Mozkva konzultációkra hazarendelte washingtoni nagykövetét, Anatolij Antonovot. Ez példa nélküli diplomácia lépés egy ritka precedens. De annyira degradálódott az orosz-amerikai viszony, hogy ez várható volt-főleg a vén kretén mai nyilatkozata után.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
közép-kelet európa topikba valóElég jól összefoglalja a lényeget:
Bocsi, benéztem. (nem volt cél a szemetelés).Volt már.
Erre a célra sztem egy egész hadseregcsoportot is kölcsönadnak tüzérségestűl repülőstől legénységestül.Esetleg kölcsön kérni. Ami marad visszaadjuk, a különbözetet kifizetjük.
Akkor szervezhetjük a légi szállítást?Erre a célra sztem egy egész hadseregcsoportot is kölcsönadnak tüzérségestűl repülőstől legénységestül.
Minek? Átjönnek közúton is ha kell. Csak azt kellene leszervezni, hogy Transznisztriánál Dél-Délkelet fele forduljanak, és Besszarábián keresztül érkezzenek, az Árpád vonalnál meg átvesszük őket.Akkor szervezhetjük a légi szállítást?
Ezek után nincs az az épeszű nyugati befektető (leszámítva a jenkiket), aki befektetne egy hrivnyát is ukrajnába.Meglátásom szerint az ukri Kína ellenesség simán egy amcsi utasítás végrehajtása.
Az USA-nak hosszabb távon Kína az első számú ellenfele, nem véletlenül igénylik mindenfelé az orosz ÉS kínai kapcsolatok lazítását (kivéve persze a sajátjukat). Az ukrik meg ugranak...
A Szics ügy nyilván kereskedelmi választott bíróság elé fog kerülni, ha nincs megegyezés, a befektetés meg ilyen záradékkal íródott. Ami valószínű, mert a kínaiak se hülyék. Az viszont érdekes ügy lesz, amit évekig el lehet húzni.
Ezek után nincs az az épeszű nyugati befektető (leszámítva a jenkiket), aki befektetne egy hrivnyát is ukrajnába.
Ha ezt Kínával meg merik csinálni, akkor bármely más ország hefektetőivel (- USA) megcsinálhatják.
Duplán lábon lövik magukat ezek az idióták.
Mondjuk ez egy elég hülye kérdés. Kb mintha idehaza Nagy Magyarország visszaállításáról tartanánk népszavazást. Nyilván a többség igennel szavazna, csak éppen totál értelmetlen, mert egyik kivált területet sem kapjuk vissza soha békés úton.30 лет референдуму: что помешало сохранить СССР - Россия 24
30 years of the referendum: what prevented the preservation of the USSR-Russia 24
Ezért lesz érdekes a választott bírósági eljárás - ha lesz.Ezek után nincs az az épeszű nyugati befektető (leszámítva a jenkiket), aki befektetne egy hrivnyát is ukrajnába.
Ha ezt Kínával meg merik csinálni, akkor bármely más ország hefektetőivel (- USA) megcsinálhatják.
Duplán lábon lövik magukat ezek az idióták.
A csávó elég érdekes; eddig 3 alkalommal próbáltam végignézni a videóit de olyan 10 perc után minden alkalommal fájt a fejem.Elég jól összefoglalja a lényeget:
A Beregszászi tüntetést nem láttam személyesen, de többi állítás az kb. fedi a valóságot. Hogy honnan tudom? hát itt lakom.A csávó elég érdekes; eddig 3 alkalommal próbáltam végignézni a videóit de olyan 10 perc után minden alkalommal fájt a fejem.
Egyáltalán nem objektív és ennek valójában még a látszatát sem próbálja kelteni. Ez nem is baj, csak ne kelljen elfogadni az állításait. Mivel azokkal vannak gondok.
A beregszászi eseményekkel kapcsolatban van onnan ismerősöm nem is egy, és hát nem ugyanezt mesélték.
Gondolatébresztőnek jó, de se nem objektív, se nem konzekvens a srác.
Fogyasztása mértékkel javasolt - ahogy a háziorvosom ajánlaná.
Nem inkább egyesül?Megszűnik a Szuhoj és a MiG
Корпорации «Сухой» и «МиГ» прекратят существование
Компании «Сухой» и «МиГ» перестанут существовать как самостоятельные компании, они вместе с входящей в состав Объединенной авиастроительной корпорацией (ОАК) станут единым юридическим лицом под названием Корпоративный центр самолетостроения, сообщает РБК со ссылкой на источникиwww.mk.ru
Egyesülve szűnnek meg.Nem inkább egyesül?