Az oláh "barátaink" igen megszállottan, gyűlölettel vegyes irigykedéssel figyelnek minket magyarokat, kb. amióta(13.század) benépvándoroltak az aldunától északra....
Az oláh barátaink megszállva tartják az országunk, (nos ha már Redgreg) cc 1/6odát, a Magyar Királyság 1/3át.
Ezzel kellene valamit kezdeni.
Teljes vérkép, magyarországon? Sztk, hajnalban leveszik, délutánra a lelet fent van az eeszt-n. Ennél csak a korházban sürgősségin készül el hamarabb.
Csak ez 20 éve úgy nézett ki, hogy 10kor levették, és ha tsh/t4 is volt nézve, akkor 14 ha TSH nem, akkor délre ott volt az eredmény. Romániában meg úgy, hogy kb átküldték fogcsikorgatva Debrecenbe, mert a teljes román laborkapacitás kimerült két mérges aszisztensben.
Ma nagyjából ugyanott vagyunk.
Nincs szégyenkezni valónk, és unalmas, hogy a szomszédainkkal vetik össze a hazai viszonyokat..
Nekem is. Alapvetően pont ez a bajom, hogy nagyjából mindig azzal igazoljuk az itthoni szart, hogy bezzegnyugaton/cseheknél/lengyeleknél/románoknál ez rosszabb.
A szomorú igazság meg az, hogy nálunk évről évre rosszabb a helyzet. De ezt kimagyarázzátok ezzel.
Megy az ignore mindenkinek, aki ezt a szánalmasan cinikusan ócska, és primitív oláhsz0p0 szöveget, hogy melyik városunkból mi lesz meg, hogy lesz miután elüldözték a tősgyökeres magyarságot...
Gratulálok most üldözted el Somogyvári Gyulát, Berzsenyit, és még sokakat, mert nem bírod elviselni, hogy szembe kéne nézni a gondokkal.
BTW amit innen-onnan összehallok, nekem az jött le, hogy az egészségügy normális emberekkel odaadó - ellenben direktbe szopatják ezeket az unalomból korházba járó, magukat elhanyagoló, balhés egyéneket.
Én meg azt hallgatom, hogy ki meddig bírja még, hogy jobban szét van hajtva mint egy rabszolga a Spartacus felkelés után. A magyar eü személyzet, különösen a szakdolgozók, és a nem orvosbárók, elhivatott, kimagaslóan képzett, és naponta végrehajtja a csodát, nagyjából szakma/haza/ezek keveréke szeretetből. Csak ez a szerelem elég egyoldalú.
Ahogy a rendvédelem, honvédelem, és kb bármilyen állami területen
Hogy cinikus vagyok? Talán. Mert romlásnak indult hajdan erős magyar.
De jelenleg, még ha nem is minden szar, rohanunk a lejtőn lefele, lehet a románok is, meg a nyugat is, csak messze lassabban. És ezt rosszul értelmezett turbómagyarkodással fedjük.
Petőfi örök érvényű szavaival zárva:
"Reszketek, de nem a félelemtől
Fájdalom, és düh habzik szívemben
Fájdalom, mert düledék hazámra
Új viharnak közeledtét látom
És düh, mert tétlenkedünk,
Mert nem szakad le szemünkről az álom"