.
Nem tűnt fel eddig? Ez egy frankón pszichopata kegyetlen bűnözői rezsim amelyik nem válogat az eszkozeiben és gyakran folytat terrorista tevékenységet. Annyi hogy nem Allah Akbart kiabálnak hanem Szláva Ukrajinyi. Ettől még van egy új Szomália a szomszédunkban egy európai ISIS-el, vagy al Shababbal.
A griveny úgy őszintén kinek kell? Maholnap csak jatekpenznek lesz jó mint a keletnémet márka.Nekem az a gyanús, hogy ezeknek a terroristáknak rubelt igértek és nem mondjuk grivnyát.
Európai értékek...Európa értékei.Csak remélni tudom,hogy az oroszok megtalálják ezt a litván szrrakást,egy ilyen vödörbe nyomják a fejét,és megetetik vele. https://x.com/MyLordBebo/status/1771885090827645049?s=20
Mióta nem folytatnak terrorista tevékenységet? Merényleteket követnek el folyamatosan civileket nem kímélve és figyelembe véve, szándékosan civil célpontokat, még csak nem is infrastruktúrát hanem buszokat, piacokat támadnak évek óta, a saját lakossaguk egy jó részével gyakorlatilag úgy bánnak mint az ISIS Szíriában és Irakban bánt a lakossággal, emberrablasok, valtsagdijak, kivégzések, zsarolasok, magántulajdon, ingatlanok önkényes felvétele, stb.Ukrán terrorista rezsim. Elképzelésem sincs, hogy mi késztet arra, hogy ekkora baromságokat írj. Azt elképzelni nem tudom, hogy pénzért írjon valaki ilyen hülyeséget, tehát valami más kell legyen az oka.
Nem tűnt fel eddig? Ez egy frankón pszichopata kegyetlen bűnözői rezsim amelyik nem válogat az eszkozeiben és gyakran folytat terrorista tevékenységet. Annyi hogy nem Allah Akbart kiabálnak hanem Szláva Ukrajinyi. Ettől még van egy új Szomália a szomszédunkban egy európai ISIS-el, vagy al Shababbal.