[BIZTPOL] Románia

Vajh Mekkora lenne a nemzetkozi viszhangja, ha betiltanánk a szlovák nyelvet Sáriban, vagy a németet a Csepel szigeten, mittomén a Szerbet Szeged kornyékén, törvényt hoznánk, hogy nem tanulhatnak a népek csak Magyarul, nincs kisebbségi helységnév tábla, semmilyen felirat kozépuleten, stb.
Vonulgatna Taksonyban(pl) xy nackó szervezetunk, amire a rendoreink vigyáznának, hogy kést a sváboknak.
Undormány ez az egész, ennyire jelentéktelen, kisstílu, nyomorult dolog ez, nemhogy orulnének, hogy találtak X teruletén, jó, munkás, adófizeto lakosság gal, hanem folyamatosan basztava vannak a véreink, teljesen ok nélkül, teljesen suket erre minden nemzetkozi fórum, szervezet, szovetség, EU, NATO, bánatos f. sz, csak vannak a melós pénzén, poénra.
Szervezzunk már 1 igazi hadsereget,azt kopogtassunk a megfeleloje ajtókon.

Minden szava igaz!

Osztom, menjünk!

Minden szava igaz!

Osztom, menjünk!

Még 2 téli napforduló, és húzom az 5. x-et én is, ha van elegendo/megfelelo felszerelés akkor megyek én is, ha már az elso vonalba nem is vagyok elég jó, a másodikba onként felvezzem a kettoskeresztes, hármashalmos uniformist, azt csináljuk, de a 60 éves cuccal, felszereléssel csak megdogleni, nem fogok felszerelni.
;)

Negyven vagyok, kifejezetten jó fizikai formában. Ha van megfelelő felszerelés és elég lőszer meg üzemanyag, részemről még vagy tíz évig mehetünk! Emiatt a qrva karantén miatt kapok minden alkalmon, hogy kimozduljak és Győrfi Pál csak nem küld haza a román határról! ;)

Én nem vagyok híve az erőszaknak, de támogatom, hogy a trollkommandó kimenjen harcolni. Ne csak a szátok járjon mert százmillió kommenttel sem lehet területet szerezni. Felfegyvekeztek, beszivárogtok, támadtok, aztán vagy visszaszerzitek Erdélyt vagy meghaltok. Gondoljatok arra, hogy mit ér egy élet ami arra megy el, hogy állandóan csak a területszerzésről kommenteltek de nem történik semmi. Ennél még a halál is jobb.

Még 2 téli napforduló, és húzom az 5. x-et én is, ha van elegendo/megfelelo felszerelés akkor megyek én is, ha már az elso vonalba nem is vagyok elég jó, a másodikba onként felvezzem a kettoskeresztes, hármashalmos uniformist, azt csináljuk, de a 60 éves cuccal, felszereléssel csak megdogleni, nem fogok felszerelni.
;)
Ne hisztizz! Legrosszabb esetben beindul a kínai légihíd! :hadonaszos:
A "Peti" ha lélegeztetőt tudott szerezni, kevlár sisakot is fog tudni.
Képzeld Mack milyen boldog lesz! Még ő is jönni fog, bármennyire is zavarja a kúszásban az a sárga lavór. :)

Negyven vagyok, kifejezetten jó fizikai formában. Ha van megfelelő felszerelés és elég lőszer meg üzemanyag, részemről még vagy tíz évig mehetünk! Emiatt a qrva karantén miatt kapok minden alkalmon, hogy kimozduljak és Győrfi Pál csak nem küld haza a román határról! ;)
Megfűzzük, jöjjön ő is! ;)

Meg mentősnek és katonának mehetünk, azt ígérte a toborzó videóban....
Hát mi választottunk.:hadonaszos:

Én nem vagyok híve az erőszaknak, de támogatom, hogy a trollkommandó kimenjen harcolni. Ne csak a szátok járjon mert százmillió kommenttel sem lehet területet szerezni. Felfegyvekeztek, beszivárogtok, támadtok, aztán vagy visszaszerzitek Erdélyt vagy meghaltok. Gondoljatok arra, hogy mit ér egy élet ami arra megy el, hogy állandóan csak a területszerzésről kommenteltek de nem történik semmi. Ennél még a halál is jobb.
Jössz te is B+!

Ezt kikötjük.... Előttünk szeded az aknákat! A többi a mi dolgunk, így jó?

Megígérem fedezlek!

Boki lehet tudna intézni GRU-s közvetítéssel zöld emberke jelmezt és néhány kalast. De azért mielőtt ölni kezdtek ne feledjétek mindenkitől megkérdezni, hogy román-e vagy magyar, ne csak úgy lövöldözzetek mindenkire.

Egészen elképeszt,hogy nem bannolnak ki innen,akárhogy gyalázod is határon túliakat,minket,kőkemény ukrán nackó agit propot nyomsz,személyeskedsz,sértegetsz mindenkit,gyalázod a háborúkban,gyarmatosításokban elhunytakat,stb.
Persze,lehet csak én nem vagyok ehhez ideológiailag eléggé képzett.
Tisztelj meg minket azzal,hogy nem válaszolsz.
Köszönjük.
:)

Egészen elképeszt,hogy nem bannolnak ki innen,akárhogy gyalázod is határon túliakat,minket,kőkemény ukrán nackó agit propot nyomsz,személyeskedsz,sértegetsz mindenkit,gyalázod a háborúkban,gyarmatosításokban elhunytakat,stb.
Köszönjük.
Ti terveztek most is épp gyilkosságokat és nem vagytok kibannolva úgyhogy itt ilyen magas a tűréshatár, az én ártatlan megjegyzéseimmel a közelébe sem kerülhetek.

Köszönjük.
Őt minek? Örökös bannból is visszatért, hagy nyomja a hülyeségeit mint süket a csengőt. Sajnos mindig rá kell figyelni, mert ha egy idegen betéved és meglátja a hülyeségeit cáfolatok nélkül akkor talán elhiszi és az nekünk lenne rossz.

• Tetszik
Reactions: borisz
Őt minek? Örökös bannból is visszatért, hagy nyomja a hülyeségeit mint süket a csengőt. Sajnos mindig rá kell figyelni, mert ha egy idegen betéved és meglátja a hülyeségeit cáfolatok nélkül akkor talán elhiszi és az nekünk lenne rossz.

Azért az idegenért nem kár,amelyik elhiszi.
Az a baj azzal,hogy válaszolunk neki,hogy úgy fel tud toszni pár fórumtársat,hogy elrúgja a pöttyöst,azt jön a lakat,lásd ukrán topik.

• Tetszik
Reactions: megazez
Azért az idegenért nem kár,amelyik elhiszi.
Az a baj azzal,hogy válaszolunk neki,hogy úgy fel tud toszni pár fórumtársat,hogy elrúgja a pöttyöst,azt jön a lakat,lásd ukrán topik.
Nézd csak meg az ukrán topikot papi, hetek óta a közelében sem jártam amikor bezárták, úgyhogy biztos nem miattam. Miattatok zárták be, mert ott is vadállatként viselkedtetek és állandóan uszítottatok, csak magatoknak köszönhetitek.

Te vagy a legjobb példa arra, hogy mennyire más a magyarok mentalitása, mint a tiétek. Azzal a habitusal amit Te képviselsz se Magyarországról, se magyar népről nem beszélhetnénk, mert a rég eltűntünk volna a történelem süllyesztőjében.

Ti terveztek most is épp gyilkosságokat és nem vagytok kibannolva úgyhogy itt ilyen magas a tűréshatár, az én ártatlan megjegyzéseimmel a közelébe sem kerülhetek.
Gyilkosságokat? Mások megölését?

Egy harci cselekmény nem gyilkosságokból áll. Benne van hogy a résztvevők elesnek, de mégsem gyilkosságok sorozata.
Arra az imádott "európai" Szics gárdistáid készülnek. Ők fenyegetőznek. Ártatlanok megölését, elüldözését vizionálva "náci" stílusú lobogók alatt.

Mi az elnyomott testvéreinkért aggódunk, akik szerencsére ma már ugyanolyan magyar állampolgárok, mint talán te is (bár ebben nem vagyok biztos).
Na jó olyan biztosan nem, hiszen ők elnyomásban is megmaradtak magyarnak.

Székelyföld többségében magyar lakta vidék. Tudod, mint Kelet-Ukrajna, vagy a Krím orosz. Te kis demokrata, hogy is van akkor hogy
egy többségre nem vonatkozik a demokrácia, az önrendelkezés?

Sanszosan nem a mi generációnkkal lenne a baj,hanem a most 30 alattiakkal,vagy a 19-23 körüliekkel,akiknek most lenne a sorkatonai ideje,hogy megtapasztalja hogy szólnak a D30-ak,A7+-ok,30-as gá-k,stb,tanuljanak némi csapatmunkát,összetartozást,közös célért való munkát,gépkarabélyt használni,karbantartani,stb.
Mondom ezt úgy,hogy egy súlyos mkp baleset miat nem voltam sorkatona,végleg kiszuperáltak a sorozáson,mankókkal mentem oda,olyan belső sérülések voltak a kórházi jelentésemen,hogy végig sem olvasta a doki,mondjuk azóta rendbe tettem magam,nem akadályoznak semmiben,de a sorosságot lekéstem.