Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igaz, csak gyorsan hülyén fogalmaztam.Fentebb írtam, hogy nem fogott be semmit. NIR-rel amúgy se szokott befogni semmit, hiszen nem irányított. De a HUD videón is látszik, hogy nem volt rajta a marker.
Szimplán csak az elindult rakéták útjában volt a teherautó.
Amúgy gyanítom, hogy KOM fejrész volt, mert az a leggyakoribb. Repeszképző köpennyel ellátott verzió.
Vétlen sofőr? Rendőri felvezetéses konvoj, megkülönböztető jelzések használva, kötelező lehúzódni és elengedni. A mercis meg jön szemből mint a homály, előtte lassítanak és lehúzódnak, elmegy mellette a felvezető autó meg még két fekete mikrobusz, megállni meg nem tud már. Előtte kettőnek sikerült. Két sávos úton 3 autó elfér egymás mellett vígan ha a két szélső lehúzódik. 4 autó biztosan nem.VDV csapatok parancsnokának súlyos balesete?
Részben másolom az eredeti kommentet:
Durva baleset Murmanszk környékén.
Szokás szerint a rendőri felvezetéssel utazó "nagy emberek" konvoja a kétszer egysávos úton a záróvonalon keresztül előz úgy, hogy közben van szembejövő forgalom is. Az egyik szembejövő nem vette észre időben őket, és összeütközött az egyik mikróbusszal. Sajnos a vétlen soför meghalt.
Viszont a felborult mikróbuszban a légidesszánt csapatok parancsnoka utazott, aki állítólag korábban a Krím elfoglalását vezényelte.
Állítólag eltört a gerince és nyomorék marad.
De máshol még semmi infot nem találtam a balesetről
BRM-1K lesz az, most már biztos vagyok benne.Biztos? A BMD-nek nem ilyen alakú a nyílása.
VDV csapatok parancsnokának súlyos balesete?
Szokás szerint a rendőri felvezetéssel utazó "nagy emberek" konvoja a kétszer egysávos úton a záróvonalon keresztül előz úgy, hogy közben van szembejövő forgalom is. Az egyik szembejövő nem vette észre időben őket, és összeütközött az egyik mikróbusszal. Sajnos a vétlen soför meghalt.
Viszont a felborult mikróbuszban a légidesszánt csapatok parancsnoka utazott, aki állítólag korábban a Krím elfoglalását vezényelte.
én BMP-2 vagy BMR-3-ra tippeltem a tornyon mintha egy irányított páncéltörő lenne álcázva.Viszont túl rövid a csöve ha az első törésig nézem a BRM.-nek viszont rövid a csöve.Biztos? A BMD-nek nem ilyen alakú a nyílása.
Csak átpörgettem amikor hazaértem, és nem szúrtam ki fáradtan, és olyan hozzászólást sem vettem észre, ami ezzel foglalkozik.Tegnap már volt posztolva ez a hír ebben a topikban. Te nem olvasod, hogy duplán raksz be híreket?
Á, dehogy. Hiába döbben rá rendszeresen az átlag hírfogyasztó, hogy megint kamuztak, ugyanúgy fogyasztja a közleményeket.Azért ezzel a 100000 fős hisztérikus témával elég jól beégette magát a másik oldal, ezzel veszítettek pár eddig őket objektívnek tartó embert.
Te is kávé helyett vérnyomás fokozónak? Ez legalább nem sárgítja a fogakat.....
Én is olvasom az indexet, meg nézem az rtl híradót
No meg sokkal olcsóbb is ...Te is kávé helyett vérnyomás fokozónak? Ez legalább nem sárgítja a fogakat.
Ja! Tényleg!Te is kávé helyett vérnyomás fokozónak? Ez legalább nem sárgítja a fogakat.
Az összeset.Ma véget ért a ZAPAD 2017 hadgyakorlat. Nem is figyeltem, hány országot támadtak meg és foglaltak el az oroszok?
Azért ezzel a 100000 fős hisztérikus témával elég jól beégette magát a másik oldal, ezzel veszítettek pár eddig őket objektívnek tartó embert.
Hát annyi, hogy nem nem vette észre a konvojt, hanem barom módjára dugdosta kifelé az autó orrát az előtte haladó mögül, vagy egyenesen már előzésre készült, holott a záróvonal neki is ott volt! A "magasszintű" közlekedési kultúra és a józan ész hiánya egyenesen vezet a természetes szelekcióhoz...VDV csapatok parancsnokának súlyos balesete?
Azért azt is figyelembe kéne venni, hogy nem mindenki érdeklődik ilyen honvédelmi, katonai témák iránt. Igen sok ismerősömet egyáltalán nem érdeklik ezek a témák. Nem is lehet velük ilyen témákról beszélni. Azt mondják, ezen szörnyűségeket nem kívánják hallani élőbeszédben sem. Olvasni meg pláne nem. A témát messze kerülik. Olvassák az indexet, origót, de az ilyen témájú cikkekre egyszerűen rá sem kattintanak. Ők azok, akik rá sem döbbennek a propagandák hazugságaira ezen a terülketen. Azt mondják, így tudnak jól aludni. De egyébként ugyanezt a csoportot a migránsbűnőzés felemlegetése is riasztja. Arról sem olvasnak, nem beszélnek, mert az erőszak úgy általában riaszja őket. Sajnos, az ismeretségi köröm tele van ilyen széplelekkel, az este is leállítottak egy társaságban ezekkel az undort keltő, a lelki egyensúlyból kimozdító témákkal...