<blockquote rel="emel"><blockquote rel="szatomi69"><blockquote rel="tomippo">Orlan-10 Latakia
Kicsit humoros ez a felháborodás. Mert ez is az általad átkosnak nevezett oldalról van.
https://twitter.com/markito0171/status/738418313085259776</blockquote>
Nem az oldal átkos szerintem, hanem az, aki az onnan vett fotót hamis szöveggel közli, lásd "harckocsit deszantoló orosz gép Szíria fölött", míg a valóságban nem orosz, hanem kínai, és nem Szíriában , hanem Kínában hadgyakorlaton. Nem túl korrekt, hogy enyhén fogalmazzak.
A másik fotón viszont tényleg az van és ott, ami oda van írva. Vagyis korrekt. Tehát az elsőnél tényleg van ok a felháborodásra, a másodiknál meg nincs rá ok.</blockquote>
Tisztelt emel
Szerintem kár ezen a kérdésen ennyit lovagolni. Éppenhogy nem állításként hanem kérdésként hangzott el a dolog. Indokaimat is megírtam, hogy az orosz katonai tevékenységet jobban szemeltartók felé fordultam. Tőlük válasz is jött. Szerintem ez így korrekt. Bár valóban nem írtam oda, hogy a kép v.szinűleg illusztráció.
Ha valamit tényként írok azt észre is veszitek.
DE, szerintem megint csak felesleges szócséplésnél vagyunk.
</blockquote>
Mivel te nem állítottad, hanem csak rákérdeztél a témára, így a hsz.-em nem is rólad/hozzád szólt, hanem arról, aki hamisan állította a tényt, szerintem ezt is írtam le. Részemről ennyi (volt).