"helyi lakos"
Szép szó ez a köcsög terroristára.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"helyi lakos"
Néztem valami normális kapát itthon neten és áruházakban (Gazdabolt, Obi, Praktiker, Bauhaus, stb.), de azt hiszem rossz cimke alatt néztem.Minden férfinak rendelkeznie kell ezzel az eszközzel.
Taktikailag összecsukható, két színben kapható
https://vk.com/video-216539360_456239343
Meg is találtam. Származási/gyártési helyet nem ír, de E-bayen szállítással együtt egy huszasból itthon van május 31. ig.Néztem valami normális kapát itthon neten és áruházakban (Gazdabolt, Obi, Praktiker, Bauhaus, stb.), de azt hiszem rossz cimke alatt néztem.
Egy ilyen ássót kellett volna keresnem.
Baxky, ezt egy svájcibicska szintű gyalásó!
Kb. mindent tud. Nem csoda, hogy az ukránok visszaszorultak Bahmutban.
Majd dobjatok egy linket, hol lehet kapni!
Ez az ásók és kapák Ferrarija!
Nem csodálom, hogy nem hagytak nekik légzsákot gyártani. Ha hagyták volna, esküszöm megoldják a közúti halálozási problémákat. Már ha ez orosz termék. Ha nyugati, szégyelljék magukat, hogy még nincs megoldva!
Linket!Meg is találtam. Származási/gyártési helyet nem ír, de E-bayen szállítással együtt egy huszasból itthon van május 31. ig.
UPD:Meg is találtam. Származási/gyártési helyet nem ír, de E-bayen szállítással együtt egy huszasból itthon van május 31. ig.
A doboz alapján a Jeepje. Ami a terepjárók Ferrarija.Ez az ásók és kapák Ferrarija!
első keresés a tárgyban:Linket!
Legalább beismerték! A török hadiipar komolyabb dolgokat rak össze mint az oroszok. Ez van mikor a fő fegyvered a grad meg a d20 ágyú és t72 .Ami tényleg eredményes az a Lancet-3 drón. Egy bayraktar féle dronnal meg még jobb lenne csak hát az ugye komolyabb technológiát igényel.„Oroszországnak nincs ereje egy újabb támadásra, és a rakétái is elfogytak”
Azonban képes komoly védelmi műveletek véwww.magyarhirlap.hu
Azt tudod, hogy ez egy ukran katona?Legalább beismerték! A török hadiipar komolyabb dolgokat rak össze mint az oroszok. Ez van mikor a fő fegyvered a grad meg a d20 ágyú és t72 .Ami tényleg eredményes az a Lancet-3 drón. Egy bayraktar féle dronnal meg még jobb lenne csak hát az ugye komolyabb technológiát igényel.
gugli kereső : többfunkciós ásóUPD:
Itthon is kapható.
gugli kereső : többfunkciós ásó
Ez a csajszi szerintem csak akaratlanul kölcsönzi az arcát ahhoz az accounthoz. Zoka egy a balkánon élő, vélhetően szerb kötődésű egészségügyi dolgozó, volt már kép erről is. Pár hónapja kezdte el Alekszandrovna arcát használni, de vélhetően csak azért, amiért itt a fórumon is többen csajos profilképeket használnak.