Arra gondolok, hogy a nyáklap mérete legyen 15x15 ezt a lapot használják majd a többi cucchoz.Mutathatnál egy példát, mert ezt a kategóriát nem ismerem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Arra gondolok, hogy a nyáklap mérete legyen 15x15 ezt a lapot használják majd a többi cucchoz.Mutathatnál egy példát, mert ezt a kategóriát nem ismerem.
Nem kell ezt túlgondolni, egy sztenderdizált mini-PC a cél itt szerintem (ezért hoztam példának a RPi-t).Arra gondolok, hogy a nyáklap mérete legyen 15x15 ezt a lapot használják majd a többi cucchoz.
Ha van eszük valami szabványosat csinálnak. Civil piacra mATX, mITX, SODIMM.Nem kell ezt túlgondolni, egy sztenderdizált mini-PC a cél itt szerintem (ezért hoztam példának a RPi-t).
Mindenki Oroszországról beszél.
70 millió tonna gabona...
Végignéztem az egész beszédét szegény Jelcinnek, mert ugye kint van a YT-on. Láthatóan, hallhatóan akkor is "volt benne", de szerintem élete legjobb döntését hozta, hogy átadta az ország vezetését Putyinnak.
Igazad van, ez a nő a "nehézbombázótól" igen messze van."Nehézbombázó". Aki írta ezt a cikket, az életében nem láthatott még orosz nőt. Mert ahogy a cikk főszereplője kinéz, tényleg keresni kell még ott is. Sőt főleg ott. Mert ennyire khm. "nemszépet" ott ritkán látni, már bocsánat, minden esetleges itteni rajongójától. Az az orrkarika pedig mindenre még rá is tesz egy lapáttal. Mert emlékszem, hogy kis koromban, amikor falun, a házaknál is tarottak szarvasmarhákat, akkor a bikáknak volt ilyen orrkarikájuk(természetesn jóval nagyobb átmérőben) és abba kötötték a "bikakötelet", aminek a segítségével az utcán tudták vezetni a bikát.
Ami brandet felépített azt elismerem, de a többi liberális hülyeségét hagyjuk. Visszatérve az elejére, aki járt már ott az tudhatja, hogy ez a hölgy nagyon messze van a "nehézbombázó" kategóriától.
Egy igazi „nehézbombázó” vetne véget a Putyin-korszaknak
Százezrek követik a blogját, most egész Oroszországot meghódítaná.index.hu
16 plasztikai műtét után néz ki így."Nehézbombázó". Aki írta ezt a cikket, az életében nem láthatott még orosz nőt. Mert ahogy a cikk főszereplője kinéz, tényleg keresni kell még ott is. Sőt főleg ott. Mert ennyire khm. "nemszépet" ott ritkán látni, már bocsánat, minden esetleges itteni rajongójától. Az az orrkarika pedig mindenre még rá is tesz egy lapáttal. Mert emlékszem, hogy kis koromban, amikor falun, a házaknál is tarottak szarvasmarhákat, akkor a bikáknak volt ilyen orrkarikájuk(természetesn jóval nagyobb átmérőben) és abba kötötték a "bikakötelet", aminek a segítségével az utcán tudták vezetni a bikát.
Ami brandet felépített azt elismerem, de a többi liberális hülyeségét hagyjuk. Visszatérve az elejére, aki járt már ott az tudhatja, hogy ez a hölgy nagyon messze van a "nehézbombázó" kategóriától.
16 plasztikai műtét után néz ki így.
Vajon hogy nézhetett ki eredetiben?
Orrkarika = fikahinta
Egy szebb világban az orrkarika a szavazati jog automatikus elvesztésével járna együtt, mert az összes akinek ilyenje van, az egy kibaszott idióta. Főleg ha politikáról van szóOrrkarika = fikahinta
Ez a takonyfogó disznókarika itt Pesten is egyre terjed, mind több egyed (és főleg "nő") futkos ilyennel. Borzalmas!16 plasztikai műtét után néz ki így.
Vajon hogy nézhetett ki eredetiben?
Orrkarika = fikahinta
Most akartam berakni a humorba."Nehézbombázó". Aki írta ezt a cikket, az életében nem láthatott még orosz nőt. Mert ahogy a cikk főszereplője kinéz, tényleg keresni kell még ott is. Sőt főleg ott. Mert ennyire khm. "nemszépet" ott ritkán látni, már bocsánat, minden esetleges itteni rajongójától. Az az orrkarika pedig mindenre még rá is tesz egy lapáttal. Mert emlékszem, hogy kis koromban, amikor falun, a házaknál is tarottak szarvasmarhákat, akkor a bikáknak volt ilyen orrkarikájuk(természetesn jóval nagyobb átmérőben) és abba kötötték a "bikakötelet", aminek a segítségével az utcán tudták vezetni a bikát.
Kétféle gyógymód létezik erre. Az első egy szolid munkatábor az Uralon túl,a második meg egy 9 milliméteres.Ez a takonyfogó disznókarika itt Pesten is egyre terjed, mind több egyed (és főleg "nő") futkos ilyennel. Borzalmas!
Néha elgondolkozom, hogy mi visz rá vajon egy valaha nőiességgel, lélekkel ideérkezett létezőt arra, hogy ezt művelje önnön magával...
Szomorú valahol! Még akkor is, ha a tömegember belső torzulásainak külső manifesztálódásaként tekinthetünk a jelenségre.
Nem tudom mi a gyógymód. Remélem valaki tudja...
OFF