Tudod,van 4 elem,a tűz,a víz,a levegő,a föld,te vagy az ötödik,és van egy titkos hatodik,a tűr elem
.
Ne gúnyolódj,sosem mondtam,hogy hatalmas,csak egy bővített Szabó Ervin könyvtárnyi,ami hatalmas a könyves szekrényemhez,de lófutty a sárteke legnagyobb könyvtárához képest(fogalmam sincs melyik az,és nem is érdekel).
Többször tettem fel rendkívül egyszerű kérdéseket a témában,nem kaptam válaszokat,én nem voltam rest,és utána mentem a dolgoknak,és ismerem a válaszokat,s mivel megígértem,ezért megosztom,hogy értsétek a csapdát,amibe betereltek több milliárd embert.
Nem hülyék vagytok,csak más dolgotok volt az életben,és nem jártatok utána,ne hisztikézz.
Házi feladatként mond meg,hogy mit jelent a keresztjük,vagy ahhoz képest mit jelent az egyenlő szárú kereszt,vagy az az egyenlő szárú,aminek rózsa van a közepén.
De valaki meg akarta kereszteltetni a gyermekét,és annak tettem fel maroknyi egyszerű kérdést,azokra is válaszolhatsz,ha tudod rá a válaszokat,mi van ha én tévedek?
Ma-holnap befejezem a maradék létsíkokat,meg a konklúziókat,esetleg az elemeket is.
Csúnya lesz,nagyon csúnya,viszont,ha jól viselkedtek,esetleg elmondom,hogy ehhez képest mi,elmaradott sztyeppei népek,hogyan köszöntöttük a fényből jövőt.
Na,vár egy púpozott tányér rakott kel,úgyhogy mennem kell....
Éljen a haza!
Menjünk már haza.