T
Törölt tag
Guest
Ezt most komolyan megkérdezted?Ha ICBM-et tudnak gyártani, akkor egy ilyen műanyag-fröccsöntött-üvegszálas cuccot miért nem?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt most komolyan megkérdezted?Ha ICBM-et tudnak gyártani, akkor egy ilyen műanyag-fröccsöntött-üvegszálas cuccot miért nem?
Igen, szerintem igen. Màrmint értem, hogy az usa nem ismeri el ôket atomhatalomnak, de attól, hogy az usa nem ismeri el mondjuk a gravitàciót attól az még van és nem a gravitàció a hülye.Ezt most komolyan megkérdezted?![]()
Csak idehaza valahogy nem tud meglenne az a hazai hozzáadott érték a fene vigye! Sebaj inoválunk! Tudom,-tudom nem a szerkezet, nem a motor a szoftver a lényeg! Nincs idehaza informatikus képzés elég!Igen, szerintem igen. Màrmint értem, hogy az usa nem ismeri el ôket atomhatalomnak, de attól, hogy az usa nem ismeri el mondjuk a gravitàciót attól az még van és nem a gravitàció a hülye.
Szóval ha tudnak atomfegyvereket és ballisztikus rakétàkat és irànyítóközpontot, akkor egy drón, fôleg hogy ôk nem eltartott kisujjal beszélnek Irànnal amely iràn szépen levezette a gravitàciótagadók drónjàt, hàt miért ne lehetne nekik?
Ha ICBM-et tudnak gyártani, akkor egy ilyen műanyag-fröccsöntött-üvegszálas cuccot miért nem?
Tavalyi infó szerint eddig nagyjából 8000 fehér ment az oroszokhoz Dél-Afrikából néhány év alatt.Plusz olyanokról is beszéltek már, hogy az európai disszidenseket várják majd Novorosszijába, mert történelmileg amúgy az ilyen forradalmak után hagyományosan jöttek át arra a területre Nyugat-Európából.
A folyamatos kötekedés helyett megnéznéd a képeket is?Igen, szerintem igen. Màrmint értem, hogy az usa nem ismeri el ôket atomhatalomnak, de attól, hogy az usa nem ismeri el mondjuk a gravitàciót attól az még van és nem a gravitàció a hülye.
Szóval ha tudnak atomfegyvereket és ballisztikus rakétàkat és irànyítóközpontot, akkor egy drón, fôleg hogy ôk nem eltartott kisujjal beszélnek Irànnal amely iràn szépen levezette a gravitàciótagadók drónjàt, hàt miért ne lehetne nekik?
Hát. Több értelme is van, mint Putin bohóckodásánakMiközben az afrikai országok vezetői megérkeztek Oroszországba, és Putyin a csúcson beszél, Zelenszkij úgy döntött, keres valakit, akinek eladja a gabonát.
VK | VK
vk.com
Baszki oszt még se a drónoktól megy a para Japánban hanem az ICBM-től !A folyamatos kötekedés helyett megnéznéd a képeket is?
A kiállított makettek az RQ-4 Global Hawknak, és a MQ-9 Reapernek, valamint valószínűleg a Grey Hawknak a makettjei.
Nem érzed cikinek, hogy egy észak-koreai - orosz találkozón a nagy közös ellenség makettjei vannak kiállítva a háttérben?![]()
Ez kb. annyira gáz, mint amikor Putyinnak elkezdte játszani a szaudi állami zenekar az orosz himnuszt, csak annyira szarul, hogy nem lehetett felismerni.
De ha már technológiánl tartunk. Tényleg az a mérföldkő, hogy ICBM-et tudnak gyártani? Hallo! Werner von Brain képes volt erre a háborús náci Németországban már kb. 80 évvel ezelőtt. Manapság garázsból kinőtt civil űrcégek állítanak földkörüli pályára műholdakat. Tényleg azt hisszük, hogy akkora kunszt ICBM-et gyártani?
Akkor mire volt eddig a nincs hadiiparunk, ha garàzsban sorozatgyàrtod?A folyamatos kötekedés helyett megnéznéd a képeket is?
A kiállított makettek az RQ-4 Global Hawknak, és a MQ-9 Reapernek, valamint valószínűleg a Grey Hawknak a makettjei.
Nem érzed cikinek, hogy egy észak-koreai - orosz találkozón a nagy közös ellenség makettjei vannak kiállítva a háttérben?![]()
Ez kb. annyira gáz, mint amikor Putyinnak elkezdte játszani a szaudi állami zenekar az orosz himnuszt, csak annyira szarul, hogy nem lehetett felismerni.
De ha már technológiánl tartunk. Tényleg az a mérföldkő, hogy ICBM-et tudnak gyártani? Hallo! Werner von Brain képes volt erre a háborús náci Németországban már kb. 80 évvel ezelőtt. Manapság garázsból kinőtt civil űrcégek állítanak földkörüli pályára műholdakat. Tényleg azt hisszük, hogy akkora kunszt ICBM-et gyártani?
Megint miről beszélsz? Észak-Korea lehetőségeiről és képességeiről volt szó. Milyen hadiiparunk? Milyen garázsban sorozatgyártásról van szó?Akkor mire volt eddig a nincs hadiiparunk, ha garàzsban sorozatgyàrtod?Ahogy mondtam tegnap, csak egy kicsit konzekvens léccilécci.
![]()
Aki pedig tud atomfegyvert gyàrtani, az tud atomfegyvert gyàryani, tehàt drónt nem, de ha mégis, akkor ciki, hogy màsol egy élvonalas hû de nyugatit amit leràntottak az iràniak gyönyörûen.Megint miről beszélsz? Észak-Korea lehetőségeiről és képességeiről volt szó. Milyen hadiiparunk? Milyen garázsban sorozatgyártásról van szó?
Olvasd már el még egyszer mit írtam!
Én garázsból kinőtt cégekről írtam. Nem itthon, hanem a nemzetközi porondon. De itthon is megcsinálták egyetemi projektben a rakétát.
Aki tud meghatározott földkörüli pályára űreszközt feljuttatni, az képes ICBM-et is gyártani.
Te ittál? Vagy mi van? Hogy jön ide az atomfegyver?Aki pedig tud atomfegyvert gyàrtani, az tud atomfegyvert gyàryani, tehàt drónt nem, de ha mégis, akkor ciki, hogy màsol egy élvonalas hû de nyugatit amit leràntottak az iràniak gyönyörûen.Nem értelmes amit hadovàlsz na.
Igenis kunszt ICBM-t fejleszteni és gyártani. Hát ha még nukleáris fejet is tudsz országon belül gyártani hozzá!Tényleg azt hisszük, hogy akkora kunszt ICBM-et gyártani?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..