Sziasztok!
Sajnos Kim Dzsong Gergely átnevelő táborában nem volt valami jó net, így lemaradtam az elmúlt 9041 hozzászólásról és nem vagyok túlságosan témában (visszaolvasni meg beletelne egy hétbe, amire nincs időm). Ha valaki összefoglalná, hogy mi történt a topikban meg más érdekesség az oldalon azt megköszönném.
(kiegészítve hozzárakva az előttem szólókhoz)
...hát az orozok úgy mentek,hogy közbe jöttek.A cár aszonta ennyi volt és kivonja a gépek egy részét.Ennek tapsikolt a világ hülyébbik fele de két nap alatt kiderült,hogy megint be szopták mert Kamovok meg MI-28-as harci helik jöttek váltani meg tüzérség.
Aztán elég pikk-pakk bevették Palmyrát jöttek az orosz utászok akik nem sokat szarakodtak a robotokkal és kipucolták azt. Sőt azóta volt koncert meg hepaj is ott ,meg létesült orosz tábor is benne.
Van egy tűzszünet ami ukrán mintára csak Aszadra vonatkozik,a többi láthatóan leszarja és nekik ugye mindent szabad.
Minden egyes SAA lövésre hangosan hörög a világ hülyébbik fele és persze szarik a kormányoldali civilek szenvedéseire.
A tűzszünet óta és a nagy szabású stratégiai jellegű bombázások befejezése óta (mert azért bombáznak az oroszok) volt pár nagyobb és kisebb IA. és FSA. offenzíva de mind bedőlt.Viszont elmaradnak a nagy SAA. területnyerések is.
Erdogan lassan de biztosan süllyeszti országát egy mélyülő polgárháborúba.Ukrán mintára terror ellenes műveleteknek hívják a népírtást és csalják el a veszteséglistát,közben az IA.-hoz hasonló kegyetlenkedéseket végeznek a kurdok közt pl. 100civil élve elégetése,saját "török" városok bombázása stb.
Szemmel láthatóan a NATO. egyik legerősebb serege nem bír a kurdokkal (minő meglepetés).
Szerintem vihar előtti csend van,politikai háttérjátszmákkal,én nem hiszem ,hogy az SAA. kimerült volna túl gyorsan és jól ment ahhoz.