Hát a 2%-ot úgy is ki lehet tölteni, ha elküldenek téged egy hímzőgép kezelő és karbantartó továbbképzésre.Az ellenzék is aláírta a NATO vállalások teljesítését és a 2%-ot a NATO csúcson.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát a 2%-ot úgy is ki lehet tölteni, ha elküldenek téged egy hímzőgép kezelő és karbantartó továbbképzésre.Az ellenzék is aláírta a NATO vállalások teljesítését és a 2%-ot a NATO csúcson.
Csak a NATO elvárások változtak és a NATO új ellenségképe Oroszország és mást várnak el a kis országoktól. (főleg azt, hogy náluk vegyél sok csillivilli technikát jó pénzért)Akkoriban azt mondtak nincs mar hatar, nincs hatarellenorzes, Schengenben nem kell hatarorseg.
Na most akkor ha nincs haboru lehet oszolni kerem. Ha epp nem lett volna Irak vagy Afganisztan a jenkiknek akkor meg ennyi se maradt volna, egy ilyen lazabb evtized megpecsetelte volna a sereg sorsat. Orszag vedelmere kepes egysegeket nem is akartak, mondvan mindenki Nato tag, csakis konnyu, misszios egysegeket.
Na legalább lenne egy hasznos civil szakmámHát a 2%-ot úgy is ki lehet tölteni, ha elküldenek téged egy hímzőgép kezelő és karbantartó továbbképzésre.
Lehet venni sok terepszinu budipapirt is ott jo penzert.Csak a NATO elvárások változtak és a NATO új ellenségképe Oroszország és mást várnak el a kis országoktól. (főleg azt, hogy náluk vegyél sok csillivilli technikát jó pénzért)
Az a kötésA 61-es román hegyivadászdandár pár katonája egy kép erejéig pózol, bemutatva azt a pozíciót ahogyan álló helyzetben lőnek síléccel a lábukon. A képek magukért beszélnek...
Dátum: 2021 jan. 21-22
Helyszín: Dornavátra
Az összes könyve megvan és mindent évente elolvasom , ismerem az életét , voltam Vaspatakon a szülői ház ma is áll és már jártam a déli Kárpátokban Petrozsénytől Vaspatakig ! Igen bár lenne belőle egy ezrednyi ma is !Ha lenne nekünk legalább egy ezrednyi Maderspach Viktorunk, nem is aggódnék.
Micsoda katona volt és milyen könyveket írt! És ezt tiltotta olvasni a "magyar" vezetés majd 50 évig.
Németek voltak vér szerint, magyarok lettek. Igaz ehhez kellett egy "lovagias" pof a nagymamának egy német (osztrák) tiszttől .
Sajnos én csak Az oláhok vérnyomában és Menekülésem Erdélyből olvastam. De be fogom pótolni mulasztásom, azt ígérem.Az összes könyve megvan és mindent évente elolvasom , ismerem az életét , voltam Vaspatakon a szülői ház ma is áll és már jártam a déli Kárpátokban Petrozsénytől Vaspatakig ! Igen bár lenne belőle egy ezrednyi ma is !
Oroszország mindig is a nyugat ellensége volt. Ha nem másért, mert ott ül az irdatlan ásványkincsen, ami adna még plusz 100 évet a III. német(angolszász)-római birodalomnak. Ha nem lesz meg ez, nagyon hamar véget fog érni a projekt. És nem Kína miatt!Csak a NATO elvárások változtak és a NATO új ellenségképe Oroszország és mást várnak el a kis országoktól. (főleg azt, hogy náluk vegyél sok csillivilli technikát jó pénzért)
Ja igen a hülyeségeket rekord sebességgel.Kijelentették, hogy támogatják a LMBQT-advbdsfffdgh-t és megtették. Kijelentették, hogy a bevándorlók akik bent vannak kapnak állampolgárságot, kijelentették a fegyvertartás szigorítását, megtették. Kijelentették, hogy vissza akarják szorítani a " hate speechet" megtették. Igazából amit ígértek eddig csinálják....
Hát igen. Erről beszélek én is. Ha nem hallom Juhász Ferikének a rádióbéli megnyilvánulását akkor el is hinném amit Wilson itt ismételget. De hallottam. És olyan ordináré módon és gyűlölettel beszélt az egész Honvédség fejlesztéséről, hogy ezek után mondhat nekem bárki bármit az ellenzéki 2%-os kötelezettségéről, de én nem hiszem el.Akkoriban azt mondtak nincs mar hatar, nincs hatarellenorzes, Schengenben nem kell hatarorseg.
Na most akkor ha nincs haboru lehet oszolni kerem. Ha epp nem lett volna Irak vagy Afganisztan a jenkiknek akkor meg ennyi se maradt volna, egy ilyen lazabb evtized megpecsetelte volna a sereg sorsat. Orszag vedelmere kepes egysegeket nem is akartak, mondvan mindenki Nato tag, csakis konnyu, misszios egysegeket.
Azért a 3212 lej 73Ft-jával, annyira nem tűnik olyan hűdesoknak, főleg úgy, hogy azt írja, hogy ebben minden pótlék benne van... gondolom az ugrásokért is jár valami... ez így 235 rugó... altisztnek...1 lej most kb 75 forintUgye ön is kíváncsi arra, mennyit keres havonta egy román kommandós?
Nem egy rosszul fizető szakma, az biztos.foter.ro
A középső képen nézzétek a névfelvarrót. ÁrulkodóAz a kötés
Nézd nem két bites kormánypropagandáról van szó. Amiből kiindulunk azok tények. A balos kormányok nem akartak kilépni a NATO-ból, de regnálásuk idején nem volt fontos a HM fejlesztése (még azt a 100 egynéhány T-72 is Iraknak ajándékozták amit a FIDESZ szerzett be - Szekeres Imrus volt a potentát ha jól emlékszem). Legfeljebb az expediciós képességek fejlesztése/fenntartása amire hajlandók áldozni. Mondván, hogy nincs kérem itt senki a környéken akitől tartani kellene, na meg a NATO úgy is megvéd. Hallgasd meg a Juhász Ferenc interjút és le fog jönni, hogy most is ez a mantrájuk.
2016 előtt, senki nem kérte a haderő fejlesztést. A demokratáknak nem volt és nem is szívügyük a kis államok katonai képességének növelése (kivéve talán Lo. és Ro - utóbbi nekünk szívás). Trump volt aki kikötötte, hogy aki akar NATO-t az toljon be a hadseregbe 2% GDP arányos fejlesztést.
Talán meg kéne nézned a baloldal múltbeli tetteit és utána támadni, hogy kormánypropagandát folytat mindenki aki meri értékelni a hazaáruló baloldal tetteit.
Ha jól tudom a FIDESZ vett 2000 környékén 120 T-72-est. Vagy csak az ő idejükben szállították le az előző megrendelést? Minden esetre ezt annak idején a sajtó/média friss beszerzésként tálalta. És Iraknak nem eladva lett, hanem ajándékozva (Szekeres Imrus nagyobb dicsőségére), hogy az új "független" haderejét felépítse. Ezen tankok egy része aztán az ISIS állományában tűnt fel, mivel a hős irakikak hátrahagyva menekültek.Kicsit mintha kevernéd a dolgokat...
"100 egynéhány T-72" 2014-ben és utána lett eladva az Excalibur Defense-nek...
77 db T-72-es lett eladva Iraknak 2005-ben.
1996-ban Keleti György vett 100db T-72-est Fehérorszországból.
1990-ig 134 db T-72 lett rendszeresítve.
Az utolsó T-72 beszerzés a Horn kormány alatt volt. 100 db Belorusz hk. -t vettek. A probléma csak az volt vele, hogy a 100 db 5 különböző verzió.Ha jól tudom a FIDESZ vett 2000 környékén 120 T-72-est. Vagy csak az ő idejükben szállították le az előző megrendelést? Minden esetre ezt annak idején a sajtó/média friss beszerzésként tálalta. És Iraknak nem eladva lett, hanem ajándékozva (Szekeres Imrus nagyobb dicsőségére), hogy az új "független" haderejét felépítse. Ezen tankok egy része aztán az ISIS állományában tűnt fel, mivel a hős irakikak hátrahagyva menekültek.
Ha jól tudom a FIDESZ vett 2000 környékén 120 T-72-est. Vagy csak az ő idejükben szállították le az előző megrendelést? Minden esetre ezt annak idején a sajtó/média friss beszerzésként tálalta. És Iraknak nem eladva lett, hanem ajándékozva (Szekeres Imrus nagyobb dicsőségére), hogy az új "független" haderejét felépítse. Ezen tankok egy része aztán az ISIS állományában tűnt fel, mivel a hős irakikak hátrahagyva menekültek.
Az a kötés
A 61-es román hegyivadászdandár pár katonája egy kép erejéig pózol, bemutatva azt a pozíciót ahogyan álló helyzetben lőnek síléccel a lábukon. A képek magukért beszélnek...
Dátum: 2021 jan. 21-22
Helyszín: Dornavátra
Csajon meg karkoto...A középső képen nézzétek a névfelvarrót. Árulkodó
A hegyivadászok így lőnek. Tár alját fogva, könyököt deréktájra támasztva.Ez az egesz nagyon kemeny, baszki, tisztara, mint egy Ceau-light propaganda kiadvany.
Ilyen szerkoban kabe ket ora alatt mozgaskeptelenne fagynanak a hegyekben, az a hurka kotes meg silec kombo, ahogy mondod, az a labszarvedo (!) vagy mi a szosz, az az egesz total instabil, amator beallas, a tar markolaszasa stb.
Egy vicc az egesz, nekem gyanus, hogy direkt csinaljak, ennyire nem lehet total csehszlovak az egesz.
Az oroszok gazdasagat husz, de inkabb otven eve probaljak errol a kozepkori, osdi, asvanykincsek eladogatasabol elo, parazita gazdasagi modellrol atallitani egy modern, hozzaadott erteket termelo, tudasalapu, fejlett ipari gazdasagra, de az istennek sem sikerül.Oroszország mindig is a nyugat ellensége volt. Ha nem másért, mert ott ül az irdatlan ásványkincsen, ami adna még plusz 100 évet a III. német(angolszász)-római birodalomnak. Ha nem lesz meg ez, nagyon hamar véget fog érni a projekt. És nem Kína miatt!