Ez már akkor is hülye volt.Emlékszem 30 éve még olyanokat mondogatott, hogy az orosz katonák az Indiai-óceánban mossák majd csizmájukat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez már akkor is hülye volt.Emlékszem 30 éve még olyanokat mondogatott, hogy az orosz katonák az Indiai-óceánban mossák majd csizmájukat.
Ezt hol álmodtad?Ez is egy hülye. Olyan 20M oroszellenes ukrán van.
Nos vegulis Ader brillirozott es ugy erzett egyutt az ukranokkal hogy vegig Trianonrol es benne persze Karpataljarol beszelt a parbeszedet hangsulyozva. Vagyis ukran szomszedaink vagy megbeszelik a dolgaikat az oroszokkal(es velunk) vagy 100 ev mulva is a Krimenragodnak majd. Es ezert meg ki is tuntettek az ukranok. Megerdemelte nem?, Rutinos egy politikus azt tudtam, de hogy ennyire dorzsolt legyen...Pontosan ezért nem kellett volna ott lennünk, .mindenki tisztában van vele, hogy a Krím már sohasem lesz az Ukránoké,erővel nem tudják visszavenni ,és egyetlen nagyhatalom sem lesz annyira hülye, hogy emiatt háborúzzon az oroszokkal.
Én két ok miatt is problémásnak tartom, hogy a magyar köztársasági elnök részt vett egy ilyen színjátékon ráadásul még ki is tüntették az ukránok.Az első ok az oroszok, szerintem teljesen jogosan veszik zokon ezt a dolgot tőlünk, és Putyinék nem felejtenek.
A másik ok pedig az, hogy ezzel arcul csapta a Kárpátalján élő magyarokat, elég csak a közelmúltban történt eseményekre, a magyarok elleni ukrán intézkedésekre gondolni.A probléma az hogy miközben ezeket az intézkedéseket az ukrán hatóságok életbe léptették a magyar kisebbség ellen, a magyar köztársasági elnök részt vesz ezen az ukrán hatalomnak nagyon fontos fórumon,és még ki is tüntetik egy ukrán plecsnivel, miért is?
Se az EU se a NATO nem tartott pisztolyt a fejünkhöz, hogy részt vegyünk ezen a gittegylet gyűlésen.
Feldughatja magának a kitüntetését amit a zelenskytől kapott.Nos vegulis Ader brillirozott es ugy erzett egyutt az ukranokkal hogy vegig Trianonrol es benne persze Karpataljarol beszelt a parbeszedet hangsulyozva. Vagyis ukran szomszedaink vagy megbeszelik a dolgaikat az oroszokkal(es velunk) vagy 100 ev mulva is a Krimenragodnak majd. Es ezert meg ki is tuntettek az ukranok. Megerdemelte nem?, Rutinos egy politikus azt tudtam, de hogy ennyire dorzsolt legyen...
Szerintem tök mindegy mit beszélt, a lényeg az, hogy nagy nyilvánosság előtt ott parolázott azzal az ukrán állam hatalommal aki a kárpátaljai magyarok ellen egy sor negatív intézkedést hozott.Nos vegulis Ader brillirozott es ugy erzett egyutt az ukranokkal hogy vegig Trianonrol es benne persze Karpataljarol beszelt a parbeszedet hangsulyozva. Vagyis ukran szomszedaink vagy megbeszelik a dolgaikat az oroszokkal(es velunk) vagy 100 ev mulva is a Krimenragodnak majd. Es ezert meg ki is tuntettek az ukranok. Megerdemelte nem?, Rutinos egy politikus azt tudtam, de hogy ennyire dorzsolt legyen...
Vegyük fel gyorsan őket az EU-ba!Kétszer is verekedtek ma az örmény parlamentben | 24.hu
Hazaárulózással indult az akció, és röpült a vizespalack is.24.hu
Rám!Látom kevesen értik a poszt mondanivalóját. Először is kell tudni ki Alina Kabajeva, másodszor kire hasonlít a srác .
Szörnyű, szegény kislány életét tönkreteszik a szülei.Nyolcévesen egyetemre megy az orosz lány, az apja elégedetlen | 24.hu
Alisza Tyepljakovát már korábban is felvehették volna.24.hu
Nem vagyok én abban biztos, hogy akkora hülyeséget mondott.... Az elvakult banderistákon meg az új rendszer kegyeltjein kívül szerintem kb senki sem oroszellenes ott. Csak nem nagyon mernek megszólalni.Ez is egy hülye. Olyan 20M oroszellenes ukrán van.
Nem vagyok én abban biztos, hogy akkora hülyeséget mondott.... Az elvakult banderistákon meg az új rendszer kegyeltjein kívül szerintem kb senki sem oroszellenes ott. Csak nem nagyon mernek megszólalni.
Hát azért erről kíváncsi lennék egy valós statisztikára !Lehet, de Oroszországhoz sem akarnak tartozni.