bebukták? Most már szinte a NATO harcol az oroszok ellen ukrán emberanyaggal.
A célok miért változtak volna, maximum kibővültek a NATO/EU készletek/pénzek amortizálásával. Az autópályán mehetsz 240km/h-val bődületes fogyasztással, meg 110km/h-val normál fogyasztás mellett. Ugyan oda érsz a végén, feltéve, hogy 240km/h-nál nem töröd össze magad.
Szerintem az OF.-ban is csak kevesen vannak tisztában a valós helyzettel, képességekkel. Egyáltalán nem az ukrán kérdés a megoldandó feladat, annak csak egy kis szelete. Ukrajnában szinte már semmilyen haditechnikát nem tudnak gyártani, ellentétben az OF.-val.
Ha a hülye beszóláson kívül Roni érdemi mondanivalóját vesszük, szerintem igaza van. Kb ennyi emberre lehet valamire való technika. Nincs több, és látjuk, hogy nem is tudnak többet gyártani. Az ukrik meg addig kapják a védekező háborúhoz való cuccot, amig van emberük, akinek a kezébe adják.
 
  • Hűha
Reactions: ghostrider

yrkon

Well-Known Member
2012. február 24.
788
2 034
93
Mindmeghalunk...

A lengyel belügyminisztérium megkezdte a kálium-jód-tabletták készleteinek szétosztását a tűzoltóságoknak és az egészségügyi intézményeknek szerte az országban, az ukrajnai atomerőműveket megütő orosz erők által okozott nagymértékű sugárszivárgás miatt. /aha, pont emiatt, és pont most hirtelen.../


Még a végén valóra válik:

 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 690
14 653
113
Mindmeghalunk...

A lengyel belügyminisztérium megkezdte a kálium-jód-tabletták készleteinek szétosztását a tűzoltóságoknak és az egészségügyi intézményeknek szerte az országban, az ukrajnai atomerőműveket megütő orosz erők által okozott nagymértékű sugárszivárgás miatt. /aha, pont emiatt, és pont most hirtelen.../


Még a végén valóra válik:

Nyilván, ha az ukránok lövik szét, akkor nem lessz.