Nem tudom hogy ki hogy van vele? Szerintem nem csak nekem tűnt fel hogy szankciók ide vagy oda mindkét fél egyre jobban le fogja sza...ni. Tény hogy kifelé is kell kommunikálni valamit. De fent a legfelső körökben már rág eldőlt ("eu"-német-osztrák-orosz) viszonylatban hogy ki ki hogyan fogja rakni a táblán azt a bizonyos bábút. Mert az érdek bizony nagy úr. Ha kell felülír mindent.A szankciókból nem lehet kitáncolni egy pár táncos kozákkal, ahhoz a fegyveres kozákoknak kell visszavonulót fújniuk, ezt a német külügyminiszter és Merkel is elmondta.
Magyarán drága Ulli ha megjelenek a kék sapkások ukiban most már csak idő kérdése. Akkor biztosra vehetjük hogy a gerincét annak az állománynak Kína fogja adni.Az oroszok legfeljebb megfigyelők lesznek. Plusz az EU. A másik ha lehet gerincnek nevezni usa. De szerintem ők az ukrán projetüket jegelték. Főként azután hogy kiderült észak korea hogyan is tett szert rakétatechnologiára. Hogy most ott vannak. Mivel ha lelépnek azzal be is ismernék egy újabb pofont a lábaik közé. Így maradnak a szar..s bödönynél. Egy ensz békefenntartó mandátumot meg nem tudna megvétozni csak úgy. Kína és oroszország miatt. Ráadásul a kék sisakosokat az eu is teljes mellszéllességgel támogatná. Ebben biztosak lehetünk. Továbbá ki lenne ellene. Nem nehéz kitalálni. Igen a mostani áldott jó Uki vezetés. Mert abban a pillanatban mikor az első kék sisakosok megjelenek attól a pillanatól kezdve a dicső felszabadító donyecki projektjük elbukott. Így minden eszközzel ellene lesznek. Csak szegénykék nem tudják hogy a sorsuk már rég eldőlt a táblán.
Usa már "részben feladta" az ukrán projektét. Attól függetlenül hogy néha ad is hadi morzsát a ukrán dicsőséges "legatyásodott" hadseregnek és kormánynak. Ettől függetlenül még jó sokáig fogják a kavarni a ..............