Tudod a faszok az erdőben, meg a tátott száj.Ez sakk matt helyzet, miért erőlteted megmagyarázni azt, amit nem lehet?!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudod a faszok az erdőben, meg a tátott száj.Ez sakk matt helyzet, miért erőlteted megmagyarázni azt, amit nem lehet?!
Ez most full 100% ilyen helyzet, nem értem komolyan, az ilyen vitát az ő pozíciójában el kellett volna engedni...Tudod a faszok az erdőben, meg a tátott száj.
Olyan jókat mosolygok sokszor az kommentjeiden nem vagy te standupos ? LOLSztrelkov és a T-72:A két örökzöld téma itt...
Huhh akkor idézem amit írtam...Tehát, komoly NATO haderő = törökök
Nem egy alkulat, hanem több, légerőből komplett bázisok, harci helikopterek, harckocsi alegységek vettek részt a puccsban
A fővárosban IS tűzharc volt, láttam éjjel nyomjelzőssel osztotta gépágyúval a belvárost pl. lázadó Ataka!
Nem CSAK a honvédelmi minisztert/vezérkari főnököt akarták elkapni, hanem a teljes vezetést megölni,élen Erdogannal!!!
Ismételten kérdezem tisztelettel, te mi a répáról beszélsz?! Ez sakk matt helyzet, miért erőlteted megmagyarázni azt, amit nem lehet?!
Na erről beszélek csak idő kérdése és elfogynak az érvek nálad és jön a személyeskedés,,,Jo akkor legyen igazad kedves Wilson, akkor Putyin nyomja meg a gombot..
Olyan veled "beszélgetni" mint smirglivel segget törölni, cseppet sem szórakoztató de legalább fájdalmas.
és nem, nem azért fogom abba hagyni, mert igazad van,hanem mert te vagy az az ember aki felfelé visít a hullámvasuton.
Nem lehet vele...2 napig próbáltam...csak kamuzik, ferdít, terel...jól csavarja...ez a szakmája...én abba is hagytam...nem érdemes...viszont nagyon nagy pozitívum, hogy bármit ír ide attól még nem változik a helyzet ukrajnában...tehát neki továbbra is szoppendáresz van Azt felőlem leírhatja hogy elfoglalták a Marsot nem szabad leállni vele,,,, nulla változatok a wilikJo akkor legyen igazad kedves Wilson, akkor Putyin nyomja meg a gombot..
Olyan veled "beszélgetni" mint smirglivel segget törölni, cseppet sem szórakoztató de legalább fájdalmas.
és nem, nem azért fogom abba hagyni, mert igazad van,hanem mert te vagy az az ember aki felfelé visít a hullámvasuton.
Hopsz kérem átakni a Nyugat Európa topikba, köszönömA "tezsvirek" közt gyorsan terjed a hír , Belgiumban is megkezdődött a balhé
Nem az érvek fogytak el, csak nem viszek az erdőbe fát, sem a hegyre homokot .. remélem érted, de ha nem az sem baj.Na erről beszélek csak idő kérdése és elfogynak az érvek nálad és jön a személyeskedés,,,
Ok a te döntésed ha nem akarsz "cipekedni", de miért kell személyeskedned?Nem az érvek fogytak el, csak nem viszek az erdőbe fát, sem a hegyre homokot .. remélem érted, de ha nem az sem baj.
Nem lehet vele...2 napig próbáltam...csak kamuzik, ferdít, terel...jól csavarja...ez a szakmája...
Wilson szerintem teljesen fogyasztható stílusban tolja. Az tény, hogy az ahogy ezt a török puccsot próbálja most magyarázni az orosz kamuval szemben, az viszonylag gyengére sikerült, de amúgy szerintem jó. Nem lép ki soha az udvarias szerepéből, s ez nagy pirospont. Bokitól pl. szerintem jobban tolja, mert Boki már volt flegma, nagyképű, és arrogáns is, Wilson legtöbbször csak válaszolgat az ilyenekre.Jótól nagyon messze van, de kis ország kis agitációs osztály.
Chug-on időnként feltűnik egy kanadai propagandista, na az még az autisták tiszteletét is kivívta, néha egész estés csörtéket tolnak.
Na ő jól csavarja.
Figyelj már nem unod vádaskodást? Legyen már benned annyi gerinc, hogy alátámasztod valamilyen forrással, bizonyítékkal, hogy én , hol kamuztam, ferdítettem a veled való diskurzusban..Nem lehet vele...2 napig próbáltam...csak kamuzik, ferdít, terel...jól csavarja...ez a szakmája...én abba is hagytam...nem érdemes...viszont nagyon nagy pozitívum, hogy bármit ír ide attól még nem változik a helyzet ukrajnában...tehát neki továbbra is szoppendáresz van Azt felőlem leírhatja hogy elfoglalták a Marsot nem szabad leállni vele,,,, nulla változatok a wilik
Mondja ez az aki nem is olyan régen még szakmányban tolta fel a fórumba a legvadabb orosz bulvár szintű propagandát...Jótól nagyon messze van, de kis ország kis agitációs osztály.
Chug-on időnként feltűnik egy kanadai propagandista, na az még az autisták tiszteletét is kivívta, néha egész estés csörtéket tolnak.
Na ő jól csavarja.
.Ok a te döntésed ha nem akarsz "cipekedni", de miért kell személyeskedned?