[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

formosa

Member
2015. május 18.
427
2
18
Mellébeszélni és elhallgatni /vagy elhallgattatni/ tényeket /személyeket/ az oroszok szokása. Apám szerint a szovjet időkben tanulták./
 

Eltorro

Active Member
2010. szeptember 27.
1 394
2
38
Az enyém meg látta, hogy azt a kiskatonát, aki egy üveg vodkát lopott, a nyílt utcán ostorral verte a parancsnoka, majd szabadidejében az üzletben kellett segédkeznie.
Közben Youtube-on fent vannak videók, hogy az amerikaiak mit művelnek szerte a világban.
Meg mintha USA-ban is lettek volna valamiféle kisebbségi hőbörgések az elmúlt hetekben/hónapokban amit az oroszok megpróbáltak elhallgatni, mivel az ő szokásuk.
 

koppany

Well-Known Member
2010. július 16.
1 608
8 052
113
formosa
"Menjenek vissza oda, ahonnan jöttek és adják vissza az elrabolt területeket jogos tulajdonosaiknak!"
Ez az idézeted mindenkire vonatkozik, vagy csak az oroszokra?
Amúgy ami az egyiknek megszállás a másiknak felmentősereg, mindig csak nézőpont kérdése.
 

stendre

Active Member
2014. december 4.
409
198
43
formosa nem szégyelled magad? Usa jelenleg teljes közel-keletet háborúba sodorta és menekülté tett milliókat, afrikában is háborúk sora az áldásos CIA -és demokrácia exportálása révén. Európába most telepíti a haderejét , mely garantálja az USA részére előnyös gazdasági szerződés megkötését. Vita nem lesz. Célja a nagy országok szétdarabolása és kész. 2oo millió élősködő a világon 7 milliárd rabszolgával és a föld teljes javait kisajátítva.
Csoda ha egyre többen gyűlölik?
 

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 316
26 467
113
Úgy látszik itt néhányan elfelejtik, hogy nálunk itt Mo.-on, az EU és dicső nyugati szövetségeseink "unszolására" hogy szálltak el az árak. Ezek szerint már régen volt. Hol van már az, amikor bérreformról álmodozott a magyar ember, ami csak délibáb volt? Pedig mi aztán stabil EU, NATO tag, nyugati mintájú, demokratikus, "szabad", fejlett nyugati értékekkel rendelkező ország vagyunk! Az ám.
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
Jól mondod ghostrider!!

Azóta eltelt tíznél is több év mi van? Csak lelefele sülyedünk de azért hősiesen ahogy mondaná uli memeljük magasra az EU-s zászlót.
+
Nesze neked 60ft meggy ár! Persze ha eurázsiai uniós ország volnék akkor mindeki puytint szidná a meggy ár miatt is bezzek az EU-nak ehez semmi köze de az áramemelésnek köze van ami a pöcs.mnyi örméynorzságban putyinnak.
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 109
82 826
113
Oroszország feléleszti a szovjet lézeres technológiákat.

http://warfiles.ru/show-91066-rossiya-vozrozhdaet-sovetskie-lazernye-tehnologii.html
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 109
82 826
113
18. Gépesített Lovészdandár haditechnikai eszkozei:
http://twower.livejournal.com/657325.html
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 230
113
Az örmények helyezte reménytelen az orosz támogatás nélkül a törökök és azeriek között. Ők halottak szó szerint akkor.
 

Eltorro

Active Member
2010. szeptember 27.
1 394
2
38
NEM ÉN GYILKOLTAM HALOMRA A MAGYAROKAT '56-ban!!!!!!!!!!!!

Először is:
Szégyellem magam, hogy Mo-on megjelenhetett a kommented.

Másodszor:
Volt az M1-en egy dokufilm réges rég (2001 környéke) a gulágokról, ott futottak össze egy egykori orosz származású nyugdíjas katonával.
Sírva mesélt arról, hogy PARANCSRA lelőtt egy fiatal párt amelyik előtte térdelt. Csak másnap tudták meg, hogy Magyarországon vannak. Élete végéig rémálmok gyötörték.

De 2-3 éve a Október 23-án volt egy interjú egy egykori magyar forradalmárral, aki elmesélte, hogy csak azért élték túl, mert a Szovjet mélységi felderítők szóltak nekik, hogy nehéztüzérséggel be vannak mérve, másnap hajnalig van idejük eltakarodni.

Gondolom az amerikaiak is így vannak a lelőtt/lebombázott afgán családokkal.
 

formosa

Member
2015. május 18.
427
2
18
T. Eltorro! Egy háborúban sok minden előfordul, de az áldozatokat már nem tudjuk megkérdezni. Az utána felakasztott tizenéves fiatalokat sem. De a tényeket /ki rohant le kit/ ismerjük. Ezt soha nem mosod le az oroszökról!
Miként a lengyelek tudatából sem lehet Katynt kitörölni!
 

Eltorro

Active Member
2010. szeptember 27.
1 394
2
38
De a tényeket /ki rohant le kit/ ismerjük. Ezt soha nem mosod le az oroszökról!

Az átvonuló <b>Szovjetek</b> a 4-es főúton dübörögtek át, egyes katonák még integettek is akkor serdülő nagymamámnak.
Ez tényleg olyan, mint egy lerohanás.

+A Szovjetunió népességének alig felét adták az oroszok... Szerintem 56-ért a Grúzok a felelősök, szóval mostantól dögöljön meg mindegyik.
 

formosa

Member
2015. május 18.
427
2
18
Grúzok? Miért nem inkább a baltás azeriek?
Ezt a butaságot senki se veszi be! Inkább nézz utána, hogy kik verték le a forradalmat és kik gyilkoltak Katynban. Abból tán megtudod, hogy többek között miért utálják az oroszokat Kelet-Európában!