<blockquote rel="rudi">
...
Egy fényképet tényként beállítani csak azért,
mert Te odaírtál alá valamit...?
Bocs, de nekem hogy valamit elhiggyek ennél kicsit több kell.
Kacsacsor igen ritkan oszt meg serult gyerekekrol kepet, tehat folosleges a nuszra trollhoz hasonlitanod. Nem kell tullihegni sem azt a kepet, mert egy varosi traumatologian is latni durvabbakat. Egy komolyabb labserules meg nem beteges kategoria. Durva, de legalabb mindenkinek leesik, hogy ez nem videojatek.
Megertem ha egy serult gyermek latvanya felkavar, de hidd el, hogy kacsacsor meg szuri is az indokat mert ezeknel sokkal durvabbak is vannak fent a neten. Megjegyzem a nuszra troll teged nem zavart ennyire, pedig van koztuk ok-okozati osszefugges.</blockquote>
@zeal
OK tehát menjünk végig ezen a dolgon...
- nem naplózom hogy kacsacsőr hányszor oszt meg képeket sérült gyerekekről. Most mindenesetre megtette.
- Mi is a problémám ezzel?
a.) Ha az volt a célja hogy felhívja a figyelmet arra hogy - mint írod - ez nem videojáték, akkor felesleges volt mert ezt garantáltan már rég mindenki tudja.
b.) Ha hírt akart közölni (pl. hogy: Şêx Meqsudnál az iszlamista támadásban megsérült egy 8 éves gyerek), akkor nem ártana ha a történetét valami olyan képpel illusztrálná ami hihetően alátámasztja az állítását.
Az általa közölt képen egy roncsolt lábú gyerek fekszik egy ágyon... azon kívül amit Ő közölt a képről semmi de semmi nem bizonyítja hogy a képen látható gyerek hogyan és mikor sérült meg.
- sajnos már nem kavar fel egy sérült gyerek látványa (kicsit szégyellem is magam miatta) egyszerűen nem tartom helyénvalónak ennek a képnek ebben a kontextusban való közlését. Mint írtam, ugyanezen a fórumon én is láttam már ennél durvább anyagokat is amik ellen nem volt kifogásom.
- minden troll zavar - nemcsak a nuszra troll - ha nem megfelelően alátámasztott tényeket közöl hanem hangulatot próbál kelteni sérült gyerekek fotóival. (nem értem milyen ok-okozati összefüggésről beszélsz? Úgy érted szatomi és zeal között van ok-okozati összefüggés?)