A román fogyasztóvédelem 27 energiaszolgáltatót bírságolt meg az energiaár-kompenzálás figyelmen kívül hagyása miatt
Forrás: https://kuruc.info/r/4/238596/
Forrás: https://kuruc.info/r/4/238596/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem taljánnak ( italian) hívtuk őket?Hát ő... van azért még szláv szó benne, hogy mondod románul, hogy "igen"?
Vajon miért hívta a magyar az olaszt olasznak, ha nem azért, mert az olah-vlah nyelvre emlékeztette a karattyolásuk?
De igen.Nem taljánnak ( italian) hívtuk őket?
Nem taljánnak ( italian) hívtuk őket?
Italján...Nem taljánnak ( italian) hívtuk őket?
@jokerHallottam olyat, hogy elkezdték behívni az 1970 után született tartalékosokat Romániában. Valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni?
Nem tudok ilyenrol, meg a tv-ben sem hallottam rola.Hallottam olyat, hogy elkezdték behívni az 1970 után született tartalékosokat Romániában. Valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni?
Akkor felejtős... Valszeg valami álhír... Szomszéd is Erdélyből származik, mint én, s azt mondta valami ismerősét behívták Zilah megyéből.Nem tudok ilyenrol, meg a tv-ben sem hallottam rola.
Nem hallottam róla. Mondjuk tartalékos nem vagyok, de ilyen hírrel nem találkoztam.Hallottam olyat, hogy elkezdték behívni az 1970 után született tartalékosokat Romániában. Valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni?
Szerintem a Kitty Hawk lenne a legjobb nekik. Pont most egy texasi bontó a vitték ha gyorsak bontás előtt megvehetnék. Lenne egy úszó repterük bár kevés gázolaj kell bele valamennyit csak ellophatnanak...Tökéletesen megfelel nekik, majd a yenkik adnak hitelt a felújítás /átfegyverzésre is.
Minek? Azonnal átállnának...Román kontingens nem megy Ukrajnába?
Minek? Azonnal átállnának...
Felzárkózás a Nyugathoz, az osztrákoknál asszem épp az igazságügyi miniszter keveredett plágiumgyanúba.Well, well, well....
Plagizálhatta doktori disszertációját a román kormányfő
A vizsgálat szerint művének csaknem harmadát más munkákból idézte.index.hu
Schmidtelt a lelkem? A rossz példa ragadósWell, well, well....
Plagizálhatta doktori disszertációját a román kormányfő
A vizsgálat szerint művének csaknem harmadát más munkákból idézte.index.hu
Vagy Fletovicsozott...Schmidtelt a lelkem? A rossz példa ragadós