Csatlakozom... az én elő-felszerelésemhez tartozik a nyugdíjigazolvány, amellyel ingyen utazok a harckocsi tetején
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vajh Mekkora lenne a nemzetkozi viszhangja, ha betiltanánk a szlovák nyelvet Sáriban, vagy a németet a Csepel szigeten, mittomén a Szerbet Szeged kornyékén, törvényt hoznánk, hogy nem tanulhatnak a népek csak Magyarul, nincs kisebbségi helységnév tábla, semmilyen felirat kozépuleten, stb.
Vonulgatna Taksonyban(pl) xy nackó szervezetunk, amire a rendoreink vigyáznának, hogy kést a sváboknak.
Undormány ez az egész, ennyire jelentéktelen, kisstílu, nyomorult dolog ez, nemhogy orulnének, hogy találtak X teruletén, jó, munkás, adófizeto lakosság gal, hanem folyamatosan basztava vannak a véreink, teljesen ok nélkül, teljesen suket erre minden nemzetkozi fórum, szervezet, szovetség, EU, NATO, bánatos f. sz, csak vannak a melós pénzén, poénra.
Szervezzunk már 1 igazi hadsereget,azt kopogtassunk a megfeleloje ajtókon.
Minden szava igaz!
Osztom, menjünk!
Ne hisztizz! Legrosszabb esetben beindul a kínai légihíd!Még 2 téli napforduló, és húzom az 5. x-et én is, ha van elegendo/megfelelo felszerelés akkor megyek én is, ha már az elso vonalba nem is vagyok elég jó, a másodikba onként felvezzem a kettoskeresztes, hármashalmos uniformist, azt csináljuk, de a 60 éves cuccal, felszereléssel csak megdogleni, nem fogok felszerelni.
Megfűzzük, jöjjön ő is!Negyven vagyok, kifejezetten jó fizikai formában. Ha van megfelelő felszerelés és elég lőszer meg üzemanyag, részemről még vagy tíz évig mehetünk! Emiatt a qrva karantén miatt kapok minden alkalmon, hogy kimozduljak és Győrfi Pál csak nem küld haza a román határról!
Jössz te is B+!Én nem vagyok híve az erőszaknak, de támogatom, hogy a trollkommandó kimenjen harcolni. Ne csak a szátok járjon mert százmillió kommenttel sem lehet területet szerezni. Felfegyvekeztek, beszivárogtok, támadtok, aztán vagy visszaszerzitek Erdélyt vagy meghaltok. Gondoljatok arra, hogy mit ér egy élet ami arra megy el, hogy állandóan csak a területszerzésről kommenteltek de nem történik semmi. Ennél még a halál is jobb.
az árulókkal fogunk kezdeni.Boki lehet tudna intézni GRU-s közvetítéssel zöld emberke jelmezt és néhány kalast. De azért mielőtt ölni kezdtek ne feledjétek mindenkitől megkérdezni, hogy román-e vagy magyar, ne csak úgy lövöldözzetek mindenkire.
az árulókkal fogunk kezdeni.
lehet hogy először annyi is elég lenne
Én nem vagyok híve az erőszaknak, de támogatom, hogy a trollkommandó kimenjen harcolni. Ne csak a szátok járjon mert százmillió kommenttel sem lehet területet szerezni. Felfegyvekeztek, beszivárogtok, támadtok, aztán vagy visszaszerzitek Erdélyt vagy meghaltok. Gondoljatok arra, hogy mit ér egy élet ami arra megy el, hogy állandóan csak a területszerzésről kommenteltek de nem történik semmi. Ennél még a halál is jobb.
Moszkovita hazaárulókkal? Ez egyre érdekesebb. Öngyilkosság is lesz?az árulókkal fogunk kezdeni.
lehet hogy először annyi is elég lenne
Ti terveztek most is épp gyilkosságokat és nem vagytok kibannolva úgyhogy itt ilyen magas a tűréshatár, az én ártatlan megjegyzéseimmel a közelébe sem kerülhetek.Egészen elképeszt,hogy nem bannolnak ki innen,akárhogy gyalázod is határon túliakat,minket,kőkemény ukrán nackó agit propot nyomsz,személyeskedsz,sértegetsz mindenkit,gyalázod a háborúkban,gyarmatosításokban elhunytakat,stb.
Persze,lehet csak én nem vagyok ehhez ideológiailag eléggé képzett.
Tisztelj meg minket azzal,hogy nem válaszolsz.
Köszönjük.
Őt minek? Örökös bannból is visszatért, hagy nyomja a hülyeségeit mint süket a csengőt. Sajnos mindig rá kell figyelni, mert ha egy idegen betéved és meglátja a hülyeségeit cáfolatok nélkül akkor talán elhiszi és az nekünk lenne rossz.Egészen elképeszt,hogy nem bannolnak ki innen,akárhogy gyalázod is határon túliakat,minket,kőkemény ukrán nackó agit propot nyomsz,személyeskedsz,sértegetsz mindenkit,gyalázod a háborúkban,gyarmatosításokban elhunytakat,stb.
Persze,lehet csak én nem vagyok ehhez ideológiailag eléggé képzett.
Tisztelj meg minket azzal,hogy nem válaszolsz.
Köszönjük.
Őt minek? Örökös bannból is visszatért, hagy nyomja a hülyeségeit mint süket a csengőt. Sajnos mindig rá kell figyelni, mert ha egy idegen betéved és meglátja a hülyeségeit cáfolatok nélkül akkor talán elhiszi és az nekünk lenne rossz.
Nézd csak meg az ukrán topikot papi, hetek óta a közelében sem jártam amikor bezárták, úgyhogy biztos nem miattam. Miattatok zárták be, mert ott is vadállatként viselkedtetek és állandóan uszítottatok, csak magatoknak köszönhetitek.Azért az idegenért nem kár,amelyik elhiszi.
Az a baj azzal,hogy válaszolunk neki,hogy úgy fel tud toszni pár fórumtársat,hogy elrúgja a pöttyöst,azt jön a lakat,lásd ukrán topik.
Te vagy a legjobb példa arra, hogy mennyire más a magyarok mentalitása, mint a tiétek. Azzal a habitusal amit Te képviselsz se Magyarországról, se magyar népről nem beszélhetnénk, mert a rég eltűntünk volna a történelem süllyesztőjében.Én nem vagyok híve az erőszaknak, de támogatom, hogy a trollkommandó kimenjen harcolni. Ne csak a szátok járjon mert százmillió kommenttel sem lehet területet szerezni. Felfegyvekeztek, beszivárogtok, támadtok, aztán vagy visszaszerzitek Erdélyt vagy meghaltok. Gondoljatok arra, hogy mit ér egy élet ami arra megy el, hogy állandóan csak a területszerzésről kommenteltek de nem történik semmi. Ennél még a halál is jobb.
Gyilkosságokat? Mások megölését?Ti terveztek most is épp gyilkosságokat és nem vagytok kibannolva úgyhogy itt ilyen magas a tűréshatár, az én ártatlan megjegyzéseimmel a közelébe sem kerülhetek.
Negyven vagyok, kifejezetten jó fizikai formában. Ha van megfelelő felszerelés és elég lőszer meg üzemanyag, részemről még vagy tíz évig mehetünk! Emiatt a qrva karantén miatt kapok minden alkalmon, hogy kimozduljak és Győrfi Pál csak nem küld haza a román határról!